A második egymást követő héten a Légi csibészek című akciófilm volt a Netflix legnézettebb címe 36,7 millió megtekintéssel, és jelenleg is 93 országban szerepel a 10 legnézettebb film között.

Az angol nyelvű filmek kategóriájában a Tarzan legendája és a The Kitchen követte. A hó társadalma megőrizte népszerűségét a nem angol nyelvű filmek között, és 13,4 millió megtekintéssel a negyedik helyre került az örökranglistán.

A tévés kategóriában az Igazi amerikai rémálom című doku-sorozat vezetett 21,4 millió megtekintéssel, míg a Nem versz át és A fiú, aki lenyelte a világegyetemet szintén felkerült a toplistára, előbbi 11,2 milliós nézettséget produkált, míg utóbbi 4 millióval követte. A nem angol nyelvű tévé kategóriában A nagy pénzrablás: Berlin folytatta dominanciáját, és 5 milliós nézettséggel bővítette az eddig is kimagasló eredményét.

Ami a Légi csibészeket illeti, bár Kevin Hart filmje rendkívül népszerű a platformon, a kritikusok nem igazán lelkesedtek érte, amiről a 29%-os értékelése is árulkodik a RottenTomatoes-on. A hazai nézőknek ennél némileg jobban bejött, azonban nálunk a Magyar Filmadatbázisban is csak 50%-ot ért el. Ha valami folytán eddig lemaradtál volna róla, a Netflix logóra kattintva el is indíthatod a mafabos adatlapról, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | krimi | vígjáték

Egy mestertolvajt és volt barátját ismerhetjük meg, akik összefognak, hogy aranyrudakat lopjanak 100 millió dollár értékben, amelyeket egy 777-es utasszállító járaton... több»