Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
64

Tarzan legendája (2016)

The Legend of Tarzan
Filmadatlap
 
31
Szereplők
30
Vélemények
25
Képek
14
Videók
Tarzan legendája
Alexander Skarsgård
 
freeman   2019. 11. 07.

legújabb vélemény

Király film

 
MMcFly2015   2016. 07. 01.

Annyira lehúzták a kritikusok, hogy félve ültem be rá a moziba, de kellemeset csalódtam. Megmondom őszintén, én azt sem tudtam, hogy nem az eredet történetet mutatja be, hanem a dzsungelből hazatért Tarzanról kapja el a sztorit, ami kevésbé ismert, és jó volt nézni úgymond a ,,folytatást".. A történet ebből a szempontból rendben volt. Külön jó ötlet volt a párhuzamos idősík, így a történet előrehaladtával egyre többet tudhatunk meg a címszereplőről. A tájak, az akciók - és a látvány megállta a helyét, néhol voltak közhelyes dolgok, de a pozitívumok mellett eltörpül mindez. A poénok működnek, Samuel L. Jackson karakterénél rezgett a léc, de akad poén általa is nem egy, nem kettő. Christoph Waltz azt hozta, ami már lassan unalmassá válik. Ugyan az a szereplő mint a Becstelen Brigantyk, a James Bond és a Django féle alakítása. Kellemes kikapcsolódást nyújtó pop-corn mozi, elégedve tudtam távozni a teremből.


 
indingo   2017. 04. 15.

Bedőltem az előzetesnek, de nem kellett volna. A történet nagyon kis szürke. A szerelmi szál unalmas, jó persze jó a pali jó a csaj, de bénák voltak a párbeszédek.

 
dulkap   2017. 09. 19.

Vannak filmek, akik jól használják azt a megoldást, hogy nem csinálnak előzményfilmet, hanem visszaemlékezésekkel oldják meg (pl. Deadpool) és van ez a film, ami csak egy katyvaszt hoz össze a visszaemlékezések összevissza bevágásával, olyan érzéssel mintha randomra vágták be oda ahova kijött. De ez még elnézhető is lenne, de mag a történet is nagyon buta, nem beszélve arról, hogy a film leszarja a természet, a fizika és a biológia törvényeit. De még valamennyire a látvány megmenthetné a filmet, de a CGI is borzalmas az esetek többségében, ami 2017-ben eléggé ciki. De legalább Margot Robbie szép, mint mindig.

 
Orosz István   2016. 07. 06.

Nekem nem igazán jött át voltak benne természetesen jó jelenetek de annyira nem fogott meg. A történet sem volt annyira nagyon jónak mondható. A látvány még talán ami előnyt nyújtott a filmben, na meg a szereplőgárda is jól volt felállítva, mindenesetre egyszer nézhető kategóriába sorolnám.

 
Régi vágású kalandfilm, minden értelemben. Nosztalgiázni jó, de a ma már magasabban van a léc, amit nem igazán tud megugrani. Szerencsére a készítők egy-két csapdát elkerültek, de sajnos így is maradt, amibe beletört a bicskájuk. 6/10 több»
 
...Jane mellett sajnos a kockásra gyúrt, udvarias Tarzan is sótlan, egydimenziós figura marad – ezen pedig el is bukik a film. Egy kalandfilmben ugyanis attól izgalmasak a kalandok, ha szurkolunk a hősnek, mert megfogott benne valami, egy gesztus vagy egy gondolat, netalán a szituáció, amibe keveredett. De mit lehet szeretni egy olyan hősben, akinek kevesebb hibája van, mint Jézusnak? A tökéletesség, filmen legalábbis, unalmas dolog. több»
 
Még az a magával ragadó kalandfilmes érzés is hiányzik belőle, ami például A múmiát ellenállhatatlanul hajtotta előre! Kár érte, mivel a Tarzan történetekben rengeteg a potenciál, ami egy egész franchise-ra elegendő munícióval szolgál. Ezek – úgy tűnik – egyelőre kiaknázatlanul a mélyben maradnak, akárcsak Opar drágakövei! 4,5/10 több»

A film összbevétele 356 700 357 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 152 142 562 forintot termelt. A hazai mozik összesen 102 972 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Waltz és Skarsgard első filmje.

(HETEDIK )
 

A forgatás 8 hónapig tartott.

(HETEDIK )
 

A filmet Angliában forgatták.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.