A Gyűrűk Ura: A király visszatér

The Lord of the Rings: The Return of the King

2017.10.16 Szilonka

Méltó befejezése a történetnek. Kicsit vérzett a szíven, hogy kész vége ennyi volt. Izgalmas végkifejlet és remek hangulat. Örültem a Hobbit sorozat elindításnak.

2016.05.03 MP170506

Nagyon jó film! A látványvilága az egyszerűen fantasztikus. A történet izgalmas és kalandos, a karakterek nagyon jól meg vannak alkotva és a színészek tökéletesen formálják meg őket! Kiváló film!!

2018.11.22 harnas1207

Az előző részekhez képest itt már sok volt a giccs és a felesleges számítógépes effekt. A moziba kicsit még untam is. De a trilógiáról vagy jót vagy semmit :)

2016.05.17 VvV

Remek film, mint az összes gyűrűk ura film. Kiváló és végig izgalmas a története.

2017.07.29 Lonka

Egy nagyon jól felépített lezárása volt a történetnek. Minden szálat elvarrtak, nem akármilyen zárással. Egy lendületes és tartalmas rész volt ez is.

2015.01.30 Dodi

Nagyon izgalmas film! Kiváló látványvilággal és karakterekkel! Imádom!

2019.04.05 MidoD7

Nem nyerte el a tetszésemet ez a fajta történetív. Engem valahogy nem ragadott meg ez a világ, amelyet a rendező lefestett. Unalmas, lapos, semmitmondó történetnek tartottam.

2018.03.03 kevelin

Én abban az időben nőttem fel amikor a Harry Potter és a Gyűrűk ura franchise kijött és nagy versengésbe kezdett egymással. Azt gondlom kár őket összehasonlítani. A maga nemében mindkettő sorozat tökéletes (bár én HP fan maradtam azóta is ), de a gyű... Több

2015.02.09 Milanman

A filmtörténelem egyik legepikusabb vállalkozásának záró darabja csodálatos képi világgal, megható, epikus történettel, fantasztikus karakterekkel és egy szívfájdító, de egyben felemelő befejezéssel. Mindig öröm újra nézni, visszatérni Középföldére. ... Több

2018.02.07 TribeBubu

Méltó befejezés. Látványos, epikus harcjelenetek, keserédes, megható és szép zárás. Bár sok felesleges konfliktust szőttek a történetbe, ami helyett pár bónuszjelenetet kellett volna, amit nem adaptáltak a könyvből. Kicsit visszavettek az előző részb... Több

2017.04.18 bgnz367

Sajnos a könyvet még nem tudtam elolvasni viszont a film ezen része is csodával határos. Teljesen felépített egy másik világot ami könnyen beletudja élni magát a néző bármilyen szerepre. Fantasztikus nem csak a műfaj kedvelőinek.

2018.03.28 SzFa

Számomra a könyv és a film is rendkívül unalmas, egyiket sem bírtam végig. Nekem nem jött be, még annak ellenére sem, hogy mekkora klasszikus és isten király. Nem, egyáltalán nem tetszett.

2020.10.11 belavagyok

A leggrandiózusabb rész lett és egyben méltó befejezése a szériának. Az akciójelenetek itt a legerősebbek és minden kérdésre megkapjuk a választ.

2021.06.29 Kósa Bence

A kaland véget ér. Frodó és Samu – Gollam vezetésével – továbbra is azon vannak, hogy az egy gyűrűt megsemmisítsék. Viszont Gollam tudatosan csapdába csalja a két hobbitot. Ez a film jobb a szövetségnél, de gyengébb a két toronynál. Egy jó lezárása a trilógiának.