Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
71
Vélemények
10
Képek
2
Videók
 
Deku   2017. 07. 07.

Elbűvölően káprázatos. Kötelező egy darab ez a film és a sztorija úgy ahogy van hibátlan és elképesztő világot tár a néző elé amivel könnyedén eléri, hogy egyenesen imádja azt. Imádtam

 
dailyfilmsan   2019. 04. 11.

Egy örök klasszikus tökéletes szöveggel és időzítéssel. A film max. 4 óra leforgását mutatja be 12 ember vitája által. Nagyon hatásos, ahogyan megismerjük lépésről lépésre a szereplőket úgy, hogy egy nevet kapunk. Magát a történetet is lépésről lépésre mutatja be a film, ugyanis in medias res rögtön a közepébe csöppenünk az eseményeknek. Én szeretem ezt a filmet, attól hogy régi.


 
szaka123   2018. 03. 26.

12 dühös ember egy helyiségbe zárva, egy meleg nyári napon. A történet végig itt játszódik, miközben az esküdtek egy elég egyértelmű ügyet vitatnak. Mind a 12 ember elég erős egyéniség, de mégis van köztük egy, aki mind közül kiemelkedik és érveivel próbál hatni a társakra. Igen jó film, kiváló színészekkel és rendezéssel. Hiába csak egy helyszínen játszódik, mindvégig fent tudja tartani a feszültséget. Ajánlott film, persze a mai korosztálynak nem feltétlenül, mivel nincs benne robbantás, szex, vagy éppen erőszak, így nem biztos, hogy lekötné Őket.

 
Norbi   2018. 07. 30.

Igazán remek élményt nyújtott ez a film. A titok/homály, hogy vajon most kinek van igaza, kinek nincs tökéletesen van hozva a filmben. A kíváncsiság nagyúr, és ezt a film ki is használta.

 
Dodi   2015. 06. 17.

Nagy klasszikus film, jól kidolgozott történettel. Elgondolkodtató!

Henry Fonda
Henry Fonda
John Fiedler
Lee J. Cobb
E.G. Marshall
Henry Fonda
Edward Binns
Henry Fonda
John Fiedler
Lee J. Cobb
 

A film költségvetése 340,000 dollár volt.

(Borga)
 

Kevesebb mint 3 hét állt a stáb rendelkezésére, hogy létrehozzák a filmet.

(Borga)
 

A filmben szereplő bicska, egy olasz stílusú nyéllel ellátott, kriss-pengével rendelkező rugós kés volt.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.