Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
76

Parkműsor (2009)

Regular Show
Filmadatlap
 
68
Szereplők
5
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
Thibo84   2019. 05. 27.

legújabb vélemény

Felnagyított problémák

Nem egy gyerekeknek való műsor. Van egy érdekes stílusa, és a legkisebb, a legapróbb problémákból a legkolosszálisabb világvégi gondok lesznek. Gondolok itt példának okáért arra, amikor szívességet kérnek egymástól és Mordecai nem akarja megtenni, a világ el akart pusztulni. Érdekes, hogy a készítők a leghétköznapibb dolgokból is misztikus, paranormális vagy éppen földöntúli dolgot tudtak kihozni. Azért néha voltak nagyon jó poénok is benne. De amilyen jól fel lett építve a sorozat, ráadásul fel is emlegetik aztán a későbbiekben azokat, amik az előző részekben történtek, a legutolsó rész nagyon lapos lett. Nem erre a befejezésre számítottam. Mordecai is jó pár évadon keresztül vergődött a szerelmi életével, és a végén nem is az áhított álmai vörösbegyével, Margarettel jön össze aztán. Ráadásul a sorozat elején azt hittem, Rigby az, aki mindig belerángatja a balhékba, de nem kellett sok, és aztán ő róla is kiderült, ugyanolyan ludas tud lenni. De kettejük közül Rigby szerintem a menőbb és lazább karakter. Személy szerint mégis Skipst bírtam a legjobban. Nemigen lehetett kihozni a sodrából, majdnem mindenre tudta a megoldást, és a járása is vicces volt. De azért mindegyik karakterről lehet jót is, meg rosszat is mondani. Aki a csúcs még benne, az a Grántotta-lovag. Szinte ő is mindenhol ott van. Ami viszont nagyon túlzás volt a többihez képest is, amikor egy játék cég minden áron... több»

 
Deku   2017. 08. 22.

Szerintem nagyon alpári a stílusa ami számomra nem tetszetős, ezzel az erővel bármiből lehet humort készíteni. Van egy ízlés határ amit ez a sorozat bőven átlép. Nem kedveltem.


 
Norbi   2018. 07. 23.

Sokan lehordják ezt a mesét, pedig nem is olyan rossz..vagyis rossz csak nem annyira. Néha átjön a humor és nagyokat röhögök az adott jeleneteken, de legtöbbször azt gondolom, hogy ez azért tényleg semmi. De tényleg, semmi mondanivalója nincs.

 
Megamovie   2016. 02. 22.

A sorozat középpontjában Mordecai a kék szajkó és Rigby a hiperaktív mosómedve áll,akik parkőrök.Ebben a sorozatban azt tartom a zseniálisnak hogy minden egyszerű kis dologból valami iszonyatosan abszúrd és szórakoztató egyveleget tud kihozni ilyen epizódok pl:VHS,zsákolj,grántotta.

 
Baleszmode   2017. 07. 11.

Persze,sokan szapulják hogy "alja humor,logikátlan,és nem vicces."Ez nem igaz.Végtelenül őszinte,a folytatásra legyen annyi hogy film is készült belőle és eszméletlen jó.Ki van érdemelve a 96 pont.:)

 

Mordecai, Rigby és Benson soha nem viselte ruháit, kivéve különleges alkalmakkor, például partik, vagy küldetések. Ugyanez vonatkozik Skips-re is, aki félmeztelen a sorozat nagy részében.

(Thibo84)
 

Bár az emberek úgy vélik, hogy Skips gorilla, valójában egy jeti.

(Thibo84)
 

Rigby béka és Mordecai kezdetben mókus volt.

(Thibo84)
 

Tuskó és Pops az egyetlen karakter a parkban, akik cipőt viselnek.

(Thibo84)
 

Minden jelenetnél, ahol tömeg van, látható egy srác az emberek között, aki hasonlít a J.G. Quintelre.

(Thibo84)
 

Pops az egyetlen karakter, akinek nincs szerelmi szála.

(Thibo84)
 

Mordecai és Rigby az egyetlen karakter, amely minden epizódban jelen van, és Benson a második legjelentősebb karakter.

(Thibo84)
 

William Salyers mellett Billy West, Jeff Bennett és Danny Cooksey is esélyes volt Rigby szerepére.

(Thibo84)
 

Sam Marin eredetileg Skips, míg Mark Hamill Pops hangja volt. Marin és Hamill megváltoztatta a szerepeket, miután úgy ítélték meg, a hangjuk nem passzol a karaktereikhez.

(Thibo84)
 

Eredetileg Normál Show lett volna a cím, és a két állat (hasonló Mordecaihoz és Rigby-hez) egy állatkertben dolgozott volna, ahol az állatok emberek lettek volna.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.