Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82
Filmadatlap
 
61
Szereplők
12
Vélemények
6
Képek
4
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Spidey   2020. 02. 08.

legújabb vélemény

Az első két évadot nagyon szeretem de olyan picit mostmár mintha kezdenének kifogyni az egyedibb ötletekből. Ha nem vár sokat az ember történet szempontjából akkor mindig jó kikapcsolódást nyújt. Agyament animációs sorozat de nekem a humora miatt egyik kedvenc.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 22.

Imádnivalón lökött animációs sorozat mélyen, tudatosan elrejtett mondanivalóval, amit szép lassan bogozhat ki a néző. Rick és Morty kalandjai teljesen kikapcsolják az embert a sokszor elmebeteg, debil figuráival és történetével. Gyereknek nem hinném, hogy annyira való, de nem is hiszem, hogy ők a célközönség.


 
harnas1207   2018. 11. 29.

Elsőre nagyon nem tetszett, méghozzá az animáció miatt. Aztán láttam egy részt random az első évadból és ráfüggtem. Nagyon állat sorozat. Vicces és a sztorik is össze vannak rakva. Jah és nagyon morbid!

 
szabomarc   2019. 01. 07.

Nem nézi az ember 0-24-ben, de egyszer-egyszer szerintem jó megnézni egy részt, kikapcsolódás gyanánt. Meg is dolgoztatják a témák az agyat kicsit, de szórakoztató és vicces.

 
Csillagpor   2018. 10. 05.

Kedven animációs sorozatom, ever….IMMMádom. Hogy nem ismeri őket az egész világ. Eddig akárkivel beszéltem senki nem tudta miről beszélek. Nagyon jó és aktuális témákat dolgoz fel kicsit dilibogyószerűen átformálva. Egyszerre vidám és szomorú, depressziós is a történet és a karakterek. Mindenkinek ajánlom aki szereti a fanyar humort és a rejtett mély tartalmú sorozatokat király animációba csomagolva.

 
A Rick and Morty tehát mindenképpen egy olyan egyveleget képvisel, amely nemcsak méltó örököse lehet az egyre inkább kifáradó South Parknak és a MacFarlane-életműnek, de egyben egy új színt is visz ebbe a műfajba. több»
 

A főcím zene eredetileg a Kutya Világ (Dog World) című animációs sorozathoz szánták, amiben Peter, Edmund, és Sally Michaels egy másik dimenzióban ragadtak, ahol a kutyák uralják a világokat, emberi aggyal, de viszont a sorozatot nem sikerült befejezni, ezért időhiány miatt abbahagyták. A Rick és Morty 1. évad 2. részében (vagyis ha a pilot-epizódot nem számoljuk, akkor gyakorlatilag a legelső epizódban) viszont erősen utalnak a sorozatra, hogy a Kutyák a sisakokkal lettek okosabbak, és mivel veszélyt jelentenek az emberek számára, ezért Rick egy másik dimenzióba küldte. Majd Morty ezzel a mondattal zárta le az epizódot: "Nahát, egy egész világ tele intelligens kutyákkal! Vajon milyen lesz majd, Rick?" Rick pedig válaszolt erősen utalva a Kutya Világ sorozathoz: "Szerintem csodás. Kialakulhat belőle egy minden korosztály számára megfelelő műsor. Én például megnézném, Morty. Részenként legalább 11 perc, hátha beleírhatnak a színészek is." Morty: "Hát tudod, ez most egy nagyon megnyugtató gondolat."

(tehKergő)
 

Summer szobájának az ajtaján látható egy Tupac poszter.

(AngelCass)
 

A sorozat elődje Justin Roiland (Rick és Morty hangja) korábbi műve, a Doc and Marthy, ami egy Vissza a jövőbe paródia.

(moviewer)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.