Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
86%

Te (2018-2021)

You
Filmadatlap
 
54
Szereplők
16
Vélemények
25
Képek
11
Videók
Te
 
Robinson76   2020. 12. 23.

legújabb vélemény

0
Aki bármit megtesz ér(TE)d

A tömör, de találó címet viselő sorozat egy teljesen átlagos tinisorozat is lehetne, annyi különbséggel, hogy a férfi főszereplő egy szociopata, és a kiszemelt nőt követve kukkolja, majd mindebbe belevonja a közösségi média felületeit, feltörve azokat. Különböző fortélyokat vet be, hogy elnyerje szerelme kegyeit, és meghódítva a hölgyet szerelmük beteljesüljön. Mindezt természetesen a lány tudta nélkül. Tetteinek próbál létjogosultságot adni a folyamatos narrációjával, amivel egyébként igyekszik velünk is elfogadtatni a döntéseit. A történet romantikus köntösbe való burkolása ad egyfajta negédes körítést, ami nekem már időnként sok volt. A zaklatással kapcsolatos komplikációk, titkok és azok következményei már-már túl vannak halmozva, a lebukás veszélyének feszültségét viszont nagyon jól szinten tudja tartani. A végeredmény mindenképp jó, de a kevesebb itt is több lehetett volna...

 
HereUR   2018. 10. 17.

a nap véleménye

0

Az őszi évadnyitány sorozatáradatában megláttam ennek a szériának a címét; 'You'. Nem mondott semmit a címe, de azért körülnéztem a neten, hogy mi lehet ez. Az angol leírás elég szűkszavú. Tehát a következő lépés, megnéztem azt, hogy kik játszanak be... több»


 
indingo   2018. 12. 31.

5

Én szándékosan nem olvastam utána, hogy miről is szól a sorozat. Elég volt ránézni a plakátjára, hogy tudjam meg kell néznem. Nem csalódtam, sőt elmondhatom, hogy hatalmas volt a meglepetés. Maga a története is zseniálisan van felépítve és szereplők is egytől egyig kiválóak.

1
 
Szilonka   2019. 08. 14.

0

Jöhetne már a második évad. Remekül megkomponált sorozat, ami egy szokványos romantikus kis habkönnyű sorozatnak tűnhet, de nagyon hamar átvált igazi thrillerbe.

 
TomÁcs   2019. 12. 28.

0

Az első évad zseniális volt, a másodikat szerintem egy picit túlerőltették, meg mintha az elsőt néztem volna csak más szereplőkkel.

 
VvV   2019. 10. 26.

0

Az utóbbi évek legjobb sorozat, aminél nem azt várja az ember, ami történik. NIncs elhúzva az egész, tartlamasak a részek.

 
Timcsi   2019. 01. 26.

0

Az utolsó rész brutális lett. Nem akarom elhinni, amit láttam. A sorozat nagyon meglepő, helyenként szórakoztató, másutt elborzaszt.

Galéria (25)

Videók (11)

 

Joe fiatal szomszédja, Paco (Luca Padovan) nem szerepelt a sorozat alapjául szolgáló regényben.

(hp)
 

Az első évad 10 részét fele-fele arányban férfi és női rendezők forgatták.

(hp)
 

A sorozat második évadát már az első szezon premierje előtt berendelték.

(hp)
 

Caroline Kepnes regényének adaptációja.

(hp)