Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Az igazság ára (2022)

The Lincoln Lawyer
Filmadatlap
 
35
Szereplők
8
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Galéria (12)

Neve Campbell
Christopher Gorham

Videók (1)

 
szemtelen   2022. 10. 10.

legújabb vélemény

0
Los Angelesi bűnügy

Hamar kifutott a 10 rész, pedig még néztem volna. Remek bűnügyi sorozat, szinte felüdülés volt a tömény török, koreai, indiai, sokszor vontatott és erőltetett történetek után. Jó a Los Angeles-i sztori - Michael Connelly detektívregény-írót dicséri, az ő 2005-ös könyve alapján készült, és már egy filmfeldolgozást megélt 2011-ben. Haller, a főszereplő védőügyvéd a törvényesség és törvénytelenség határán egyensúlyoz, attól félve, hogy nem ismeri fel a valódi ártatlanságot és az ördögi gonoszságot. Izgalmas bűnügyi történet, aminek nagy része a bírósági tárgyalóteremben zajlik. Kifejezetten ajánlom, értékelésem szerint négy és fél pont .

 
Dorkateo   2022. 05. 25.

0
Nem is rossz

Nem kedvelem a sorozattá avanzsált történeteket. Az igazság ára úgy tűnik, mégis a jobbak közé tartozik. Matthew McConaughey-t senki nem tudja helyettesíteni (az eredeti Lincoln Lawyer filmből), talán épp ezért választottak olyan főszereplőt, aki nem is akarja ezt tenni. Inkább önmagát adja, akkor is, ha az gyengébb, mint a sztár színész. Összességében kellemes krimisorozat lett, néhány ötletet átemeltek az eredetiből, nem túl ügyesen, mégis megáll a lábán a film. És volt érzékük hozzá, milyen hosszú legyen.

 
Greta   2022. 09. 21.

0

Könnyű szórakozás, ha nem fáraszt a kiszámíthatósága. A karakterek unalmas sablonok, bár a profi színészgárdára nem lehet panasz. A jó fej-barát-védőangyal sofőrlány egyenesen katasztrófa.

 
Fikatours_blogger   2022. 07. 14.

0
Amikor a csalicím visszanyal

Folyton átugrottam ezen a filmen (sorozaton) "ezt már láttam" felkiáltással. Aztán gyanús volt, hogy a borítóképen mintha nem Matthew vigyorogna, és gondoltam, belenézek. Milyen jól tettem! B-kategóriás történet helyett kaptam egy csavaros és elgondolkodtató sztorit. A karakterek nem olyan erősek, mint a Briliáns elmék című sorozatban, de nagyságrendekkel jobb, mint anno a Petrocelliben. (Ha mond ez még valakinek bármit is.)

 
trinagl   2022. 05. 13.

0

Ez a sorozat az évad végére rendkívüli mértékben lezárja a történetszálakat, ami üdítő változást jelent egy olyan Hollywoodban, amely folyamatosan úgy érzi, hogy befejezetlenül kell hagynia a dolgokat, és el kell intéznie a következő pénzkereseti lehetőséget.

 
Zoli   2022. 05. 12.

0

Az elkötelezett szereplőgárda néhány csodálatra méltó erőfeszítése ellenére a The Lincoln Lawyer ezen változata soha nem tud meggyőzően érvelni hosszú és fáradságos létezése mellett.

 
Kiss Péter   2022. 10. 04.

0
Igazi fordulatos krimi.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Mánuel Gárcia-Rulfó számomra egy tök ismeretlen aktor, de nagyszerűen helytállt, pedig elődje, Mettyú Mekkanegi magasra tette a lécet a regény filmváltozatában. Elegáns, hiteles, és még szörfözni is tud! Megjegyeztem a nevét. Maga a sorozat kisebb, lanyha periódusokat leszámítva érdekes, izgalmas, jól fényképezett munka. Soha rosszabbat!

 

Eredetileg a CBS készített volna 2020-ban egy sorozatot, de a COVID miatt még az első epizód előtt leállították a forgatást. Most a Netflix jóvoltából egy 10 epizódos első évad jelent meg róla, amely a második Mickey Haller-könyv, a The Brass Verdict alapján készült.

(Hupka Adrián)