VOD

Legjobb filmek a Prime Video-n

88 A fiúk  (2019)

(16) (10)

akció | krimi | sci-fi | vígjáték

Amazon Prime Video

Egy titkos CIA-alakulat feladata az, hogy kordában tartsa a szuperhősöket - bármi áron.  több»

Nem bírtam magammal, egy este lepörgettem a két részt. Sosem titkoltam, hatalmas kedvencem ez a sorozat. Több szempontból is imádom. Egyrészt szövevényes a történetvezetés, mindig tudnak újat mutatni, tekerni egyet az eseményeken. Továbbá, az évek során belesüllyedtünk a Marvel... több»

85 A térség  (2015)

(7) (9)

dráma | misztikus | sci-fi | thriller

Amazon Prime Video

A távoli jövőben Josephus Miller nyomozó feladatot kap: meg kell keresnie egy eltűnt örököst - Juliette Andromeda Maot. Küldetését megosztja James Holden kapitánnyal, aki jelenleg is... több»

Nagyon jól sikerült a filmes változat! Legtöbbször gyengének és lecsupaszítottnak tűnik a egy sorozat, ha először könyv formájában kerül a kezembe, de az Expanse tartalomban és látványban is a maximumot hozza ki az eredeti történetből.

dráma | sci-fi | thriller

Amazon Prime Video

A Philip K. Dick regénye alapján készült sci-fi sorozat annak lehetőségét veti fel, hogyan alakult volna Amerika helyzete, ha a második világháborút a németek a japánok oldalán... több»

Nagyon feszes, nagyon erős disztópikus thriller. Hát eddig ilyen műfajjal nem igazán találkoztam. De most kiderült, hogy ez a kedvencem! :) Félretéve a viccet, igen hatásos lett ez a széria, minden pillanata profi (ha értitek, mire gondolok).

85 Rólunk szól  (2016)

(17) (7)

dráma | romantikus | vígjáték

Amazon Prime Video | Disney+

Szívmelengető, őszinte és provokatív sorozat három testvérről és szüleikről. Életútjuk furcsa módon keresztezi egymást, néhányuknak például ugyanazon a napon van a... több»

Végre nem egy sablonos vígjáték. Tele van minőségi poénnal, jó beszólásokkal, és tartalmilag is megfogott. Érdekes a történet és hiteles az előadásmódja.

93 Bolhafészek  (2016)

(6)

dráma | vígjáték

Amazon Prime Video

Hat részes komédia sorozat, amelyet egy díjnyertes színdarab alapján készítettek. A főszerepben egy fiatal nőt ismerhetünk meg, aki igyekszik megbirkózni azokkal a nehézségekkel,... több»

Ezt nem lehet elmondani, tényleg látni kell. Ennyire szomorúan összetört vicces embert elképzelni sem lehet. Fleabag tényleg meg van semmisülve. Teljesen. És fogalma sincs, hogyan építse újra magát. Szenved, tönkre van, a diszfunkcionális családja sem segít az ügyön, de nem tudja... több»

82 Rögtönzött szerelem  (2017)

(7) (6)

dráma | romantikus | vígjáték

Amazon Prime Video

Ebben a megtörtént eseményeken alapuló, szívmelengető és hihetetlenül humoros romantikus vígjátékban a komikus Kumail Nanjiani, a Szilícium völgy tévésorozat sztárja saját... több»

Vicces, megható, okos, helyenként szívszorító és nagyon profin, de lazán kivitelezett film a Rögtönzött szerelem. Abba, hogy ez a cím mennyire nem illik rá az angolt ismerve, inkább ki sem térnék, de na hagyjátok, hogy a címadás megtévesszen. LEgszívesebben visszamennék a... több»

akció | animáció | fantasy | kaland | vígjáték

Amazon Prime Video

Egy elkeseredett próbálkozás miatt, hogy kifizessenek egy hatalmas számlát egy kocsmában, egy csapat kívülálló nagy kalandozásba kezd, amely során megmentik Exandria világát a... több»

Egyszerűen fantasztikus. Nagyok voltak az elvárásaim, viszont sikerült őket teljesítenie.

dráma | vígjáték

Amazon Prime Video

A ötvenes évek Amerikájában egy átlagos háziasszony úgy dönt, hogy stand up komikus lesz. Miriam "Midge" Maisel egy eszes, szép és életteli zsidó lány, aki előtt egyenes pálya áll:... több»

Az egyik legviccesebb és legfilozofikusabb sorozat, amivel mostanában találkoztam, tudom ajánlani.

fantasy | vígjáték

Amazon Prime Video

Angyalok, démonok, egy 11 éves Antikrisztus, egy boszorkány - és a közelgő Armageddon.  több»

Olvastam a könyvet és meg kell, hogy mondjam, a sorozat nagyon jól tolmácsolja az írók szavait.

dokumentum

Amazon Prime Video

Tekintse meg részletesen a híres, ikonikus kanadai tévéműsort, amely 39 éves televíziós jelenléte alatt több generációra volt hatással, és amelynek öröksége ma is tart. több»

dráma | krimi

Amazon Prime Video | TV-ben (GALAXY4, csütörtök 01:33)

A sorozat főhősének karakterét Michael Connelly krimiíró alkotta meg, regényről regényre. Bosch nyomozó kalandjai ezen történetekből épülnek fel. A sorozat cselekménye... több»

Teljesen véletlenül akadtam rá erre a sorozatra, de az első pillanattól fogva volt benne valami, ami függővé tett. A főszereplő karakterét nagyon bírtam, igazán különc figura.

dráma | romantikus

Amazon Prime Video

Szerelmi háromszög egy lány és két testvér között. Történet az első szerelemről, az első szívfájdalomról és egy tökéletes nyár varázsáról. több»

Igen, vannak giccses lassított felvételek és furcsa zenei döntések, de hű, nagyon szerettem ezt a műsort! A karakterek és küzdelmeik rendkívül hitelesek és nem cukormázasak. Mindez csodálatos érzelmeket hoz ki nem csak a fő párok között, hanem a környező családjuk és... több»

93 Drishyam 2  (2021)

dráma | thriller

Amazon Prime Video

Egy nyomozás lebilincselő története, amelynek középpontjában egy család áll. Georgekuttynak pedig minden képességére és erejére szüksége lesz, ha meg akarja védeni azokat, akik... több»

93 A nagy túra  (2016)

(1) (5)

vígjáték

Amazon Prime Video | TV-ben (Spíler1 TV, csütörtök 01:33)

Jeremy, Richard és James Föld körüli túrára indul három eszméletlen sportkocsival. több»

fantasztikus képek, látszik, hogy egy rakás pénzt kidobtak erre a műsorra, de abszolút megérte, sokszor állt a szőr a hátamon, olyan hatásos jelenetek vannak benne

93 Góliát  (2016)

(3)

dráma

Amazon Prime Video

Egy megbukott és tönkretett ügyvédet egy olyan üggyel bíznak meg, amely segíthet visszaszerezni hírnevét, és egyúttal a boszúra is lehetőséget biztosít... több»

Billy Bob Thornton az egyik kedvenc színészem, remekül alakítja a kiégett, társadalomban csalódott karaktereket a filmjeiben, nincs ez másként a Goliath-ban sem. Alkoholista ügyvédként olyan rázós ügyeket is elvállal, amit senki más. A sorozat minden évada egy új alapsztorira... több»

animáció | családi

Amazon Prime Video

Három jómadár zenés kalandjai, akik egy ritmussal és dallamokkal teli világban élnek. több»

93 Bosch: Örökség  (2022)

(3)

dráma | krimi

Amazon Prime Video

Bosch belevág karrierje következő fejezetébe, és egykori ellenségével, Honey Chandlerrel kell együtt dolgoznia. több»

Ha a Bosch rajongója voltál, akkor ez is tetszeni fog. Stephen Chang zökkenőmentesen illeszkedik az együttesbe. Az összes karakter váltogatja a fokozatokat, ahogy a sorozat halad előre, és az első négy epizódtól kezdve ez nekem bejött.

82 Carnival Row  (2019)

(7) (2)

fantasy | misztikus | thriller

Amazon Prime Video

Az Orlando Bloom és Cara Delevingne főszereplésével készült sorozat egy fantasy-széria, ami egészen a viktoriánus korig repíti vissza a nézőt. A történet során megjelennek a... több»

Remélem, nem állnak le és hamarosan jön a következő évad. Az Amazon nagyon odatette magát, újra nagyszerűt alkottak.

dokumentum | sportfilm

Amazon Prime Video

Az ausztrál férfi krikettcsapat csalás miatt rossz helyzetbe került, de mindent beleadnak, hogy újra felépítsék hírnevüket, és bebizonyítsák, hogy az elsők között a helyük. több»

82 Amerikai istenek  (2017)

(6) (7)

dráma | fantasy | misztikus

Amazon Prime Video

Egy egészen másfajta, új háború forrong a "régi" és "új" istenek között. A félelem, a pénz, a technológia szülte frusztrációk azok a dolgok, amelyek meghatározzák a mai ember... több»

Meg kell valljam, hogy nagyon lassan indul be a sorozat, az első epizód, első tíz perce számomra nem igazán volt bizalomgerjesztő, de Ian McShane végül szerintem mindent vitt, az ő jelenléte szerintem sokat dob az egész koncepción. Ezen felül pedig hozzá kell tegyem, a sorozat... több»

dokumentum

Amazon Prime Video

A dokumentumfim-sorozat Spanyolország elit rendőrségi erőit vizsgálja, azon belül is az embertelenül nehéz felvételi folyamatot. A fizikai erő nem elegendő, ha valaki a legjobbakhoz... több»

dokumentum

Amazon Prime Video

Soha nem látott archív anyagokon, hírességeken, iparági bennfenteseken, fanatikus rajongókon és a Kids In The Hallal készített interjúkon keresztül ismerhetjük meg a populáris sorozat... több»

sportfilm | vígjáték

Amazon Prime Video

Minden ország, amelyet Jeremy, Richard és James meg akar látogatni, vagy problémás terület, vagy megtiltották nekik a belépést. Ehelyett Közép-Európába indulnak, egy olyan útra,... több»

Egy újabb telitalálat a nagy csapattól. Ezzel a hármassal már a Top Gear alatt sem tudtam betelni, és nagyon örültem, amikor beindították a Grand Tourt. Hatalmas, vicces és mindemellett érdekes is az autók szerelmeseinek.

akció | dráma

Amazon Prime Video

Nedumaaran Rajangam "Maara" arra törekszik, hogy az egyszerű ember számára is elérhető legyen a repülés, eközben azonban számos ellenségre tesz szert, akik meg akarják hiúsítani... több»

dokumentum

Amazon Prime Video

Egy drogkartel egykori tagjai a legvérfagyasztóbb történeteket mesélik el a kábítószer alvilágából. több»

dráma | musical

Amazon Prime Video

Jamie 16 éves, és nem igazán illeszkedik be a társadalomba. Retteg a jövőtől, de édesanyja támogatja, és a barátai mellette állnak. Jamie legyőzi az előítéleteket, és a... több»

Az egyik legjobb előadásból adaptált film, nagyon jól sikerült az átértelmezés. Kreatív és inspiráló film.

dokumentum | sportfilm

Amazon Prime Video

Megismerhetjük a klub történetét a 2020-as világbajnoki győzelemtől egészen a 2020/21-es idény végéig, valamint részletes ismertetőt kapunk a csapat történelméből. több»

90 El Desafío  (2020)

dokumentum

Amazon Prime Video

A nyolcrészes dokumentumfilm-sorozat beemutatja a spanyol katonai rendőrség küzdelmét az ETA-val. több»

dokumentum | sportfilm

Amazon Prime Video

A film a világ egyik legnagyobb futballklubjának döntő fontosságú szezonját mutatja be a kulisszák mögül. Az Arsenal a hazai sikerek kiharcolására és az európai elitversenyekbe való... több»

A dokumentumfilm fantasztikus betekintést nyújt a klubban dolgozók személyes és mentális kihívásaiba.

90 Magánügylet  (2022)

(2)

krimi | thriller

Amazon Prime Video

Marina Quiroga, a merész felsőosztálybeli lány, akiben nyomozói lélek lakozik, hűséges komornyikja, Hector segítségével elindul, hogy elkapja a városát terrorizáló sorozatgyilkost. több»

Alapvetően egy igényesen elkészített és jól tálalt, igen szórakoztató krimihez volt szerencsém, amelynek erőssége a nyomozópárost alakító Aura Garrido és Jean Reno kettősének játéka. Ami egy kicsit rontott az élvezeti értékén, hogy a széria közepén már sejtettem, hogy... több»