A rajzfilmsorozat főhőse Mordecai, egy kék szajkó, aki kötelességtudó, szorgalmas, jószívű, habár egy kis tréfa itt-ott belefér a jófiú státuszba. Megismerkedhetünk madárléte minden nehézségével, problémáival és örömeivel; többek között szerelmével, Margarettel, a vörösbeggyel is.
(erare)
Sorozat áttekintés

72 Parkműsor (2009)
Csak azért regisztráltam, hogy írhassak azoknak a fiataloknak akik ellátogatnak erre az oldalra mielőtt elkezdik nézni a sorit. Ne tanakodj hogy elkezdd e nézni vagy sem csak tedd meg. A Parkműsor a kedvenc sorim hiszen fergeteges humorú igazán megszerethető szereplőkkel és történettel. Tetszik, hogy nagyon sok élet helyzetet feldolgoz. Gondolok itt a szerelemre és a munkára. Persze nem követendő példa, de kikapcsolódásra a legalkalmasabb.
Nem egy gyerekeknek való műsor. Van egy érdekes stílusa, és a legkisebb, a legapróbb problémákból a legkolosszálisabb világvégi gondok lesznek. Gondolok itt példának okáért arra, amikor szívességet kérnek egymástól és Mordecai nem akarja megtenni, a ... Teljes kritika
Szerintem nagyon alpári a stílusa ami számomra nem tetszetős, ezzel az erővel bármiből lehet humort készíteni. Van egy ízlés határ amit ez a sorozat bőven átlép. Nem kedveltem.
Mordecai, Rigby és Benson soha nem viselte ruháit, kivéve különleges alkalmakkor, például partik, vagy küldetések. Ugyanez vonatkozik Skips-re is, aki félmeztelen a sorozat nagy részében.
Bár az emberek úgy vélik, hogy Skips gorilla, valójában egy jeti.