Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

A törvény embere (2010-2015)

Justified
Filmadatlap
 
82
Szereplők
3
Vélemények
46
Képek
3
Videók

Galéria (46)

Natalie Zea

Videók (3)

 
Huntermark13   2022. 01. 14.

legújabb vélemény

0

Komoly fenntartásaim voltak a tartalom alapján. Féltem, hogy majd klisék sorozatával találkozom. Vidékről származó cowboy zsaru hazatér, stb. De nem! Nagyon jól összerakott sorozat. A modern időket kiválóan hangolja össze a régimódi vidéki karakterek... több»

 
piZZola   2015. 05. 26.

0

Végre a kőkemény tökös dráma, ami pontosan tudja, hol a helye és mit akar. A szó legjobb értelmében véve iszonyú macsó ez a széria, na nem úgy, mint mondjuk a Spartacus, de van benne valami nagyon oldschool (és nem a kalap meg csizma teszi), eközben ... több»

 
KingPin   2014. 12. 09.

0

A pilot igen ígéretes volt, nem csoda, hogy az FX minden idők második legnézettebb újonca volt. Ha röviden összegeznem kéne: nagyon erős és komplex karakterek, kiváló párbeszédek és jó történet melyet egy nagy adag erőszakkal csaptak homlokon. Nálam ... több»

 

Bár több esetben is (főleg autóban) más füle mellett sütnek el fegyvert, ami nem csak süketítő, de fájdalmas is, soha senki sem reagál ilyen módon rá.

(Képkockák)
 

A Raylan név jelentései: tanácsos, bölcs, ítélőképesség és védelmező.

(Képkockák)
 

Egyike azoknak az eseteknek, mikor Sam Elliott bajusz nélkül látható.

(Képkockák)
 

Timothy Olyphant két további alkotásban is sheriffet játszik, a Deadwood sorozatban és a Star Wars univerzumában, a Mandalorian és Book of Boba Fett sorozatokban.

(Képkockák)
 

A sorozat eredeti címe (Justified) a tervezés során még Lawman volt, azonban megváltoztatták, hogy ne keverjék össze a Steven Seagal: Lawman (Steven Seagal: Az igazságosztó - 2009) című reality sorozattal.

(Nk)