Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Drót (2002-2008)

The Wire
Filmadatlap
 
75
Szereplők
15
Vélemények
23
Képek
2
Videók

Galéria (23)

Amy Ryan
Amy Ryan

Videók (2)

 
Hondati   2021. 04. 17.

legújabb vélemény

0
Azta!

Csak az első évad, ami nagyon jó. Utána kasza!

 
szucszoli   2018. 02. 15.

1
Nem értem a magas imdb értékelést...

Számomra a Black Mirror bebizonyította, hogy létezik az a sorozat, aminek szinte minden egyes epizódja akkorát szól, hogy kiviszi a közfalat... na hát ehhez képest a Drót első néhány epizódjából azt tudom leszűrni, hogy ezek az alvilági, utcán tengőd... teljes kritika»

3
 
Varga_Júlia   2018. 12. 22.

0

Túlzás nélkül az egyik legjobb sorozat, ami valaha készült. A hiperreál ábrázolásmódja és történetvezetése miatt talán sok embernek nem fog tetszeni, mert mentes a túlzásoktól és klasszikus atmoszféra-teremtő elemektől, de pont ettől válik annyira hú... több»

 
Gigi   2017. 01. 13.

0

Bár nem mai sorozat, de alapmű. A párom abszolút kedvence, pedig ő ritkán kattan rá sorozatokra úgy, mint én :)

 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

0

Van egy kép mindenkiben, hogy milyen egy jó sorozat. A Drót nem ilyen. Nem is próbál meg ilyen lenni. Olyan emberek vannak a sorozat mögött, akik maguk is a bemutatott városban, a "sorozat világában" éltek, rendőrként, oknyomozó riporterként. Hitel... több»

 
nagysar   2017. 12. 13.

0

Kicsit unalmasnak tűnhet az első pár rész alapján, de amikor már ismerjük a szereplőket és látjuk magunk előtt a fejleményeket, biztosan végig akarjuk majd nézni. A legjobbak az első évadok, ami az utcai drogterjesztéssel foglalkozik, de a kikötős fe... több»

 
tamas84   2016. 05. 09.

0

Osztom azok véleményét, akik minden idők legjobb sorozatának tartják a Drótot. Igazából két ellenfele van, a Maffiózók és a Breaking Bad (na meg esetleg a Twin Peaks, de az lényegesen rövidebb volt). Nehéz ezek között különbséget tenni, de a Drót egy... több»

 

Stringer Bell eredeti neve Stringy lett volna, azonban később ezt megváltoztatták .

(Dens18)
 

Lance Reddick (Cedric Daniels) visszautasította Mr. Eko szerepét a Lost (2004) sorozatból azért, hogy a Drótban szerepeljen. Később azonban szerepelt a Lostban négy részen át, mint Matthew Abaddon .

(Dens18)
 

Jimmy McNulty (Dominic West) mondja a sorozat első és utolsó mondatát .

(Dens18)
 

Bunk Moreland karakterét egy igazi baltimore-i nyomozó ihlette, Oscar'Rick'/'The Bunk' Requer . Az igazi nyomozó gyakran szivarozott, csak úgy, mint a sorozatban Bunk .

(Dens18)
 

Michael Kenneth Williams a harmadik évad forgatása során maga is kokainfüggőséggel küzdött. Ennek ellenére soha nem hagyott ki egy forgatási napot sem, sosem késett el, így titokban tudta tartani a problémáját.

(hp)