Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Légy jó mindhalálig (1960)

Légy jó mindhalálig
Filmadatlap
 
26
Szereplők
7
Vélemények
13
Képek
1
Videók

Galéria (13)

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2021. 02. 21.

legújabb vélemény

1

Egy iszonyatosan erős dráma, ami a lelkünk legmélyebb részeire hat, és az agyunkat is lezsibbasztja monumentális élménye és ereje. Fantasztikus színészgárda dolgozik a filmben, egyikben sem csalódunk, de érdekes, nekem valamiért Dorogi Bella szerepér... több»

 
Deku   2017. 12. 23.

0

Kötelező darab kéne legyen minden mai fiatalnak. Leköt és nem is akárhogy, ez egy igen csak komplex film melyet bármikor megéri újra nézni. Brutális, hogy mennyire stabilan összeáll az egész film.

 
Norbi   2018. 07. 10.

0

Nagyon jó kis film. Szerethető főszereplő, összetett történet, betekintést nyerhetünk az akkori világban. Ifjúsági irodalom megfilmesítése. Hiteles , és elgondolkodtató a cselekménye. Minden egyes diáknak kötelezővé tenném megnézni egyszer, nem slamp... több»

 
veresszsoltika   2017. 09. 22.

0

Klasszikus film a kitartásról, megpróbáltatásról. Szép, megragadó történet, mindenkinek egyszer látnia kell miután elolvasta a regényt. Megható, szép film.

 
zsfarkas   2015. 03. 09.

0

Megható, igazi magyar klasszikus. Szép történet, mindenkinek csak ajánlani tudom.

 
HitGirl   2019. 10. 09.

0

hát igen, azok a régi szép idők...amikor ez a filmcím még igazi szállóige is volt. Mára már kész életveszély ilyen tanácsot megfogadni. A flm nagyon jó, és valóban szépen ötvözi a magyar filmes hagyományokat 1960-ig.

 
Zsombi   2016. 09. 09.

0

Számomra nem egy egy nagy durranás, és témájában sem áll hozzám közel. Kicsit unom már, hogy minden magyar filmben valami olyan van, hogy ha kicsi vagy és jó is és normális, akkor szükségszerű, hogy csúnyán kell végezzed. Szánalom...és technikailag sem valami tökélyre fejlesztett tökély....

 

Nyilas Misi szerepében Tóth Laci, főbb szerepekben Greguss Zoltán, Szendrő József, Bitskey Tibor, Vándor József.

(seamandarin)