Martha és George több éve él már házasságban. Egy buliból hazatérve évődni kezdenek egymással, de a dolog nem fajul durva veszekedéssé, hiszen vendégeket várnak: az egyetem új tanára és felesége érkezik hozzájuk. Martha és George burkoltan tovább folytatják a civakodást, s a feszült hangulat vendégeikre is átragad.
(erare)
Hirdetés

84 Nem félünk a farkastól (1966)
A kép forrása: Warner Bros.
84 Nem félünk a farkastól (1966)
A kép forrása: Warner Bros.
84 Nem félünk a farkastól (1966)
Kétségtelenül nagyszerű személyiség- és korrajz, társadalom- és emberkritika. Nagyon-nagyon megterhelő végignézni, bár ez is szubjektív. Meglehetősen nehéz lelkileg átemelni a mai néző számára.
Régebben kiskoromban hallottam a filmröl most volt alkalmam megtekinteni. Igazából nem nyügüzütt le. Söt egy örült filmnek tekintem amiben elöjönnek a pszichopata tulajdonságok. Kicsit érthetetlen a történet és a rengeteg párbeszéd elveszi a figyelme... Több
Igazi klasszikus, időtálló film, ami nem hiába világhírű. Egyedi hangulatú, igényes, izgalmas film, amit legalább egyszer látni kell! Csupa jó, neves színész szerepel benne, akiknek lenyűgöző az alakítása!
Rákerült az 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című filmkritika gyűjteményre.