2019.05.27 09:14 Thibo84 Olvasottság: 128x
0

Felnagyított problémák

Nem egy gyerekeknek való műsor. Van egy érdekes stílusa, és a legkisebb, a legapróbb problémákból a legkolosszálisabb világvégi gondok lesznek. Gondolok itt példának okáért arra, amikor szívességet kérnek egymástól és Mordecai nem akarja megtenni, a világ el akart pusztulni. Érdekes, hogy a készítők a leghétköznapibb dolgokból is misztikus, paranormális vagy éppen földöntúli dolgot tudtak kihozni.

Azért néha voltak nagyon jó poénok is benne. De amilyen jól fel lett építve a sorozat, ráadásul fel is emlegetik aztán a későbbiekben azokat, amik az előző részekben történtek, a legutolsó rész nagyon lapos lett. Nem erre a befejezésre számítottam. Mordecai is jó pár évadon keresztül vergődött a szerelmi életével, és a végén nem is az áhított álmai vörösbegyével, Margarettel jön össze aztán.

Felnagyított problémák

Ráadásul a sorozat elején azt hittem, Rigby az, aki mindig belerángatja a balhékba, de nem kellett sok, és aztán ő róla is kiderült, ugyanolyan ludas tud lenni. De kettejük közül Rigby szerintem a menőbb és lazább karakter. Személy szerint mégis Skipst bírtam a legjobban. Nemigen lehetett kihozni a sodrából, majdnem mindenre tudta a megoldást, és a járása is vicces volt. De azért mindegyik karakterről lehet jót is, meg rosszat is mondani. Aki a csúcs még benne, az a Grántotta-lovag. Szinte ő is mindenhol ott van. Ami viszont nagyon túlzás volt a többihez képest is, amikor egy játék cég minden áron a négy kis kacsára, Rigbyre és Mordecaira akarja rákényszeríteni az akaratát, és a két fél egymást igyekezett túllicitálni óriás robotjaival. Ami még érdekes volt, hogy Pacsiszellemet hol megtudták kötözni, a másik részben meg simán átmegy a falakon.

72 Parkműsor  (2009)

akció | animáció | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

A rajzfilmsorozat főhőse Mordecai, egy kék szajkó, aki kötelességtudó, szorgalmas, jószívű, habár egy kis tréfa itt-ott belefér a jófiú státuszba. Megismerkedhetünk... több»

0