Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
64

Tarzan legendája

(The Legend of Tarzan)
Tarzan legendája
 
MMcFly2015  2016. 07. 01.

Annyira lehúzták a kritikusok, hogy félve ültem be rá a moziba, de kellemeset csalódtam. Megmondom őszintén, én azt sem tudtam, hogy nem az eredet történetet mutatja be, hanem a dzsungelből hazatért Tarzanról kapja el a sztorit, ami kevésbé ismert, és jó volt nézni úgymond a ,,folytatást".. A történet ebből a szempontból rendben volt. Külön jó ötlet volt a párhuzamos idősík, így a történet előrehaladtával egyre többet tudhatunk meg a címszereplőről.
A tájak, az akciók - és a látvány megállta a helyét, néhol voltak közhelyes dolgok, de a pozitívumok mellett eltörpül mindez. A poénok működnek, Samuel L. Jackson karakterénél rezgett a léc, de akad poén általa is nem egy, nem kettő.
Christoph Waltz azt hozta, ami már lassan unalmassá válik. Ugyan az a szereplő mint a Becstelen Brigantyk, a James Bond és a Django féle alakítása.
Kellemes kikapcsolódást nyújtó pop-corn mozi, elégedve tudtam távozni a teremből.

 
dulkap  2017. 09. 19.

Vannak filmek, akik jól használják azt a megoldást, hogy nem csinálnak előzményfilmet, hanem visszaemlékezésekkel oldják meg (pl. Deadpool) és van ez a film, ami csak egy katyvaszt hoz össze a visszaemlékezések összevissza bevágásával, olyan érzéssel mintha randomra vágták be oda ahova kijött. De ez még elnézhető is lenne, de mag a történet is nagyon buta, nem beszélve arról, hogy a film leszarja a természet, a fizika és a biológia törvényeit. De még valamennyire a látvány megmenthetné a filmet, de a CGI is borzalmas az esetek többségében, ami 2017-ben eléggé ciki. De legalább Margot Robbie szép, mint mindig.

 
indingo  2017. 04. 15.

Bedőltem az előzetesnek, de nem kellett volna. A történet nagyon kis szürke. A szerelmi szál unalmas, jó persze jó a pali jó a csaj, de bénák voltak a párbeszédek.

 
Orosz István  2016. 07. 06.

Nekem nem igazán jött át voltak benne természetesen jó jelenetek de annyira nem fogott meg. A történet sem volt annyira nagyon jónak mondható. A látvány még talán ami előnyt nyújtott a filmben, na meg a szereplőgárda is jól volt felállítva, mindenesetre egyszer nézhető kategóriába sorolnám.

 
Lonka  2017. 07. 23.

Alexander Skarsgård igazi őserő volt a filmben sokat dobott rajta. Tetszettek az őserdei jeleneteket, talán a gorillák voltak kicsit műviek, azon még dolgozhattak volna.

Alexander Skarsgård
Movieaddicts.hu - Tarzan legendája kritika
Régi vágású kalandfilm, minden értelemben. Nosztalgiázni jó, de a ma már magasabban van a léc, amit nem igazán tud megugrani. Szerencsére a készítők egy-két csapdát elkerültek, de sajnos így is maradt, amibe beletört a bicskájuk. 6/10
Revizor - TARZAN ÜZEN BRÜSSZELNEK
...Jane mellett sajnos a kockásra gyúrt, udvarias Tarzan is sótlan, egydimenziós figura marad – ezen pedig el is bukik a film. Egy kalandfilmben ugyanis attól izgalmasak a kalandok, ha szurkolunk a hősnek, mert megfogott benne valami, egy gesztus vagy egy gondolat, netalán a szituáció, amibe keveredett. De mit lehet szeretni egy olyan hősben, akinek kevesebb hibája van, mint Jézusnak? A tökéletesség, filmen legalábbis, unalmas dolog.
Filmtrailer.hu - Tarzan legendája filmkritika: Unjuk a banánt
Még az a magával ragadó kalandfilmes érzés is hiányzik belőle, ami például A múmiát ellenállhatatlanul hajtotta előre! Kár érte, mivel a Tarzan történetekben rengeteg a potenciál, ami egy egész franchise-ra elegendő munícióval szolgál. Ezek – úgy tűnik – egyelőre kiaknázatlanul a mélyben maradnak, akárcsak Opar drágakövei! 4,5/10
 

A film díszlettervezőjének, Stuart Craignek ez a második Tarzan-filmje. Korábban az 1984-es Tarzan, a majmok ura című filmen is dolgozott.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Egy ideig terjengett egy olyan pletyka, amely szerint ebben filmben, a jól bevált receptre alapozva, egy úszóolimpikon, nevezetesen Michael Phelps játssza Tarzant.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmet Jerry Weintraub emlékének dedikálták a készítők, aki 2015 júliusában halt meg szívrohamban. A producernek ez volt az utolsó filmje.

(ArpiHajdu és Réci)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.