84% 73 szavazat
Cserben hagyva

Cserben hagyva

Hit and Run
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
36
Szereplők (36)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum
Lejátszás
István  

Sorozat áttekintés

1. évad - 9 epizód

Hol nézheted

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Egy férfi boldog élete egyik pillanatról a másikra a feje tetejére fordul, amikor felesége egy rejtélyes autóbalesetben életét veszti Tel-Avivban. A férfi eltökélt, hogy az ügy végére jár, és kideríti, mi történt… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok, Izrael
Premier: 2021.08.06. | Netflix (2021.08.06.)

KULCSSZAVAK

 
2021.12.02 Emmersson

legújabb vélemény

Elkaszálva, de nem is baj

Gyenge-közepes sorozat, amiből sokkal többet is kihozhattak volna. A felirat/szinkron dolgon lehet rugózni - nincs értelme, ez van -, de én is azt mondom, hogy semmit nem adott a történethez, hogy a héber dumát nem szinkronizálták le! Az pedig különösen bosszantó, hogy végigseggeltem a 9 epizódot, majd úgy kaszálták el NETFLIX-ék, hogy konkrétan félbehagyták! (Ez egy csillag mínusz nálam!) Aki még nem kezdte el, így üljön neki. https://hu.ign.com/hit-run/70914/news/mindossze-egyetlen-evad-utan-a-netflix-elkaszalt-egy-kemsorozatot-annak-ellenere-hogy-a-kritikusok-e

1
 
2021.08.18 Sebes Gábor

Korrekt

Az utóbbi időben látott akciófilmsorozatok talán legjobbika. Jó forgatókönyv, jó színészek, értelmes történet. Várom a 2. évadot.

1
1
 
2021.08.18 Vali

Izgalmas

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Hmmm. Nagyon beszippantott.Jó karakterekkel. Segev formája zseniális. Hasonló történetű minisorozat (Örökre eltűnt) van most a Netflixen, így pár fordulatnál csak nevettem, mikor kiderült, hogy Dani nem is Dani, ráadásul Cia ügynök. Nagyon befejezetlen lett, sokkolt a vége, remélem, lesz 2. évad, mert így nem oké, ha ennyi. Viszont nagyon kérdéses, hogyan lehet ezt még folytatni, amikor sok jó és sok rossz ember meghalt.

1
 
2021.09.05 4EverAlfa

Letehetetlen

Valóban magával ragadó, sodró lendületű, gondolkodtató sorozat nagyon jó akciójelenetekkel, értelmes sztorival. A színészek is hitelesek, a főszereplő nagyon jól hozza ebben a filmben is a bosszúálló veteránt, aki ha kell, el is tud érzékenyülni, nem golyó és ütésálló, így abszolút hitelesnek tűnt számomra a karakter. Várom a 2. évadot.

0
 
2021.08.07 István

Meglepő és meglepően jó. Nem akarok róla semmit elárulni, csak bízz bennem most, és adj neki egy esélyt. Ha pedig bejött, amit láttál, gyere vissza, és dobj egy lájkot! :)

0