Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

A gesztenyeember (2021)

The Chestnut Man
Filmadatlap
 
17
Szereplők
23
Vélemények
13
Képek
3
Videók

Galéria (13)

Videók (3)

 
Solidly   2022. 05. 11.

legújabb vélemény

0

Nagyon jó történet, az érdeklődésem mindvégig fenntartotta.

 
Klauka89   2021. 10. 17.

3

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nagy várakozással ültem le ezt a sorozatot megnézni, mert egy barátunk el volt ájulva tőle, hogy mennyire kiszámíthatatlan, lélegzetelállító és mesteri. Nos, láttam már jobbat. Én a skandináv filmeknél jobban pörgő, mesterkélt munkához voltam eddig s... több»

 
Bazzzsi   2021. 10. 13.

3

Jól építkező sorozat, amely a legvégére is tartogatott izgalmakat. A neveket szokni kell a legelején.

 
indingo   2021. 10. 11.

2

A könyvet nem olvastam, de a sorozat kellően izgalmas volt. Lassan indul, mint a skandináv filmek legtöbbje, de után egy izgalmas és kerek történetet kapunk.

 
Caravaggio1978   2021. 10. 10.

2
Jós sikerült sorozat, a végéig nem jöttem rá a megoldásra

Nagyon jó történet, az érdeklődésem mindvégig fenntartotta, csak agyaltam, agyaltam, hiába figyeltem, a vége nagyot szólt, mert nem jöttem rá a megoldásra, csak a végén... Nagyon jól játszott mindenki, tetszettek a karakterek, nagyon jól adták. Semmi túlzás, teljesen életszerű volt minden. Kíváncsi leszek, lesz-e valami hasonló még a Netflix tarsolyában.

 
TomÁcs   2021. 10. 15.

0

Rég láttam ilyen jól felépített sorozatot. Mindvégig fenntartotta a néző figyelmét, a legvégsőkig nem lehetett tudni, hogy mi történt a múltban.

 
Ildikó Bacskai   2021. 11. 09.

0
A gesztenyeember

Izgalmas, skandináv hangulatú, megrázó, vérfagyasztó, nézőt a székéhez ragasztó történet. Szerethető szereplők, gyönyörű tájak, nyomasztó zenék és hangeffektek. Imádjuk a nyomozófilmeket, ez pedig fantasztikusan kivitelezve, igazán magasra tette a mércét, gyakran gyomorforgató és borzasztó, de annál hitelesebb kivitelezés. Szuper!

 

A forgatókönyvet a film alapjául szolgáló regény írója,Søren Sveistrup és Dorte W. Høgh jegyzi.

(Timike)
 

A sorozat két főszereplője, Mikkel Boe Følgaard és Danica Curcic a korábbi két dán Netflix sorozatban is szerepelt.

(Timike)
 

A gesztenyeember a harmadik dán Netflix-sorozat.

(Timike)
 

A sorozat Soren Sveistrup azonos című regénye alapján készült.

(Timike)
 
A főszereplők viszont kifejezetten sablonosak lettek, a mellékszereplők történetszála figyelemreméltóbb, és végső soron ebből is bontakozik ki az elmaradhatatlan társadalomkritika. több»
 
Hogy ezek után lesz-e a második évad, arról nagyon korai beszélni. A történet ugyan nyitva hagyott egy kiskaput, ám szeptemberi premier után még hónapok kellenek ahhoz, hogy megkapja az engedélyt a The Chestnut Man, bár a közönség fogadtatása és a 8,3-as iMDB-rating kétségtelenül ígéretes alap. több»