Kétségtelenül nagyszerű személyiség- és korrajz, társadalom- és emberkritika. Nagyon-nagyon megterhelő végignézni, bár ez is szubjektív. Meglehetősen nehéz lelkileg átemelni a mai néző számára.
Régebben kiskoromban hallottam a filmröl most volt alkalmam megtekinteni. Igazából nem nyügüzütt le. Söt egy örült filmnek tekintem amiben elöjönnek a pszichopata tulajdonságok. Kicsit érthetetlen a történet és a rengeteg párbeszéd elveszi a figyelme... Több
Igazi klasszikus, időtálló film, ami nem hiába világhírű. Egyedi hangulatú, igényes, izgalmas film, amit legalább egyszer látni kell! Csupa jó, neves színész szerepel benne, akiknek lenyűgöző az alakítása!
Ilyen egy igazán jól összerakott és megrendezett film amiben nem erőltették a gyenge elemeket. Kegyetlenül eltalált film lett ez, nem tudok rá rosszat mondani az egész film nagyon egyben volt.
Taylor és Burton vitte a filmet, Sandy Dennis viszont itt-ott túljátszotta azt a keveset, amit rászabtak.
Egyedi hangulatú különleges és utánozhatatlan film. Érzelmileg igazán beleéltem magam a történetbe. Karakteres beillő színészek jatszanak benne. Aki még nem látta erdemes megnézni.