Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Tarzan legendája (2016)

The Legend of Tarzan
Filmadatlap
 
29
Szereplők
31
Vélemények
25
Képek
15
Videók
Tarzan legendája

Galéria (25)

Alexander Skarsgård

Videók (15)

 
HanGa   2020. 09. 10.

legújabb vélemény

0

Korrekt film látványban egészen izgalmas, de a története picit egyszerű. Egyszer nézős darab.

 
MMcFly2015   2016. 07. 01.

4

Annyira lehúzták a kritikusok, hogy félve ültem be rá a moziba, de kellemeset csalódtam. Megmondom őszintén, én azt sem tudtam, hogy nem az eredet történetet mutatja be, hanem a dzsungelből hazatért Tarzanról kapja el a sztorit, ami kevésbé ismert, é... több»

 
indingo   2017. 04. 15.

1

Bedőltem az előzetesnek, de nem kellett volna. A történet nagyon kis szürke. A szerelmi szál unalmas, jó persze jó a pali jó a csaj, de bénák voltak a párbeszédek.

 
dulkap   2017. 09. 19.

0

Vannak filmek, akik jól használják azt a megoldást, hogy nem csinálnak előzményfilmet, hanem visszaemlékezésekkel oldják meg (pl. Deadpool) és van ez a film, ami csak egy katyvaszt hoz össze a visszaemlékezések összevissza bevágásával, olyan érzéssel... több»

 
Thibo84   2016. 07. 01.

0

Egy látványos akció és kaland film. De ennyi. A történet lapos, akárcsak Tarzan karaktere, aki a regényekkel ellentétbe, fél Afrikába visszatérni, és még a manganik vezére is haza vágja, pedig a könyvekben, mikor már felnőtt, soha nem tudják legyőzni... több»

 
Orosz István   2016. 07. 06.

0

Nekem nem igazán jött át voltak benne természetesen jó jelenetek de annyira nem fogott meg. A történet sem volt annyira nagyon jónak mondható. A látvány még talán ami előnyt nyújtott a filmben, na meg a szereplőgárda is jól volt felállítva, mindenesetre egyszer nézhető kategóriába sorolnám.

 
Bazzzsi   2017. 10. 23.

0

A korábbi Tarzan filmek hangulatát nem tudta hozni, hiába kaptunk egy feltúrbózott CGI-vel telenyomott filmet. Újdonságok nem voltak a korábbiakhoz képest így sok értelme nincs a filmnek.

A film összbevétele 356 700 357 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 152 142 562 forintot termelt. A hazai mozik összesen 102 972 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Waltz és Skarsgard első filmje.

(7ETEDIK )
 

A filmet Angliában forgatták.

(7ETEDIK )
 

Tarzan szerepére Henry Cavill is esélyes volt.

(7ETEDIK )
 

Tarzan szerepére Tom Hardy is esélyes volt.

(7ETEDIK )
 

Skarsgard kemény edzésre és diétára fogta magát.

(7ETEDIK )
 
...Jane mellett sajnos a kockásra gyúrt, udvarias Tarzan is sótlan, egydimenziós figura marad – ezen pedig el is bukik a film. Egy kalandfilmben ugyanis attól izgalmasak a kalandok, ha szurkolunk a hősnek, mert megfogott benne valami, egy gesztus vagy egy gondolat, netalán a szituáció, amibe keveredett. De mit lehet szeretni egy olyan hősben, akinek kevesebb hibája van, mint Jézusnak? A tökéletesség, filmen legalábbis, unalmas dolog. több»
 
Mint Burroughs egy sokadik regénye a sorban, ez a Tarzan inkább viktoriánus paródia lett, semmint valódi hős (pláne valódi ember). 6/10 több»
 
A látványos akciójelenetekkel vagy fordulatokkal teli történetre azért alapvetően tényleg nem lehet panaszunk: ha többnyire klisészerűek és előre kiszámíthatóak is, mégis jól vannak kidolgozva és úgy vannak összerakva, hogy feszültséget tudnak kelteni. A viszonylag gyengének tűnő nyári filmkínálat idején érdemes a Tarzan-filmre betérni: hibái ellenére összességében szórakoztató, szerethető, sodró lendületű alkotás, amely ugyan félig-meddig biztonsági játékot játszik, nagyon is kipróbált elemekkel operál, mégis tartogat meglepetéseket. több»