Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Szamomra egy film akkor jo, ha nyomot hagy bennem jo ertelemben. Akar mert tanultam belole, vagy mert annyira jo elmenyt adott a megnezese. Mindenfele stilust megnezek, hangulatomtol fugg eppen mikor mi erdekel. Szerintem ez olyan mint a zene, neha jol esik mas stilus is, de persze vannak alapveto kedvenc iranyzatok. Egy jo sci-fi, fantasy, thriller, intelligens humoru vigjatek barmikor johet:) Rengeteg muveszfilmet is lattam mar, sajnos sok eleg alulertekelt es csak szukebb reteg erti a mondanivalojukat. Szamomra a lenyeg az elmeny:) Nem csak nezem a filmeket, de falom a konyveket is. Ahogy egyszer olvastam:  "Minden konyv annyit er, amennyit az olvaso magaeva tesz belole", szerintem ez a  filmeknel is igy van. Szerintem nincs rossz kritika, hiszen pont ezert mindenkinek az legyen a fontos, hogy Neki mit adott egy film.

77 Bécsi vér  (2019)

2022. 01. 13.
Remek visszatekintés a múltba, korhű környezet, ruházat es modor. Mindemellett érdekes bűnesetek, amit az akkori lehetőségekkel próbálnak megfejteni. Tulajdonképp a pszic... több»
2022. 01. 08.
Szerintem a műfaj úttörője, ahol végre tényleg kimondták a dolgokat akkoriban. Mindezt bájos nőiséggel és humorral. Olyan, mint a pezsgő az alkohol között, nagy hatása ne... több»

86 Az út  (2009)

2022. 01. 08.
Régóta a listámon szerepelt ez a film, hogy kötelező megnézni... azt hiszem, tudat alatt éreztem, hogy nekem ez a film nem fog tetszeni. Apokalipszis, emberiesség kihalás... több»
2022. 01. 08.
Guy Ritchie-től én többet vártam, de maga a film akciódús, és Statham is hozza a megszokott formáját. Sajnos a történet maga semmi egyedit nem mutat fel, az alapsztorik k... több»
2022. 01. 07.
Nagyon jól összerakott film, kitűnő szereposztással és eseményvonallal. Nem véletlen, hogy annyi díjat bezsebelt a film, totál megérdemli. Számomra ez a film körkép a jel... több»
Te (2018)
Ómen (1976)
Feketelista (2013)