Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87
Filmadatlap
 
75
Szereplők
15
Vélemények
23
Képek
5
Videók
Drót
 
Varga_Júlia   2018. 12. 22.

Túlzás nélkül az egyik legjobb sorozat, ami valaha készült. A hiperreál ábrázolásmódja és történetvezetése miatt talán sok embernek nem fog tetszeni, mert mentes a túlzásoktól és klasszikus atmoszféra-teremtő elemektől, de pont ettől válik annyira húsba vágóan életszerűvé, hogy nem lehet abbahagyni. Ebben a sorozatban nincsenek hősök és gonoszok, jók és rosszak, csak esendő és hibákkal teli szereplők, akik a legjobb tudásuk szerint próbálnak túlélni egy eleve rossz rendszerben. A különböző évadok nagyon szépen és finoman tologatják a nézőpontokat és a hangsúlyokat, hogy akkor, amikor már azt hiszed, szintet fog lépni - akkor tér vissza a kiindulási pontra, és dörgöli az orrod alá, hogy életben nincsenek csodák.

 
Edii   2015. 09. 15.

Elég jóra sikeredett ez a sorozat, amit valójában nem a karakterek visznek előre, hanem a kiváló története és cselekmény.


 
Gigi   2017. 01. 13.

Bár nem mai sorozat, de alapmű. A párom abszolút kedvence, pedig ő ritkán kattan rá sorozatokra úgy, mint én :)

 
szucszoli   2018. 02. 15.
Nem értem a magas imdb értékelést...

Számomra a Black Mirror bebizonyította, hogy létezik az a sorozat, aminek szinte minden egyes epizódja akkorát szól, hogy kiviszi a közfalat... na hát ehhez képest a Drót első néhány epizódjából azt tudom leszűrni, hogy ezek az alvilági, utcán tengődő, drogügyletekkel seftelő fiatal proliknak igencsak kőbaltával kifaragott módon lett letudva a hitelessége: gyakorlatilag fájóan banális egyszerűséggel van bemutatva az utcai életmódjuk, hogy lehetőleg egy 90 éves intenzíven fekvő nagymama 1,5 kilométerről nézve is rögtön levágja, hogy ezek a fiatalok nem sálvarráshoz szerzik be az alapanyagot, amikor az egyik a másiknak feltűnően átad valami kis fehér zacskót. :) Egy kicsit olyan, mintha a Bará... több»

 
nagysar   2017. 12. 13.

Kicsit unalmasnak tűnhet az első pár rész alapján, de amikor már ismerjük a szereplőket és látjuk magunk előtt a fejleményeket, biztosan végig akarjuk majd nézni. A legjobbak az első évadok, ami az utcai drogterjesztéssel foglalkozik, de a kikötős feketepiac se semmi. A legjobb az egészben, hogy egyik oldal mellett sem köti le magát az ember, nincs az, hogy csak az utcakölyköknek, vagy csak a zsaruknak drukkolsz - itt mindkét fél életébe betekintést nyersz.

Amy Ryan
Amy Ryan
 

Michael Kenneth Williams a harmadik évad forgatása során maga is kokainfüggőséggel küzdött. Ennek ellenére soha nem hagyott ki egy forgatási napot sem, sosem késett el, így titokban tudta tartani a problémáját.

(hp)
 

A legtöbb mellékszereplőt valóban rendőrök, politikusok és korábbi bűnözők alakították. Sőt, számos alkalommal előfordult, hogy egy rendőr az általa korábban letartóztatott (azóta szabadlábra helyezett) bűnözővel játszott.

(hp)
 

A Michael Kenneth Williams és Jamie Hector arcán látható hegek valódiak.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.