Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Te (2018-2023)

You
Filmadatlap
 
54
Szereplők
24
Vélemények
25
Képek
11
Videók
Te

Galéria (25)

Videók (11)

 
Re Tth   2023. 03. 04.

legújabb vélemény

0
Borzongós (néhol spoileres vélemény)

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Tetszik a sorozat atmoszférája, a főszereplő (Joe) narrálása a történések alatt. Az 1. évad bevallom, nem tetszett a főszereplő lány miatt, utáltam (a szinkronját is és az eredeti hangját is), ahogy visítozott. Irritáló. DE! Maga a téma, a kivitelezés megfogott. A 2. évad zúzós lett, a 3. is bejött. Ezekben a főszereplő lány (neve: Love) atom jó választás volt. Szép, bájos, ugyanakkor van benne valami megfejthetetlen és eszelős. A 4. évad első felét már megnéztem, várom a másik felét. Egyelőre nem bűvölt el, gyengébb eresztés, mint az elődjei, de abszolút nézhető. Ettől elvonatkoztatva összességében 5 csillagos sorozat számomra.

 
HereUR   2018. 10. 17.

a nap véleménye

0

Az őszi évadnyitány sorozatáradatában megláttam ennek a szériának a címét; 'You'. Nem mondott semmit a címe, de azért körülnéztem a neten, hogy mi lehet ez. Az angol leírás elég szűkszavú. Tehát a következő lépés, megnéztem azt, hogy kik játszanak be... több»

 
indingo   2018. 12. 31.

6

Én szándékosan nem olvastam utána, hogy miről is szól a sorozat. Elég volt ránézni a plakátjára, hogy tudjam meg kell néznem. Nem csalódtam, sőt elmondhatom, hogy hatalmas volt a meglepetés. Maga a története is zseniálisan van felépítve és szereplők is egytől egyig kiválóak.

1
 
Robinson76   2020. 12. 23.

1
Aki bármit megtesz ér(TE)d

A tömör, de találó címet viselő sorozat egy teljesen átlagos tinisorozat is lehetne, annyi különbséggel, hogy a férfi főszereplő egy szociopata, és a kiszemelt nőt követve kukkolja, majd mindebbe belevonja a közösségi média felületeit, feltörve azokat. Különböző fortélyokat vet be, hogy elnyerje szerelme kegyeit, és meghódítva a hölgyet szerelmük beteljesüljön. Mindezt természetesen a lány tudta nélkül. Tetteinek próbál létjogosultságot adni a folyamatos narrációjával, amivel egyébként igyekszik velünk is elfogadtatni a döntéseit. A történet romantikus köntösbe való burkolása ad egyfajta negédes körítést, ami nekem már időnként sok volt. A zaklatással kapcsolatos komplikációk, titkok és azok következményei már-már túl vannak halmozva, a lebukás veszélyének feszültségét viszont nagyon jól szinten tudja tartani. A végeredmény mindenképp jó, de a kevesebb itt is több lehetett volna...

 
JRD   2022. 03. 03.

0
Te(neked)... 1., 2., 3. évad

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egy új sorozat a sorozatok egén. Főhősünk egy szerethető, gyorsan "szerelmessé" váló férfi. (Kinézetre nem izmos, nem szexi, de még csak nem is magas. Átlagos fickó, kedves mosollyal és figyelmes természettel. És sötét titkokkal.) Eleinte nem sejti az ember, hogy tulajdonképpen kivel is van dolga. Vannak gyanús jelek, vannak fura dolgai, de ettől függetlenül szimpi... akárcsak azoknak, akik eddig találkoztak vele. Csak sokan közülük nem élték túl. Pszichológiai szempontból is jó szórakozás. (Beleszőttek visszatekintéseket, melyből megtudhatjuk és talán megértjük, hogy főhősünk miért is lett olyanná, amilyenné.) Noha a fő célja a sorozatnak a szórakoztatás, azért észrevétlenül kezdünk el drukkolni főhősünknek. Noha gyilkos... de mindenre van magyarázata. (Kissé emlékeztetett a Dexter című sorozatra.) Legjobban a 2. évad tetszett, mely eleinte engem is tévútra vitt a szereplők jellemét tekintve, aztán persze jött a csavar. Szóval filmkalandorok! Filmre fel, és jó szórakozást!

 
Szilonka   2019. 08. 14.

0

Jöhetne már a második évad. Remekül megkomponált sorozat, ami egy szokványos romantikus kis habkönnyű sorozatnak tűnhet, de nagyon hamar átvált igazi thrillerbe.

 
TomÁcs   2019. 12. 28.

0

Az első évad zseniális volt, a másodikat szerintem egy picit túlerőltették, meg mintha az elsőt néztem volna, csak más szereplőkkel.

 

A sorozatban a Mr Mooney-t alakító színész (Mark Blum) koronavírus-fertőzés következtében elhunyt.

(JRD )
 

Penn Badgley (Joe megszemélyesítője) gyakran gondolkodott azon, hogy ahogyan eljátsza Joe szerepét, azzal vajon nem e szeretik meg túlságosan a nézők a baljós-gyilkos karaktert.

(JRD )
 

Joe karakterének szövege legnagyobb részben narráció volt, így a színésznek nem igazán kellett sok szöveget megtanulnia.

(JRD )
 

A főszerepet játszó színész sok üzenete kapott (véleményem szerint kissé beteg lelkű hölgyektől), hogy kukkolja, kövesse őket.

(JRD )
 

A nagy sikerre való tekintettel a rajongók legnagyobb örömére berendelték a 4. évadot.

(Timike)