Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

A célszemély (2011-2016)

Person of Interest
Filmadatlap
 
111
Szereplők
12
Vélemények
23
Képek
1
Videók

Galéria (23)

Videók (1)

 
De Matt   2022. 09. 19.

legújabb vélemény

0
Profi

A kitűnő alapötletre épülő film kisebb hibái ellenére nagyon jó, pörgős, izgalmas, jók a karakterek és amolyan „soha ne hagyd abba” típusú sorozat. Sok minden el van rejtve benne egyénről, társadalomról, nemcsak az akció érdekes, hanem a pszichológiai profilok is jól felépítettek, bár egy kicsit túl gyors az egész, jobban ki lehetne bontani a motivációkat. Nekem határozottan tetszik a sorozat.

 
Thibo84   2016. 11. 22.

0

Élveztem ezt a sorozatot, ami a négy évadot illeti. Szuperül volt felépítve a történet és a cselekmény szállak. A múltba való visszatekintések is sokat segítenek a történet és a karakterek megismerésében. Kedveltem a karaktereket, és a színészek játé... több»

 
Deku   2017. 08. 21.

0

Imádom ha egy nyomozós sorozatba még némi misztikumot is kevernek. Sajnos itt ez nem volt annyira bejövős mint általában. A karakterek sem voltak szimpatikusak.

 
Emmersson   2022. 01. 13.

0
Vitathatatlanul az egyik legjobb

Cyber-action kategóriában mindenképpen a legjobb. Lassan építkezik, epizódról epizódra, évadról évadra. Aztán összeáll minden... Több ez, mint egy szuperszámítógép és az általa kidobott TB számok! Ez egy láthatatlan háború, ahol egy maroknyi partizánegység áll szemben egy hadtesttel. Vajon kinek szurkolunk?

 
Greeta   2017. 12. 18.

0

Ha nincs más akkor meg lehet nézni, de nem egy olyan sorozat, aminek fala az ember a részeket egymás után. Olyan langyos a története. Az első évad közepéig bírtam.

 
Fiatalság kirobbanó ereje   2016. 11. 17.

0

Úh, ez egy nagyon jó film, egyszer adta a tv-és, másnap pedig online is megnéztem, nagyon tetszik a főszereplő "kényes" igazságosztó szerepe meg stb., a színészek remekül alakítanak,és a helyszín is csodálatra méltó.

 
Fanni11   2016. 08. 02.

0

Nagyon tetszik mivel ez sokkal eredetibb a tobbi nyomozos sorozat!

 

A sorozat atyja, Jonathan Nolan az ismert rendező, Christopher Nolan öccse. Olyan filmek forgatókönyveit írta, mint a Mementó, a Batman: Kezdődik!, a A tökéletes trükk, A sötét lovag, A sötét lovag: Felemelkedés vagy Az acélember.

(hp)
 

Jonh Reese Puyallup városából, Washingtonból származik, ami mindössze 95 mérföldre van az őt alakító Jim Caviezel születési helyétől.

(hp)
 

Harold Finch menyasszonya (Carrie Preston) a való életben a karaktert alakító színész, Michael Emerson felesége.

(hp)
 

Ha figyelmesek vagyunk, észrevehetjük, hogy a nyitó képsorok mindegyike tartalmaz egy-két jelenetet az adott részből.

(hp)
 

John Greer karakterét John Nolan, a széria producerének és atyjának, Jonathan Nolan nagybátyja játssza.

(hp)