Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
94
Filmadatlap
 
56
Szereplők
4
Vélemények
40
Képek
7
Videók
Mindhunter
 
Anti007   2020. 05. 15.

legújabb vélemény

Az ép elme álarca, avagy mit rejt a gyilkos agya

Egy olyan valós eseményeken alapuló történetet ismerhetünk meg, ami a huszadik század második felében igazi áttörést hozott a kriminálpszichológiában az FBI-nál. Pontosabban az FBI profilozói csoportjának viselkedéstudomány kutató munkáját érintve. 1977-ben járunk, amikor Holden Ford (Jonathan Groff) ügynök változásra törekszik. Már más idők járnak, más lett a bűnözés, a kriminalisztikában úgynevezett “ismétlő gyilkosok” jelennek meg. Ahhoz, hogy a nyomozás is sikeresebb legyen, már börtönben ülő brutális gyilkosokkal rögzítenek beszélgetéseket kollégájával, Bill Tench (Holt McCallany) ügynökkel. Pontosan azért, hogy az épp folyamatban lévő b... több»

 
iq.csabi   2019. 08. 21.

Brutálisan jó sorozat. Az első, talán második rész kell neki, hogy igazán érdekessé váljon a történet. Nagyon leköti az embert és nem az akció miatt.


 
Mia1982   2017. 12. 26.

Baromi jó sorozat engem végig lekötött. Lesz második évad is, ebben gyerekgyilkosokkal foglalkoznak majd.

 
Vonyc   2018. 02. 23.

Betekintést nyerünk az FBI profilozás kialakulásába, nagyon érdekes és sok helyen izgalmas szerintem. Vontatott, kicsit nyomasztó, lassan indul be (igazán az első évad be sem indult szerintem...) de a karakterek kidolgozása 10/10. Én várom a másodikat!

Jonathan Groff
Anna Torv
Cotter Smith
Jonathan Groff
Jonathan Groff
Jonathan Groff
Jonathan Groff
Jonathan Groff
Jonathan Groff
 
A Mindhunterre tehát nem mondanám, hogy az év legjobban kitalált, legütősebb koncepciójával bíró szériája, de az biztos, hogy 2017-ben kevés ilyen magas színvonalon elkészített sorozatot láttunk. Ha újabb CSI-klónok helyett szeretnél a sorozatgyilkosok (és a velük szemben álló nyomozók) elméjének mélyére ásni, akkor mindenképpen ez a te sorozatod. De akkor is, ha csak szereted az olyan műveket, amelyek inkább képletesen, mint szó szerint másznak bele szereplőik agyába. több»
 
... Aztán véget ér. Tíz epizód. Olyan képkockákkal és olyan történésekkel, amik folytatását szeretnénk látni, beharangozott gyilkossal – akinek fejlődését epizódokon keresztül nyomon tudjuk követni – és olyan interjúalanyokkal, mint a nemrég elhunyt Charles Manson. Elgondolkodtató, nyílt sorozat ez. A nézője pedig dönthet, mit akar látni. A gyilkost vagy az embert… 10/10 több»
 
A mostani szezon ugyanis áthelyezte a fókuszt az elméletről a gyakorlatra, és három teljes epizódon át mutatja be az atlantai gyerekgyilkosság ügyén keresztül, miképpen működik a teória éles helyzetben. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.