Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Szamomra egy film akkor jo, ha nyomot hagy bennem jo ertelemben. Akar mert tanultam belole, vagy mert annyira jo elmenyt adott a megnezese. Mindenfele stilust megnezek, hangulatomtol fugg eppen mikor mi erdekel. Szerintem ez olyan mint a zene, neha jol esik mas stilus is, de persze vannak alapveto kedvenc iranyzatok. Egy jo sci-fi, fantasy, thriller, intelligens humoru vigjatek barmikor johet:) Rengeteg muveszfilmet is lattam mar, sajnos sok eleg alulertekelt es csak szukebb reteg erti a mondanivalojukat. Szamomra a lenyeg az elmeny:) Nem csak nezem a filmeket, de falom a konyveket is. Ahogy egyszer olvastam:  "Minden konyv annyit er, amennyit az olvaso magaeva tesz belole", szerintem ez a  filmeknel is igy van. Szerintem nincs rossz kritika, hiszen pont ezert mindenkinek az legyen a fontos, hogy Neki mit adott egy film.

Vélemények (150)

2022. 11. 02.
Nem egy átlagos romantikus film
Aki azt hiszi, egy unalmas romantikus filmet fog nézni, az meg fog lepődni. Bár az alaptörténet egy új szerelemmel indul, de végigkísérhetjük a saját és családjuk életéne... több»
2022. 10. 31.
Remek thriller
A Netflix vegre egy minőségi filmet is hozott, és sikerült egy feszültségekkel teli thrillert összehoznia. Bár a kerettörténetet annyira nem éreztem fontosnak, de mégis j... több»
2022. 10. 31.
Stepfordi feleségek kissé újragondolva
A film hangulata és stílusa erősen merít a régi klasszikus A stepfordi feleségek filmből. Viszont itt mélyebb érzelmek is szerepet kapnak, hiszen az mozgatja az egész fil... több»

70 Fresh  (2022)

2022. 10. 25.
Mellbevágó
Szó szerint. Hétköznapinak induló történet, szürreális végkifejlettel. Egy film, ami tényleg jól fel van építve, és nem a klasszikus elemeket habzsolja. Valahogy minden m... több»
2022. 10. 22.
Unalmas
Sokaknak tetszett ez a sorozat, én inkább totál unalomnak éltem meg. Nagyon szenvedtem, hogy végignézzem, hátha a vége felé kiderül, mi volt ennek a sorozatnak az értelme... több»
Te (2018)
Ómen (1976)
Feketelista (2013)