Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78

Parkműsor (2009)

Regular Show
Filmadatlap
 
66
Szereplők
5
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 08. 22.

Szerintem nagyon alpári a stílusa ami számomra nem tetszetős, ezzel az erővel bármiből lehet humort készíteni. Van egy ízlés határ amit ez a sorozat bőven átlép. Nem kedveltem.

 
Norbi   2018. 07. 23.

Sokan lehordják ezt a mesét, pedig nem is olyan rossz..vagyis rossz csak nem annyira. Néha átjön a humor és nagyokat röhögök az adott jeleneteken, de legtöbbször azt gondolom, hogy ez azért tényleg semmi. De tényleg, semmi mondanivalója nincs.


 
Thibo84   2019. 05. 27.
Felnagyított problémák

Nem egy gyerekeknek való műsor. Van egy érdekes stílusa, és a legkisebb, a legapróbb problémákból a legkolosszálisabb világvégi gondok lesznek. Gondolok itt példának okáért arra, amikor szívességet kérnek egymástól és Mordecai nem akarja megtenni, a világ el akart pusztulni. Érdekes, hogy a készítők a leghétköznapibb dolgokból is misztikus, paranormális vagy éppen földöntúli dolgot tudtak kihozni. Azért néha voltak nagyon jó poénok is benne. De amilyen jól fel lett építve a sorozat, ráadásul fel is emlegetik aztán a későbbiekben azokat, amik az előző részekben történtek, a legutolsó rész nagyon lapos lett. Nem erre a befejezésre számítottam. Mordecai is jó pár évadon keresztül vergődött a sz... több»

 
Megamovie   2016. 02. 22.

A sorozat középpontjában Mordecai a kék szajkó és Rigby a hiperaktív mosómedve áll,akik parkőrök.Ebben a sorozatban azt tartom a zseniálisnak hogy minden egyszerű kis dologból valami iszonyatosan abszúrd és szórakoztató egyveleget tud kihozni ilyen epizódok pl:VHS,zsákolj,grántotta.

 
Baleszmode   2017. 07. 11.

Persze,sokan szapulják hogy "alja humor,logikátlan,és nem vicces."Ez nem igaz.Végtelenül őszinte,a folytatásra legyen annyi hogy film is készült belőle és eszméletlen jó.Ki van érdemelve a 96 pont.:)

 

Mordecai, Rigby és Benson soha nem viselte ruháit, kivéve különleges alkalmakkor, például partik, vagy küldetések. Ugyanez vonatkozik Skips-re is, aki félmeztelen a sorozat nagy részében.

(Thibo84)
 

Bár az emberek úgy vélik, hogy Skips gorilla, valójában egy jeti.

(Thibo84)
 

Rigby béka és Mordecai kezdetben mókus volt.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.