Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
85

Légy jó mindhalálig (1960)

Légy jó mindhalálig
Filmadatlap
 
16
Szereplők
6
Vélemények
13
Képek
Videók
 
Norbi   2018. 07. 10.

legújabb vélemény

Nagyon jó kis film. Szerethető főszereplő, összetett történet, betekintést nyerhetünk az akkori világban. Ifjúsági irodalom megfilmesítése. Hiteles , és elgondolkodtató a cselekménye. Minden egyes diáknak kötelezővé tenném megnézni egyszer, nem slampos/lampos és tanulságos. A mai modern világban ,azt hittem hogy zavarni fog a fekete-fehér képi világ, de legnagyobb meglepetésemre észre sem vettem, vagyis annyira magával ragadott a film világa, hogy ezzel nem is törődtem. Ez mind azt bizonyítja , hogy micsoda remekmű.

 
Deku   2017. 12. 23.

Kötelező darab kéne legyen minden mai fiatalnak. Leköt és nem is akárhogy, ez egy igen csak komplex film melyet bármikor megéri újra nézni. Brutális, hogy mennyire stabilan összeáll az egész film.


 
veresszsoltika   2017. 09. 22.

Klasszikus film a kitartásról, megpróbáltatásról. Szép, megragadó történet, mindenkinek egyszer látnia kell miután elolvasta a regényt. Megható, szép film.

 
zsfarkas   2015. 03. 09.

Megható, igazi magyar klasszikus. Szép történet, mindenkinek csak ajánlani tudom.

 
Zsombi   2016. 09. 09.

Számomra nem egy egy nagy durranás, és témájában sem áll hozzám közel. Kicsit unom már, hogy minden magyar filmben valami olyan van, hogy ha kicsi vagy és jó is és normális, akkor szükségszerű, hogy csúnyán kell végezzed. Szánalom...és technikailag sem valami tökélyre fejlesztett tökély....

 

Nyilas Misi szerepében Tóth Laci, főbb szerepekben Greguss Zoltán, Szendrő József, Bitskey Tibor, Vándor József.

(seamandarin)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.