Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
89%

Drót (2002-2008)

The Wire
Filmadatlap
 
75
Szereplők
16
Vélemények
23
Képek
2
Videók
 
Hondati   2021. 04. 17.

legújabb vélemény

0
Azta!

Hát ez Kyma-radt az életemből eddig. :-) 20 éves sorozat. Mi van? Uhh basszus, ez mekkora jóság! Falom az epizódokat, kvajó.

 
Varga_Júlia   2018. 12. 22.

0

Túlzás nélkül az egyik legjobb sorozat, ami valaha készült. A hiperreál ábrázolásmódja és történetvezetése miatt talán sok embernek nem fog tetszeni, mert mentes a túlzásoktól és klasszikus atmoszféra-teremtő elemektől, de pont ettől válik annyira hú... több»


 
Edii   2015. 09. 15.

0

Elég jóra sikeredett ez a sorozat, amit valójában nem a karakterek visznek előre, hanem a kiváló története és cselekmény.

 
Gigi   2017. 01. 13.

0

Bár nem mai sorozat, de alapmű. A párom abszolút kedvence, pedig ő ritkán kattan rá sorozatokra úgy, mint én :)

 
szucszoli   2018. 02. 15.

0
Nem értem a magas imdb értékelést...

Számomra a Black Mirror bebizonyította, hogy létezik az a sorozat, aminek szinte minden egyes epizódja akkorát szól, hogy kiviszi a közfalat... na hát ehhez képest a Drót első néhány epizódjából azt tudom leszűrni, hogy ezek az alvilági, utcán tengőd... teljes kritika»

1
 
nagysar   2017. 12. 13.

0

Kicsit unalmasnak tűnhet az első pár rész alapján, de amikor már ismerjük a szereplőket és látjuk magunk előtt a fejleményeket, biztosan végig akarjuk majd nézni. A legjobbak az első évadok, ami az utcai drogterjesztéssel foglalkozik, de a kikötős fe... több»

 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

0

Van egy kép mindenkiben, hogy milyen egy jó sorozat. A Drót nem ilyen. Nem is próbál meg ilyen lenni. Olyan emberek vannak a sorozat mögött, akik maguk is a bemutatott városban, a "sorozat világában" éltek, rendőrként, oknyomozó riporterként. Hitel... több»

Galéria (23)

Amy Ryan
Amy Ryan

Videók (2)

 

Michael Kenneth Williams a harmadik évad forgatása során maga is kokainfüggőséggel küzdött. Ennek ellenére soha nem hagyott ki egy forgatási napot sem, sosem késett el, így titokban tudta tartani a problémáját.

(hp)
 

A legtöbb mellékszereplőt valóban rendőrök, politikusok és korábbi bűnözők alakították. Sőt, számos alkalommal előfordult, hogy egy rendőr az általa korábban letartóztatott (azóta szabadlábra helyezett) bűnözővel játszott.

(hp)
 

A Michael Kenneth Williams és Jamie Hector arcán látható hegek valódiak.

(hp)
 

A széria első és utolsó részét is Clark Johnson rendezte.

(hp)
 

Avon Barksdale karakterét , a hírhedt baltimore-i maffiavezér ihlette, akik Ed Burn juttatott végül a rácsok mögé.

(hp)
 

Omar Little (Michael K. Williams) egy kivételével az összes évadban csak a harmadik epizódtól tűnt fel. A kivétel a 3. évad volt, melynek második epizódjában is játszott.

(hp)
 

Az Empire magazin a Drótot 2008-ban minden idők 8. legjobb sorozatának választotta.

(hp)