Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
93%

Kemény motorosok (2008-2014)

Sons of Anarchy
Filmadatlap
 
87
Szereplők
27
Vélemények
158
Képek
5
Videók
 
imreacs82   2020. 01. 20.

legújabb vélemény

0

A Kemény motorosok nem vált a kedvenc sorozatommá, de azért el lehet nézni a filmet unalmas délutánonként. A színészek jópofák, a film mondhatni látványos, és minden resz tartogat meglepetést.

 
GedyPapa   2017. 03. 05.

1

Egy kiváló sorozat, aminek elszúrták a végét. De mégis az első fele kárpótol ezért. Életszerűségével, bicskanyitogatásával és ármánykodásaival odaszegezi a nézőt a képernyő elé!!


 
Deku   2017. 08. 17.

0

Nekem rögtön az első rész alapján nem jött be ez a sorozat. Kár érte mert a történet maga egész izgalmasnak és egyedinek hangzott. Viszont ez nem jött át nekem.

 
ZeroHero   2019. 09. 25.

0

Korszakalkoto sorozat, amit 1-2 evaddal tovabb huztak, mint kellett volna. A vegen a kiralydrama/csaladi drama mar annyira eroltetett es vegeltekig elnyujtott volt, h nem katarzist okozott, hanem inkabb megkonnyebbulest, h veeegre. Nagy kar erte, mert hangulataban es minosegeben is az egyik legjobb volt.

 
Edii   2015. 09. 16.

0

Kiváló sorozat, remekül megírt karakterekkel, történetvezetéssel, fordulatokkal, és a zenék is nagyon jók . A harmadik évad második felénél tartok, ami szerintem nagyon magasra tette a mércét, de ahogy hallom még rá tudnak erre is licitálni...

 
hsanya182   2015. 09. 05.

1

Az első olyan sorozat amit elkezdtem nézni, első pár része nem annyira magávalragadó, de ami majd utána következik, életszerűen a kegyetlen valóságot mutatja meg, remek hiteles szinészi alakításokkal, egyértelmű emberi gondolatok, dühről, bosszúró, p... több»

 
MKristijan   2016. 10. 27.

0

Határozottan belerángattak a sorozat nézésébe (hagytam magam). Nem bántam meg, és a legjobban annak örültem hogy eredeti nyelven fejeztem be.

Galéria (158)

Katey Sagal
Charlie Hunnam
Theo Rossi
Charlie Hunnam
Marilyn Manson
Katey Sagal
Katey Sagal
Maggie Siff
Katey Sagal
Charlie Hunnam
Katey Sagal
Katey Sagal
Katey Sagal
Charlie Hunnam
Maggie Siff
Katey Sagal
Charlie Hunnam
Maggie Siff
Charlie Hunnam
Theo Rossi
Maggie Siff
Charlie Hunnam
Charlie Hunnam
Katey Sagal

Videók (5)

 

2011-ben Katey Sagal Golden Globeot nyert a sorozatban nyújtott szereplésével.

(GedyPapa)
 

Eredetileg nem a "Sons of Anarchy" címet akarták a sorozatnak adni, hanem a " Forever Sam Crow" címet.

(GedyPapa)
 

A Boom! Studios 2013-ban kiadott egy képregény könyvet Sons of Anarchy címmel.

(GedyPapa)
 

Több zenész is szerepelt a sorozatban. Dave Navarro, Courtney Love, Marilyn Manson és Henry Rollins is lehetőséget kapott arra, hogy részesei legyenek a Kemény motorosoknak. Közülök Marilyn Manson kapta a legjelentősebb szerepet.

(GedyPapa)
 

A 3. évadot hetente 4,9 millióan nézték ezzel az FX legnézettebb sorozata volt valaha.

(GedyPapa)
 

A sorozatban egy rész erejéig feltűnik Stephen King, egy Bachman nevű karaktert eljátszva. A karakter neve Richard Bachman nevéből származik, ami Stephen King írói álneve volt karrierje elején.

(Archívum)
 

SPOILER: A sorozat zárójelenetében Jax öngyilkosságot követ el azzal, hogy üldözése közben áttér a másik sávba, hogy nekimenjen egy kamionnak. A kamiont vezető sofőrt Michael Chiklis alakította, aki a The Shield (Kemény zsaruk) című sorozat főszereplője volt, melynél Kurt Sutter, a Sons of Anarchy alkotója társíró volt.

(Archívum)
 

Az alkotó, Kurt Sutter a Sons of Anarchy után a The Bastard Executioner című sorozaton dolgozik, ami szintén az F/X csatornára készül, és szintén szerepelni fog benne, csakúgy, mint a SoA-ban, melyben felesége, Katey Sagal is játszott.

(Archívum)
 

Katey Sagalnak a valóságban van egy Jackson nevű fia, míg a sorozatban az általa játszott karakter, Gemma, szintén a Jackson nevet adta az egyik fiának, a főszereplő Charlie Hunnam karakterének.

(Archívum)
 

Tig pediofóbiás, vagyis kórosan retteg a játékbabáktól. A sorozat alkotója, Kurt Sutter valójában ettől a fóbiától szenved.

(hp)