Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Te (2018-2021)

You
Filmadatlap
 
54
Szereplők
20
Vélemények
25
Képek
11
Videók
Te

Galéria (25)

Videók (11)

 
herkedavid   2021. 10. 16.

legújabb vélemény

1
Egyszerűen zseniális

Ez az a sorozat, amit bárkinek szívesen tudnék ajánlani. Elborult, beteg. Ami a két főszereplő között van, ahogy egymás tetteire reagálnak, hát eszméletlen. Elkezdtük az új évadot, és szerintem most a legjobb, most mutatja meg igazán, ki milyen is valójában, min mennek keresztül a karakterek lelkileg és szellemileg. Nálam 10/10.

 
HereUR   2018. 10. 17.

a nap véleménye

0

Az őszi évadnyitány sorozatáradatában megláttam ennek a szériának a címét; 'You'. Nem mondott semmit a címe, de azért körülnéztem a neten, hogy mi lehet ez. Az angol leírás elég szűkszavú. Tehát a következő lépés, megnéztem azt, hogy kik játszanak be... több»

 
indingo   2018. 12. 31.

5

Én szándékosan nem olvastam utána, hogy miről is szól a sorozat. Elég volt ránézni a plakátjára, hogy tudjam meg kell néznem. Nem csalódtam, sőt elmondhatom, hogy hatalmas volt a meglepetés. Maga a története is zseniálisan van felépítve és szereplők is egytől egyig kiválóak.

1
 
Szilonka   2019. 08. 14.

0

Jöhetne már a második évad. Remekül megkomponált sorozat, ami egy szokványos romantikus kis habkönnyű sorozatnak tűnhet, de nagyon hamar átvált igazi thrillerbe.

 
TomÁcs   2019. 12. 28.

0

Az első évad zseniális volt, a másodikat szerintem egy picit túlerőltették, meg mintha az elsőt néztem volna, csak más szereplőkkel.

 
VvV   2019. 10. 26.

0

Az utóbbi évek legjobb sorozat, aminél nem azt várja az ember, ami történik. NIncs elhúzva az egész, tartlamasak a részek.

 
Greeta   2019. 08. 06.

0

Zseniális sorozat. Kifejezetten ajánlom pároknak. A történetéről nehéz úgy beszélni, hogy ne kotyogjon el valamit az ember. DE van benne szerelem, ármány, féltékenység és gyilkosság.

 

A nagy sikerre való tekintettel a rajongók legnagyobb örömére berendelték a 4. évadot.

(Timike )
 

Joe fiatal szomszédja, Paco (Luca Padovan) nem szerepelt a sorozat alapjául szolgáló regényben.

(hp)
 

Az első évad 10 részét fele-fele arányban férfi és női rendezők forgatták.

(hp)
 

A sorozat második évadát már az első szezon premierje előtt berendelték.

(hp)
 

Caroline Kepnes regényének adaptációja.

(hp)