Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
84%

Éjféli gospel (2020)

The Midnight Gospel
Filmadatlap
 
3
Szereplők
4
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
despy   2020. 04. 25.

legújabb vélemény

Bevallom őszintén nekem erről az Adventure Time jutott eszembe, csak egy kissé könnyedebb és kevésbé borongósabb. Ettől függetlenül óvatosan bánnék azzal, hogy egy közös sorozatnézésre invitáljam a gyerekeket. :)

 
nobody.zero   2020. 04. 22.

Oké, gyerekek, hát ezt egyszerűen még emészteni kell. Annyira szürreális, ugyanakkor annyira két lábon jár a talajon ez a mese, hogy az valami hihetetlen. Nem könnyű feldolgozni, amit láttam, de mindenképpen csakis ajánlani tudom mindenkinek!


 
Phalanx   2020. 04. 14.

Nem igazán tudnám megmondani, miről is szólt az első része, de abban biztos vagyok, hogy látni akarom a többit is, mert annyira elborult volt az egész, hogy tudni akarom, mi lesz belőle.

 
LeRoly   2020. 04. 13.

Jobbkor nem is érkezhetett volna egy ilyen sorozat, a legtöbb ember most jobb híján úgyis az élet nagy kérdéseiről elmélkedik. Kicsit eszement, szokni kell a stílusát, de ha ez megvan, nagyon is élvezhető.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.