Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
94

Tizenkét dühös ember

(12 Angry Men)
 
johndoe83  2017. 07. 18. 01:39

Hihetetlen micsoda filmet lehet csinálni egyetlen helyszínen! Minden szereplő olyan volt, amilyennek kellett lennie! A hangulat nagyon jó! Örülök, hogy láthattam. Ezerszer nézem ezt, mint akármelyik túlhypeolt retket (ponyvaregény pl)! Mehet az 5-ös! :)

 
KatalinGulyas1982  2017. 03. 23. 21:34

A Kritikus Tömegen azt írtam hogy: A feltörekvő amerikai pszichológia demó-anyaga lehetne. Hogyan hatnak egymásra a különböző emberek, ha össze vannak zárva hosszú időre egy szobában? Miért döntünk véleményünk ellen? Néha apróságokon múlik egy emberi élet. Akár a hiúságon...

 
Luca Janka László  2016. 12. 30. 21:20

Fantasztikus film. Európai ember számára különösen érdekes lehet, az esküdtszék jelensége és működése. Annak ellenére, hogy egy szobában játszódik az egész, végig nagyon izgalmas.

 
Szorcsik  2016. 12. 07. 12:03

Nagyon régóta terveztem már, hogy megnézem a Tizenkét dühös embert, talán ez volt a legnagyobb filmes elmaradásom ez idáig. A klasszikus film igazi mestermű, amely kortalan. A színészi játék kiváló. Annak ellenére, hogy a film helyszíne egyetlen egy szoba, egy percig sem érzi azt a néző, hogy unalmas, vagy lassú lenne a történet. Egyszerűen fantasztikus.

 
byebyepuppy  2016. 07. 28. 20:47

Jó kis film volt! Esküszőm tanítani kellene az iskolákba az ilyen helyzeteket, és kötelezővé tenni ennek a filmnek a megtekintését. Jó színészek, mesteri dialogusok.

Henry Fonda
Henry Fonda
John Fiedler
Lee J. Cobb
E.G. Marshall
Henry Fonda
Edward Binns
Henry Fonda
John Fiedler
Lee J. Cobb
 

A film költségvetése 340,000 dollár volt.

(Borga)
 

Kevesebb mint 3 hét állt a stáb rendelkezésére, hogy létrehozzák a filmet.

(Borga)
 

A filmben szereplő bicska, egy olasz stílusú nyéllel ellátott, kriss-pengével rendelkező rugós kés volt.

(Mavil)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.