Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
88%

A célszemély (2011)

Person of Interest
Filmadatlap
 
111
Szereplők
9
Vélemények
14
Képek
1
Videók
összes rész (103)
 
Greeta   2017. 12. 18.

legújabb vélemény

Ha nincs más akkor meg lehet nézni, de nem egy olyan sorozat, aminek fala az ember a részeket egymás után. Olyan langyos a története. Az első évad közepéig bírtam.

 
Deku   2017. 08. 21.

Imádom ha egy nyomozós sorozatba még némi misztikumot is kevernek. Sajnos itt ez nem volt annyira bejövős mint általában. A karakterek sem voltak szimpatikusak.


 
Thibo84   2016. 11. 22.

Élveztem ezt a sorozatot, ami a négy évadot illeti. Szuperül volt felépítve a történet és a cselekmény szállak. A múltba való visszatekintések is sokat segítenek a történet és a karakterek megismerésében. Kedveltem a karaktereket, és a színészek játé... több»

 
Fiatalság kirobbanó ereje   2016. 11. 17.

Úh, ez egy nagyon jó film, egyszer adta a tv-és, másnap pedig online is megnéztem, nagyon tetszik a főszereplő "kényes" igazságosztó szerepe meg stb., a színészek remekül alakítanak,és a helyszín is csodálatra méltó.

 
Fanni11   2016. 08. 02.

Nagyon tetszik mivel ez sokkal eredetibb a tobbi nyomozos sorozat!

 
notimoni   2015. 11. 07.

Izgalmas, fordulatos és olyan "nem-tudom-abbahagyni" sorozat. Aktuális a témája, és teljesen hihető is, hogy ez egyszer létezni fog (vagy már létezik is).

 
srktmt   2016. 01. 07.

Egy igazán jó, modern krimi-akció sorozat, ami nem mellesleg a számítógépes geek-eknek is szól, szóvel nagyon multikulti. Én nagyon élvezem. Bárkinek szívesen ajánlom.

Galéria (14)

Videók (1)

 

A sorozat atyja, Jonathan Nolan az ismert rendező, Christopher Nolan öccse. Olyan filmek forgatókönyveit írta, mint a Mementó, a Batman: Kezdődik!, a A tökéletes trükk, A sötét lovag, A sötét lovag: Felemelkedés vagy Az acélember.

(hp )
 

Jonh Reese Puyallup városából, Washingtonból származik, ami mindössze 95 mérföldre van az őt alakító Jim Caviezel születési helyétől.

(hp )
 

Harold Finch menyasszonya (Carrie Preston) a való életben a karaktert alakító színész, Michael Emerson felesége.

(hp )
 

Ha figyelmesek vagyunk, észrevehetjük, hogy a nyitó képsorok mindegyike tartalmaz egy-két jelenetet az adott részből.

(hp )
 

John Greer karakterét John Nolan, a széria producerének és atyjának, Jonathan Nolan nagybátyja játssza.

(hp )
 

Mr. Reese korábban a különleges katonai erőknél szolgált, majd operatív ügynökként a CIA-nál dolgozott, mielőtt Mr. Finch mellé szegődött volna.

(hp )
 
Jonathan Nolan és JJ Abrams egy minimálisan újszerű procedurális krimit hozott létre, amelyet a meglehetősen esetlegesen elővezetett átívelő szálak tartottak valahogy életben. több»