Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
87%

Éjféli gospel (2020)

The Midnight Gospel
Filmadatlap
 
3
Szereplők
5
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
MULTIMÉDIA   2020. 12. 30.

legújabb vélemény

0
Világirodalmi teljesítmény

Kiváló és teljesen egyedi irodalmi alkotás. Szürreális, abszurd, roppant ötletes, őrült, skizofrén, kalandos, fékevesztett, kaotikus stb, és mindegyik történet extra szociológiai és társadalmi szürreális, valamint mindennapi értelmiségi és közhely filozofikus és pszichológiai, lélektani tanulmány. Valahogy mindig a South Park jut róla eszembe, ami egészen más, de hasonlóan világirodalmi értékű teljesítmény.

 
despy   2020. 04. 25.

0

Bevallom őszintén, nekem erről az Adventure Time jutott eszembe, csak egy kissé könnyedebb és kevésbé borongósabb. Ettől függetlenül óvatosan bánnék azzal, hogy egy közös sorozatnézésre invitáljam a gyerekeket. :)


 
nobody.zero   2020. 04. 22.

0

Oké, gyerekek, hát ezt egyszerűen még emészteni kell. Annyira szürreális, ugyanakkor annyira két lábon jár a talajon ez a mese, hogy az valami hihetetlen. Nem könnyű feldolgozni, amit láttam, de mindenképpen csakis ajánlani tudom mindenkinek!

 
Phalanx   2020. 04. 14.

0

Nem igazán tudnám megmondani, miről is szólt az első része, de abban biztos vagyok, hogy látni akarom a többit is, mert annyira elborult volt az egész, hogy tudni akarom, mi lesz belőle.

 
LeRoly   2020. 04. 13.

0

Jobbkor nem is érkezhetett volna egy ilyen sorozat, a legtöbb ember most jobb híján úgyis az élet nagy kérdéseiről elmélkedik. Kicsit eszement, szokni kell a stílusát, de ha ez megvan, nagyon is élvezhető.

Galéria (15)

Videók (1)

 
A Netflix háza táján szokás, hogy az újonnan debütáló sorozataikra minden eddiginél nagyobb élményként vagy korábban soha nem látott formátumként hivatkoznak. Ezek a kijelentések természetesen az elvárásokat az égbe, a minőséget pedig gyakran a mélybe repítik. Az Éjféli Gospel esetében azonban ez a hangzatos ígéret minden fennköltséget mellőzve is kétségtelenül igaz. több»