Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
89
Filmadatlap
 
45
Szereplők
7
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 08. 23.

Az alap sorozat sem jött be nem volt sok értelme sem annak sem ennek. Nem tudom mi az ami ebben másoknak vonzó szerintem alap nyomozós thriller történetet kaptunk.

 
Gigi   2017. 01. 13.

Az első olyan sorozat, ami miatt képes voltam hajnalig ébren maradni, mert muszáj volt még 1 részt, aztán még 1 részt... végig néznem. Ez az évad sem okozott csalódást nekem. Ez a sorozat egyszerűen zseniális!


 
Yosihiro   2017. 12. 13.

Egy sorozathős lett a 24 sztárjából. Ebben az évadban is azt nyújtja, amit vártunk tőle. Nekem a régebbiek jobban tetszettek.

 
tamas84   2014. 10. 15.

Vártam Jack Bauer visszatérést, bár kicsit tartottam is tőle, mert a 24 a végére azért kezdett alaposan megfáradni. De ez az egy évad szépben lendületesen letelt, igaz, nem hibátlanul, de jól esett egy kis nosztalgia. Ez egy sima 4-es, épp ennyit vártam.

 
Trob   2015. 03. 29.

Imádtam régebben a 24-et, amikor értesültem hogy lesz folytatás, megörültem. És nem hiába. Remek visszatérés volt. Örülnék egy folytatásnak.

 

Az előző évad és a 24: Live Another Day között közel négy év telt el. A széria atyja, Steve Navarro elmondása szerint Jack Bauer elmúlt négy éve állandó meneküléssel telt.

(hp )
 

24: Live Another Day forgatási munkálatai még 2010-ben megkezdődtek, de a forgatókönyv hiányosságai miatt leállították a produkciót.

(hp )
 

A sorozatot eredetileg a 2012-ben elhunyt Tony Scott rendezte volna.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.