A Gyűrűk Ura: A király visszatér

The Lord of the Rings: The Return of the King

2025.01.09 H43

Talán az egyetlen olyan alkotás, ami bőven megérdemelte az összes Oscar-díjat, amit kapott. Mestermű, és hiába 4+ óra, végig leköti az embert, nincsenek benne üresjáratok sem, ami igazán lenyűgöző egy ilyen hosszúságú filmnél.

2021.08.10 Laca//Ho/rr/oR//

A nagy fantasy utolsó felvonása, avagy Peter Jackson utolsó gyöngyszemének befejezése

Egyértelműen beérett a záróakkordra a karakterek és Középfölde sorsa egyaránt. Peter Jackson több évnyi munkája is meghozta a gyümölcsét, és a teljes hódolata a regény iránt. Nem lehurrogva az első kettőt, hiszen minden résznek megvolt a maga okozata... Teljes kritika

2017.04.10 indingo

Még csak hasonló filmet se tudok említeni. Egyedien kidolgozott film, nem maradnak kérdőjelek az emberben utána. A csatajeleneteket picit rövidebbre vághatták volna, de kibírható.

2016.05.19 Yosihiro

A Gyűrűk ura sorozat egyik darabja a látvány és az izgalom garantált. Azt hiszem remekül sikerült és érdemes megnmézni. A szinészi alakításokm hol jobbak és hol kevésbé jók. Üdv Yosi

2016.06.26 Thibo84

Peter Jackson gyöngyszeme ez a trilógia.

Szuper kis fantasy film. Látványos, izgalmas, és egy perc unalmas képkocka sincs benne. P. Jackson kitett magáért, és a fanok méltán istenítik. Egész estés látványshow!

2017.07.08 Deku

Nagyon szépen kidolgozott hibátlan fantasy film. Igazából ami nagyon pozitív, hogy nem marad a nézőben kétely sem pedig kérdés. Szórakoztató és izgalmas minden jelenete.

2017.07.28 Orosz István

Nagyon örülök, hogy mind a 3 rész egyenként kapott 3 óra játékidőt, és ezért részletes látványos, és könyvhöz hű a film. Szerintem beírta magát a történelem klasszikusai közé.

2018.07.18 Fekete Gandalf

A fantasy filmtörténelem legkiemelkedőbb darabja. Dialógusai, helyszínei, szereposztása és látványvilága is a halhatatlan filmek közé emelte.

2018.02.28 Diesel

Látványban még az előző két részt is felülmúlja pedig azok is nagyon jók. Minas Tirith, a fehér város lélegzet elállítóan néz ki. Az ostrom a csata jelenetek itt is nagyon jók, és szépen kidolgozottak. Elejétől a végéig izgalmas. Sajnos ez az utolsó ... Több

2024.05.20 Jocpappa

10/9

Na, 28 évesen sikerült eljutnom oda, hogy megnéztem A Gyűrűk Ura trilógiát. Baba volt. Saját sorrendem: 1. A két torony 2. A király visszatér 3. A Gyűrű Szövetsége

2017.03.06 GedyPapa

Zseniális, csodálatos, káprázatos, fantasztikus..Oldalakon keresztül folytathatnám még, de csak szuperlatívuszok jutnak eszembe, amikor a Király visszatértre gondolok. Tetőzik minden, amit az első két részben láthattunk. Az eposzi csata, a szívbemark... Több

2019.06.23 Ms. Akárki

Klasszikus és igazán eredeti történet. Kedvenc fantasy filmem és könyvem egyaránt. Egyedi és tökéletes lezárása frodó és Samu útjának a gyűrűvel. Érdekes kikacsináyt nyújt a film a békeudőkről is.

2022.03.15 drg0602

A trilógia befejező része, ami megint csak tökéletes alkotás. Szintén elénk tárul egy fantasztikus látványvilág! Elképesztő színvonalas történet és látvány mellett jó színészi teljesítmények. Mindenképpen érdemes megnézni az első két részével együtt.... Több