Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
90

A Gyűrűk Ura: A király visszatér (2003)

The Lord of the Rings: The Return of the King
Filmadatlap
 
32
Szereplők
129
Vélemények
63
Képek
1
Videók
A Gyűrűk Ura: A király visszatér
 
indingo   2017. 04. 10.

Még csak hasonló filmet se tudok említeni. Egyedien kidolgozott film, nem maradnak kérdőjelek az emberben utána. A csatajeleneteket picit rövidebbre vághatták volna, de kibírható.

 
Deku   2017. 07. 08.

Nagyon szépen kidolgozott hibátlan fantasy film. Igazából ami nagyon pozitív, hogy nem marad a nézőben kétely sem pedig kérdés. Szórakoztató és izgalmas minden jelenete.


 
Diesel   2018. 02. 28.

Látványban még az előző két részt is felülmúlja pedig azok is nagyon jók. Minas Tirith, a fehér város lélegzet elállítóan néz ki. Az ostrom a csata jelenetek itt is nagyon jók, és szépen kidolgozottak. Elejétől a végéig izgalmas. Sajnos ez az utolsó rész. Szépen lezárják a trilógiát mondhatni méltó befejezést kap. Bevallom őszintén én még a mai napig reménykedek benne, hogy egyszer valamilyen módon lesz folytatása.

 
Orosz István   2017. 07. 28.

Nagyon örülök, hogy mind a 3 rész egyenként kapott 3 óra játékidőt, és ezért részletes látványos, és könyvhöz hű a film. Szerintem beírta magát a történelem klasszikusai közé.

 
GedyPapa   2017. 03. 06.

Zseniális, csodálatos, káprázatos, fantasztikus..Oldalakon keresztül folytathatnám még, de csak szuperlatívuszok jutnak eszembe, amikor a Király visszatértre gondolok. Tetőzik minden, amit az első két részben láthattunk. Az eposzi csata, a szívbemarkoló mordori jelenetek mind-mind a filmtörténelem halhatatlanjai közé emelik a filmet.

Dominic Monaghan
Ian McKellen
Viggo Mortensen
Orlando Bloom
John Rhys-Davies
Elijah Wood
Sean Astin
Elijah Wood
Karl Urban
Ian McKellen
Viggo Mortensen
Miranda Otto
Viggo Mortensen
Ian McKellen
Billy Boyd
 
11 Oscar-t nem sok film tudhat magáénak. Peter Jackson a mennybe ment 11 évvel ezelőtt, ki gondolta volna, hogy idén esélytelenül indul a szobrocskákért harcba A hobbit-tal. több»

A film összbevétele 1 119 929 521 dollár volt (imdb.com).

 

2798 személy halálozott el ebben a filmben.

(Norbi)
 

A triológia legsikeresebb filmje.

(HETEDIK )
 

A stáb több mint 2000 főből állt.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.