Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
77%

Zuhanás (2006)

The Fall
Filmadatlap
 
29
Szereplők
16
Vélemények
21
Képek
1
Videók
 
elekm90   2018. 12. 16.

legújabb vélemény

0

Elképesztő a film látványvilága, nagyon szépek a képek/helyszínek, látszik Tarsem keze nyoma. A Roy által mesélt sztori néhol egy kicsit túl mesés, bár ez valószínűleg a kislány fantáziájának tudható be. Számomra az átmenetek valóság és fikció között... több»

 
Deku   2017. 10. 14.

0

Hát egyszer éppen sikerült végig néznem de ez tényleg nagyon fantáziátlan lett. Ez valami pusztulat volt totális káosz és rémes volt amit elkészítettek. Ez persze az én nézőpontom, nekem nem tetszett és slussz. Semmiképpen nem javaslom megnézésre de mindenki maga tudja.


 
hszpp   2017. 02. 05.

0

Elsőre egy borzalmas kepivilag,fantázia,s katyvasz összessége. Azonban minel többször nezi meg az ember, annal jobban beleszerelmesedik. Csodás felvételek,különleges iro,s rendező. Elmondhatatlan csoda ez a film:)

 
Milanman   2015. 05. 04.

0

Látvány és történet valami olyan egyedi kombinációja, amit nagyon ritkán látni mozivásznon. Felejthetetlen, szívbemarkoló alkotás.

 
hell.l   2016. 10. 17.

0

Ez nagyon szép történet. Vizuálisan is nagyon jól meg lett jelenítve. Egyedi, elgondolkodtató, magával ragadó a története. A színészek nagyon jól szerepelnek és a rendezés is kiváló.

 
Fildi   2015. 07. 29.

0

Érdekes, főleg hogy igaz történeten alapuló film. Viszont a cselekmény vontatott, néhol már unalmas és sablonosnak mondható, inkább drámai alkotás. A műfaj kedvelőinek egyszeri nézésre talán nyújthat élményt.

 
moony5972   2015. 07. 11.

0

Nem tudott lekötni a film. Végig az órámat néztem annyira untatott. Bár számomra ezt az érzést adta attól függetlenül másoknak jó szórakozás lehet. Környezetemben sokan dicsérték ezért is vágtam anno neki. De sajnos nem érintett meg túlzottan.

Galéria (21)

Videók (1)

A film összbevétele 2 280 348 dollár volt (imdb.com).

 

A rendező szerint a film sajátos látványvilága ellenére nem voltak vizuális effektek a filmben.

(kázsé)
 

A filmet 28 országban forgatták 4 évig.

(kázsé)
 

A varázsszó, amit Alexandria ismételget, "Googly", a produkciós iroda neve.

(kázsé)
 

Peter Jackson a Facebookon azt írta, azért választotta Lee Pace-t Thranduil király szerepére a Hobbitban, mert látta az alakítást, amit ebben a filmben nyújtott.

(kázsé)
 

A filmben látható legtöbb ló tulajdona volt.

(kázsé)
 

A filmet az 1981-es Johohoho! c. bolgár film inspirálta.

(kázsé)