Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
92%

A gesztenyeember

The Chestnut Man
Filmadatlap
 
17
Szereplők
8
Vélemények
3
Képek
3
Videók

Galéria (3)

Videók (3)

 
Klauka89   2021. 10. 17.

legújabb vélemény

2

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nagy várakozással ültem le ezt a sorozatot megnézni, mert egy barátunk el volt ájulva tőle, hogy mennyire kiszámíthatatlan, lélegzetelállító és mesteri. Nos, láttam már jobbat. Én a skandináv filmeknél jobban pörgő, mesterkélt munkához voltam eddig s... több»

 
Bazzzsi   2021. 10. 13.

3

Jól építkező sorozat, amely a legvégére is tartogatott izgalmakat. A neveket szokni kell a legelején.

 
indingo   2021. 10. 11.

2

A könyvet nem olvastam, de a sorozat kellően izgalmas volt. Lassan indul, mint a skandináv filmek legtöbbje, de után egy izgalmas és kerek történetet kapunk.

 
Caravaggio1978   2021. 10. 10.

2
Jós sikerült sorozat, a végéig nem jöttem rá a megoldásra

Nagyon jó történet, az érdeklődésem mindvégig fenntartotta, csak agyaltam, agyaltam, hiába figyeltem, a vége nagyot szólt, mert nem jöttem rá a megoldásra, csak a végén... Nagyon jól játszott mindenki, tetszettek a karakterek, nagyon jól adták. Semmi túlzás, teljesen életszerű volt minden. Kíváncsi leszek, lesz-e valami hasonló még a Netflix tarsolyában.

 
TomÁcs   2021. 10. 15.

0

Rég láttam ilyen jól felépített sorozatot. Mindvégig fenntartotta a néző figyelmét, a legvégsőkig nem lehetett tudni, hogy mi történt a múltban.

 
Candy   2021. 10. 02.

0
Izgalmasabbra számítottam

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nagyon nagy örömmel kezdtem bele, mert a könyvre régóta fájt a fogam, de nem bántam, hogy a sorozatot látom inkább... Az első rész eleje tetszett, a múlt visszatekintése... És onnantól kezdve rém unalmas volt. A két nyomozó karaktere tetszett, a hangulat is megvolt hozzá, de valahogy nem pörögtek az események, nem éreztem úgy, hogy hú, de izgalmas és te jó ég, mi lesz még itt. Pedig az alapkoncepció nagyon ütős. Amiben a legnagyobbat csalódtam, az a gyilkos kiléte. No nem azért, mert nehéz rájönni, ki az, hanem olyan unalmas maga a karakter, hogy pont ezért nem gyanakodna rá senki. Az indíték nincs megmagyarázva, nincs kidolgozva. Nem akarja a film, hogy esetleg együttérezzünk vele, vagy épp ellenkezőleg. Lapos és semmitmondó. A vége meg, ahogy a nagy könyvben meg van írva.

 
luksa10   2021. 09. 30.

0

A trailer óta nagyon vártam ezt a sorozatot, és nem okozott csalódást. Végig borzongtam, egy újabb bizonyíték, hogy a skandinávok nem okoznak csalódást.

 

A forgatókönyvet a film alapjául szolgáló regény írója,Søren Sveistrup és Dorte W. Høgh jegyzi.

(Timike )
 

A sorozat két főszereplője, Mikkel Boe Følgaard és Danica Curcic a korábbi két dán Netflix sorozatban is szerepelt.

(Timike )
 

A gesztenyeember a harmadik dán Netflix-sorozat.

(Timike )
 

A sorozat Soren Sveistrup azonos című regénye alapján készült.

(Timike )