Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Szamomra egy film akkor jo, ha nyomot hagy bennem jo ertelemben. Akar mert tanultam belole, vagy mert annyira jo elmenyt adott a megnezese. Mindenfele stilust megnezek, hangulatomtol fugg eppen mikor mi erdekel. Szerintem ez olyan mint a zene, neha jol esik mas stilus is, de persze vannak alapveto kedvenc iranyzatok. Egy jo sci-fi, fantasy, thriller, intelligens humoru vigjatek barmikor johet:) Rengeteg muveszfilmet is lattam mar, sajnos sok eleg alulertekelt es csak szukebb reteg erti a mondanivalojukat. Szamomra a lenyeg az elmeny:) Nem csak nezem a filmeket, de falom a konyveket is. Ahogy egyszer olvastam:  "Minden konyv annyit er, amennyit az olvaso magaeva tesz belole", szerintem ez a  filmeknel is igy van. Szerintem nincs rossz kritika, hiszen pont ezert mindenkinek az legyen a fontos, hogy Neki mit adott egy film.

Vélemények (140)

2022. 07. 22.
Az egyik dolog amit éveztem ebben a filmben, hogy végre nem a sablonos alapsztorin alapszik. Kivételesen az amerikai stílusú humor sem volt túltolva, és felüdülést jelent... több»

88 Loki  (2021)

2022. 07. 22.
Látványvilága tetszett, egy-két karakter is...de összességében én unalmasnak találtam.... több»
Csakis elfogultságból értékelem közepesre a filmet, mert imádom a Marvel filmeket. De sajnos zuhan a színvonal itt is erősen. Tényleg unalmas már, hogy minden filmben egy... több»

55 A pók feje  (2022)

2022. 07. 22.
Eleinte érdeklődve szemléltem mi fog kialakulni ebből a történetből...aztán rohamosan elkezdett süllyedni a film színvonala, míg végül egy orbitális katyvasz lett. Úgy go... több»
2022. 07. 22.
Nem tudom mi lett volna ennek a filmnek a célja, mert szórakoztatásnak gyenge, kalandfilmnek még inkább gyenge....konkrétan bealudtam rajta, annyira pörgős...Nálam ment a... több»
Te (2018)
Ómen (1976)
Feketelista (2013)