24: Élj egy új napért! (2014)

24: Live Another Day

Yosihiro   2017. 12. 13.

Egy sorozathős lett a 24 sztárjából. Ebben az évadban is azt nyújtja, amit vártunk tőle. Nekem a régebbiek jobban tetszettek.

Deku   2017. 08. 23.

Az alap sorozat sem jött be nem volt sok értelme sem annak sem ennek. Nem tudom mi az ami ebben másoknak vonzó szerintem alap nyomozós thriller történetet kaptunk.

Gigi   2017. 01. 13.

Az első olyan sorozat, ami miatt képes voltam hajnalig ébren maradni, mert muszáj volt még 1 részt, aztán még 1 részt... végig néznem. Ez az évad sem okozott csalódást nekem. Ez a sorozat egyszerűen zseniális!

tamas84   2014. 10. 15.

Vártam Jack Bauer visszatérést, bár kicsit tartottam is tőle, mert a 24 a végére azért kezdett alaposan megfáradni. De ez az egy évad szépben lendületesen letelt, igaz, nem hibátlanul, de jól esett egy kis nosztalgia. Ez egy sima 4-es, épp ennyit vártam.

Trob   2015. 03. 29.

Imádtam régebben a 24-et, amikor értesültem hogy lesz folytatás, megörültem. És nem hiába. Remek visszatérés volt. Örülnék egy folytatásnak.

Smali   2015. 03. 28.

Nem csak az évad, de Jack Bauer is megfáradt. Azért nekem tetszett, mert még mindig tudtak váratlan fordulatokkal meglepetéseket okozni.

Lukács Róbert   2016. 12. 31.

Ez a sorozat a legjobbak egyike minden esemény megmagyaráz a néző számára ,nagyon jó a szereplő gárda és valóban a terror elleni harcot mutatja. Engem teljesen lenyűgözött egy a probléma hogy most már nem köt le más film mióta láttam a 24- et. Annyi ... több»

Az előző évad és a 24: Live Another Day között közel négy év telt el. A széria atyja, Steve Navarro elmondása szerint Jack Bauer elmúlt négy éve állandó meneküléssel telt.

(hp)

24: Live Another Day forgatási munkálatai még 2010-ben megkezdődtek, de a forgatókönyv hiányosságai miatt leállították a produkciót.

(hp)

A sorozatot eredetileg a 2012-ben elhunyt Tony Scott rendezte volna.

(hp)

William Devane immáron negyedszer alakítja az Egyesült Államok elnökét. John F. Kennedyt játszotta az 1974-es The Missiles of Octoberben, de szintén az USA elnökének szerepében láthattuk a Csillagkapuban (1997), és szériához kapcsolódó egész estés filmben is.

(hp)

Ez a második alkalom, hogy Kim Raver az Egyesült Államok elnöki személyzetének feleségét játssza. Ilyen szerepkörben korábban az NBC sorozatában, a Revolutionben láthattuk.