Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
92%

Kemény motorosok (2008-2014)

Sons of Anarchy
Filmadatlap
 
87
Szereplők
29
Vélemények
158
Képek
5
Videók

Galéria (158)

Katey Sagal
Charlie Hunnam
Theo Rossi
Charlie Hunnam
Marilyn Manson
Katey Sagal
Katey Sagal
Maggie Siff
Katey Sagal
Charlie Hunnam
Katey Sagal
Katey Sagal
Katey Sagal
Charlie Hunnam
Maggie Siff
Katey Sagal
Charlie Hunnam
Maggie Siff
Charlie Hunnam
Theo Rossi
Maggie Siff
Charlie Hunnam
Charlie Hunnam
Katey Sagal

Videók (5)

 
Julianna Máyné Hovanyecz   2022. 04. 08.

legújabb vélemény

0
Juli@

A világ legjobb sorozatának tartom! Igazi amerikai sztori! Elképesztően hiteles, mintha egy igaz történetet dolgoztak volna fel! Tökéletes szereposztás! Zseniális színészi játék! Csak ajánlani tudom minden nagykorú filmszerető embernek! Szándékosan nem írok a cselekményről, sem a főszereplő hihetetlen játékáról, ezt látni kell! Volt, hogy reggelig néztem egymás után a részeket... Jó tanács, legyen meg mind a 7 évad, csak utána kezd el nézni! Mert függővé tesz az utolsó jelenetig... s még napokig a hatása alatt leszel!

 
Képkockák   2022. 01. 12.

a nap véleménye

4
Igazán magával ragad

A sztori egy észak-kaliforniai motorosklubról szól, amely igazából felfogható egy modern Hamletnek is a maga módján, de ezt a poént inkább nem lövöm le. 2009-2014 között 7 évadot élt meg a sorozat, amely nemcsak a motorosklubról, de annak alelnökéről... teljes kritika»

 
hsanya182   2015. 09. 05.

2

Az első olyan sorozat amit elkezdtem nézni, első pár része nem annyira magávalragadó, de ami majd utána következik, életszerűen a kegyetlen valóságot mutatja meg, remek hiteles szinészi alakításokkal, egyértelmű emberi gondolatok, dühről, bosszúró, p... több»

 
GedyPapa   2017. 03. 05.

1

Egy kiváló sorozat, aminek elszúrták a végét. De mégis az első fele kárpótol ezért. Életszerűségével, bicskanyitogatásával és ármánykodásaival odaszegezi a nézőt a képernyő elé!!

 
ZeroHero   2019. 09. 25.

1

Korszakalkotó sorozat, amit 1-2 évaddal tovább húztak, mint kellett volna. A végén a királydráma/családi dráma már annyira erőltetett és végletekig elnyújtott volt, hogy nem katarzist okozott, hanem inkább megkönnyebbülést, hogy vééégre. Nagy kar erte, mert hangulataban es minosegeben is az egyik legjobb volt.

 
Deku   2017. 08. 17.

0

Nekem rögtön az első rész alapján nem jött be ez a sorozat. Kár érte mert a történet maga egész izgalmasnak és egyedinek hangzott. Viszont ez nem jött át nekem.

 
Robinson76   2021. 05. 26.

0
Kőkemény legények két keréken

Az anarchia fiai kemény motorosokként hasítják az amerikai utak porát ebben az akciós elemekkel tarkított drámai sorozatban. Egy kicsit lassan kibontakozó, de később kellően felpörgő, jól felépített és korrektül végigvitt szériáról beszélhetünk. Főhőseink amúgy sem egyszerű életét tovább nehezítik az ellenséges bandák és a helyi viszályok, a mindennapok ügyes-bajos dolgai. A témaválasztás jó, minden évadnak van fő témája és egyben mozgatórugója. Ez a széria elfogadható módon foglalkozik olyan, sokszor sokak által elcsépelt, ámde fontos dolgokkal, mint az összetartozás, bajtársiasság, hűség, árulás vagy éppen a szerelem. A hangulat is rendben van, jól jön át az a mocsok, a szenny és a vér szaga, ami igencsak jellemzi ezt a sorozatot. Minden pozitívuma ellenére a szériával és a szereplőkkel nem igazán tudtam azonosulni, márpedig ha így érzem, az nálam nem jelent feltétlenül plusz pontot. Megértem, ha sokan megszerették a sorozatot, mert igenis szerethető, és elismerem, hogy korrekt munkát tettek le az asztalra a készítői, de ez nem az én világom, és épp ezért nem is lesz az én sorozatom...

 

2011-ben Katey Sagal Golden Globeot nyert a sorozatban nyújtott szereplésével.

(GedyPapa)
 

Eredetileg nem a "Sons of Anarchy" címet akarták a sorozatnak adni, hanem a " Forever Sam Crow" címet.

(GedyPapa)
 

A Boom! Studios 2013-ban kiadott egy képregény könyvet Sons of Anarchy címmel.

(GedyPapa)
 

Több zenész is szerepelt a sorozatban. Dave Navarro, Courtney Love, Marilyn Manson és Henry Rollins is lehetőséget kapott arra, hogy részesei legyenek a Kemény motorosoknak. Közülök Marilyn Manson kapta a legjelentősebb szerepet.

(GedyPapa)
 

A 3. évadot hetente 4,9 millióan nézték ezzel az FX legnézettebb sorozata volt valaha.

(GedyPapa)