Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
78%

Parkműsor (2009-2017)

Regular Show
Filmadatlap
 
68
Szereplők
6
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
Romeo123456   2020. 09. 08.

legújabb vélemény

0
Vélemény

Csak azért regisztráltam, hogy írhassak azoknak a fiataloknak akik ellátogatnak erre az oldalra mielőtt elkezdik nézni a sorit. Ne tanakodj hogy elkezdd e nézni vagy sem csak tedd meg. A Parkműsor a kedvenc sorim hiszen fergeteges humorú igazán megszerethető szereplőkkel és történettel. Tetszik, hogy nagyon sok élet helyzetet feldolgoz. Gondolok itt a szerelemre és a munkára. Persze nem követendő példa, de kikapcsolódásra a legalkalmasabb.

 
Deku   2017. 08. 22.

0

Szerintem nagyon alpári a stílusa ami számomra nem tetszetős, ezzel az erővel bármiből lehet humort készíteni. Van egy ízlés határ amit ez a sorozat bőven átlép. Nem kedveltem.


 
Thibo84   2019. 05. 27.

0
Felnagyított problémák

Nem egy gyerekeknek való műsor. Van egy érdekes stílusa, és a legkisebb, a legapróbb problémákból a legkolosszálisabb világvégi gondok lesznek. Gondolok itt példának okáért arra, amikor szívességet kérnek egymástól és Mordecai nem akarja megtenni, a ... teljes kritika»

 
Norbi   2018. 07. 23.

0

Sokan lehordják ezt a mesét, pedig nem is olyan rossz..vagyis rossz csak nem annyira. Néha átjön a humor és nagyokat röhögök az adott jeleneteken, de legtöbbször azt gondolom, hogy ez azért tényleg semmi. De tényleg, semmi mondanivalója nincs.

 
Megamovie   2016. 02. 22.

0

A sorozat középpontjában Mordecai a kék szajkó és Rigby a hiperaktív mosómedve áll,akik parkőrök.Ebben a sorozatban azt tartom a zseniálisnak hogy minden egyszerű kis dologból valami iszonyatosan abszúrd és szórakoztató egyveleget tud kihozni ilyen epizódok pl:VHS,zsákolj,grántotta.

 
Baleszmode   2017. 07. 11.

0

Persze,sokan szapulják hogy "alja humor,logikátlan,és nem vicces."Ez nem igaz.Végtelenül őszinte,a folytatásra legyen annyi hogy film is készült belőle és eszméletlen jó.Ki van érdemelve a 96 pont.:)

Galéria (11)

Videók (1)

 

Mordecai, Rigby és Benson soha nem viselte ruháit, kivéve különleges alkalmakkor, például partik, vagy küldetések. Ugyanez vonatkozik Skips-re is, aki félmeztelen a sorozat nagy részében.

(Thibo84)
 

Bár az emberek úgy vélik, hogy Skips gorilla, valójában egy jeti.

(Thibo84)
 

Rigby béka és Mordecai kezdetben mókus volt.

(Thibo84)
 

Tuskó és Pops az egyetlen karakter a parkban, akik cipőt viselnek.

(Thibo84)
 

Minden jelenetnél, ahol tömeg van, látható egy srác az emberek között, aki hasonlít a J.G. Quintelre.

(Thibo84)
 

Pops az egyetlen karakter, akinek nincs szerelmi szála.

(Thibo84)
 

Mordecai és Rigby az egyetlen karakter, amely minden epizódban jelen van, és Benson a második legjelentősebb karakter.

(Thibo84)
 

William Salyers mellett Billy West, Jeff Bennett és Danny Cooksey is esélyes volt Rigby szerepére.

(Thibo84)
 

Sam Marin eredetileg Skips, míg Mark Hamill Pops hangja volt. Marin és Hamill megváltoztatta a szerepeket, miután úgy ítélték meg, a hangjuk nem passzol a karaktereikhez.

(Thibo84)
 

Eredetileg Normál Show lett volna a cím, és a két állat (hasonló Mordecaihoz és Rigby-hez) egy állatkertben dolgozott volna, ahol az állatok emberek lettek volna.

(Thibo84)