Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78

Parkműsor (2009)

Regular Show
Filmadatlap
 
68
Szereplők
5
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 08. 22.

Szerintem nagyon alpári a stílusa ami számomra nem tetszetős, ezzel az erővel bármiből lehet humort készíteni. Van egy ízlés határ amit ez a sorozat bőven átlép. Nem kedveltem.

 
Thibo84   2019. 05. 27.
Felnagyított problémák

Nem egy gyerekeknek való műsor. Van egy érdekes stílusa, és a legkisebb, a legapróbb problémákból a legkolosszálisabb világvégi gondok lesznek. Gondolok itt példának okáért arra, amikor szívességet kérnek egymástól és Mordecai nem akarja megtenni, a világ el akart pusztulni. Érdekes, hogy a készítők a leghétköznapibb dolgokból is misztikus, paranormális vagy éppen földöntúli dolgot tudtak kihozni. Azért néha voltak nagyon jó poénok is benne. De amilyen jól fel lett építve a sorozat, ráadásul fel is emlegetik aztán a későbbiekben azokat, amik az előző részekben történtek, a legutolsó rész nagyon lapos lett. Nem erre a befejezésre számítottam. Mordecai is jó pár évadon keresztül vergődött a sz... több»


 
Norbi   2018. 07. 23.

Sokan lehordják ezt a mesét, pedig nem is olyan rossz..vagyis rossz csak nem annyira. Néha átjön a humor és nagyokat röhögök az adott jeleneteken, de legtöbbször azt gondolom, hogy ez azért tényleg semmi. De tényleg, semmi mondanivalója nincs.

 
Megamovie   2016. 02. 22.

A sorozat középpontjában Mordecai a kék szajkó és Rigby a hiperaktív mosómedve áll,akik parkőrök.Ebben a sorozatban azt tartom a zseniálisnak hogy minden egyszerű kis dologból valami iszonyatosan abszúrd és szórakoztató egyveleget tud kihozni ilyen epizódok pl:VHS,zsákolj,grántotta.

 
Baleszmode   2017. 07. 11.

Persze,sokan szapulják hogy "alja humor,logikátlan,és nem vicces."Ez nem igaz.Végtelenül őszinte,a folytatásra legyen annyi hogy film is készült belőle és eszméletlen jó.Ki van érdemelve a 96 pont.:)

 

Mordecai, Rigby és Benson soha nem viselte ruháit, kivéve különleges alkalmakkor, például partik, vagy küldetések. Ugyanez vonatkozik Skips-re is, aki félmeztelen a sorozat nagy részében.

(Thibo84)
 

Bár az emberek úgy vélik, hogy Skips gorilla, valójában egy jeti.

(Thibo84)
 

Rigby béka és Mordecai kezdetben mókus volt.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.