Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
64%

Tarzan legendája (2016)

The Legend of Tarzan
Filmadatlap
 
29
Szereplők
31
Vélemények
25
Képek
15
Videók
Tarzan legendája
 
HanGa   2020. 09. 10.

legújabb vélemény

0

Korrekt film látványban egészen izgalmas, de a története picit egyszerű. Egyszer nézős darab.

 
MMcFly2015   2016. 07. 01.

4

Annyira lehúzták a kritikusok, hogy félve ültem be rá a moziba, de kellemeset csalódtam. Megmondom őszintén, én azt sem tudtam, hogy nem az eredet történetet mutatja be, hanem a dzsungelből hazatért Tarzanról kapja el a sztorit, ami kevésbé ismert, é... több»


 
indingo   2017. 04. 15.

1

Bedőltem az előzetesnek, de nem kellett volna. A történet nagyon kis szürke. A szerelmi szál unalmas, jó persze jó a pali jó a csaj, de bénák voltak a párbeszédek.

 
dulkap   2017. 09. 19.

0

Vannak filmek, akik jól használják azt a megoldást, hogy nem csinálnak előzményfilmet, hanem visszaemlékezésekkel oldják meg (pl. Deadpool) és van ez a film, ami csak egy katyvaszt hoz össze a visszaemlékezések összevissza bevágásával, olyan érzéssel... több»

 
Orosz István   2016. 07. 06.

0

Nekem nem igazán jött át voltak benne természetesen jó jelenetek de annyira nem fogott meg. A történet sem volt annyira nagyon jónak mondható. A látvány még talán ami előnyt nyújtott a filmben, na meg a szereplőgárda is jól volt felállítva, mindenesetre egyszer nézhető kategóriába sorolnám.

 
Thibo84   2016. 07. 01.

0

Egy látványos akció és kaland film. De ennyi. A történet lapos, akárcsak Tarzan karaktere, aki a regényekkel ellentétbe, fél Afrikába visszatérni, és még a manganik vezére is haza vágja, pedig a könyvekben, mikor már felnőtt, soha nem tudják legyőzni... több»

 
TomÁcs   2018. 04. 22.

0

Számomra eléggé megmagyarázhatatlan, hogy miért is kellett ezt a filmet elkészíteni. Látványban a korábbi filmeknél sem lehetett panasz. A történethez sem nyúltak hozzá és a stílus is maradt.

Galéria (25)

Alexander Skarsgård

Videók (15)

A film összbevétele 356 700 357 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 152 142 562 forintot termelt. A hazai mozik összesen 102 972 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Waltz és Skarsgard első filmje.

(HETEDIK )
 

A filmet Angliában forgatták.

(HETEDIK )
 

Tarzan szerepére Henry Cavill is esélyes volt.

(HETEDIK )
 

Tarzan szerepére Tom Hardy is esélyes volt.

(HETEDIK )
 

Skarsgard kemény edzésre és diétára fogta magát.

(HETEDIK )
 

A filmben CGI technológiát alkalmaztak.

(HETEDIK )
 

A kritikusok negatívan fogadták.

(HETEDIK )
 

A film díszlettervezőjének, Stuart Craignek ez a második Tarzan-filmje. Korábban az 1984-es Tarzan, a majmok ura című filmen is dolgozott.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Egy ideig terjengett egy olyan pletyka, amely szerint ebben filmben, a jól bevált receptre alapozva, egy úszóolimpikon, nevezetesen Michael Phelps játssza Tarzant.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmet Jerry Weintraub emlékének dedikálták a készítők, aki 2015 júliusában halt meg szívrohamban. A producernek ez volt az utolsó filmje.

(ArpiHajdu és Réci)
 
Régi vágású kalandfilm, minden értelemben. Nosztalgiázni jó, de a ma már magasabban van a léc, amit nem igazán tud megugrani. Szerencsére a készítők egy-két csapdát elkerültek, de sajnos így is maradt, amibe beletört a bicskájuk. 6/10 több»
 
...Jane mellett sajnos a kockásra gyúrt, udvarias Tarzan is sótlan, egydimenziós figura marad – ezen pedig el is bukik a film. Egy kalandfilmben ugyanis attól izgalmasak a kalandok, ha szurkolunk a hősnek, mert megfogott benne valami, egy gesztus vagy egy gondolat, netalán a szituáció, amibe keveredett. De mit lehet szeretni egy olyan hősben, akinek kevesebb hibája van, mint Jézusnak? A tökéletesség, filmen legalábbis, unalmas dolog. több»
 
Még az a magával ragadó kalandfilmes érzés is hiányzik belőle, ami például A múmiát ellenállhatatlanul hajtotta előre! Kár érte, mivel a Tarzan történetekben rengeteg a potenciál, ami egy egész franchise-ra elegendő munícióval szolgál. Ezek – úgy tűnik – egyelőre kiaknázatlanul a mélyben maradnak, akárcsak Opar drágakövei! 4,5/10 több»