Mit nézz augusztusban a Netflixen? 16 eredeti film és sorozat, amit nem érdemes kihagynod!

A Netflix nem aprózta el augusztusban sem. Mutatjuk, mire volt érdemes odafigyelned a nyár utolsó hónapjában.

Augusztusban is jó pár nagy dobással készül a Netflix. Nagyköltségvetésű nyári filmek, visszatérő filmes franchise-ok, új sorozatok és a korábbi sikeres szériák friss szezonjai vártak ránk az utolsó nyári hónapban. 

A legerősebb húzócím kétségkívül az Alicia Vikander és John David Washington főszereplésével forgatott Beckett volt (felemás sikerrel), de ne feledkezzünk meg az Édes kislányomról sem Jason Momoával és Isabela Monerrel, melyet apró darabokra szedtek a kritikusok. Augusztusban érkezett a Vaják egészestés spin-offja, a Vaják: A Farkas rémálma, a Nickelodeon sikersorozatának, A Lármás család filmváltozata, a harmadik résszel lezárult A csókfülke trilógia, de izgalmas sorozattal készültek a Trónok harca alkotói is Sandra Oh-val a főszerepben (A tanszékvezető). És ez még távolról sem minden!

Íme tehát 16 eredeti Netflix produkció, amit augusztusban nézhettél, és hogy segítsünk a döntésben, az előzetesek és az alapvető információk mellett a premierdátumot és egy rövid ajánlót is mellékeltünk. Ha pedig kedvet kaptál valamelyikhez, csak látogass el a szóban forgó műsor mafabos adatlapjára, és a 'Lejátszás a Netflixen' mezőre kattintva rögtön el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál. 

#15

akció | animáció | dráma | fantasy | kaland | misztikus

Netflix

A Vaják világában játszódó animációs sorozat, amelyben a hősök egy új, veszedelmes ellenséggel néznek szembe. több»

A Henry Cavill főszereplésével bemutatott Vaják című széria egészestés animációs spin-offja, melyben a rajongók újra elmerülhetnek Andrzej Sapkowski fantasy világában. A történet főhőse ezúttal Geralt mentora, Vesemir. 
#14

dokumentum | krimi

Netflix

Két gyermekkori barát, akiket eltanácsoltak a középiskolából, a legnagyobb drogbárókká válik Miamiban. Az igaz történeten alapuló sorozat bemutatja, hogyan építették ki... több»

Rendező: Billy Corben
Ebben a dokumentumfilm sorozatban Billy Corben visszatér a témához, melyet másfél évtizede dolgozott fel. A hat részes szériából megismerhetjük a Dél-floridai kábítószerkereskedelem történetét.
#13

dokumentum

A konverziós terápia egyik túlélőjének őszinte beszámolója a LMBTQ+ mozgalomnak okozott károkról.

Rendező: Kristine Stolakis
Jason BLum és Ryan Murhpy megrázó dokumentumfilmje a konverziós terápia borzalmairól. Kristine Stolakis rendezése a 2021-es Tribecai Filmfesztiválon mutatkozott be a nagyközönség előtt. 
#12

dráma | krimi

Netflix

Egy tévés prédikátor lesz az elnökválasztás első számú jelöltje, miután az eddigi esélyest megölik. Azonnal lecsap a lehetőségre, azonban nyomozás indul a gyilkossági... több»

Egy spanyol drámai krimi sorozat, melyben egy televíziós prédikátorból elnökjelölt lesz, miután a korábbi esélyes egy gyilkosság áldozata lesz. A férfi nem hezitál, és megragadja a lehetőséget, miközben a rendőrség nagy erőkkel nyomozásba fog, hogy kézre kerítsék a gyilkost. 
#11

42 Sáskaraj  (2020)

(6)

dráma | fantasy | horror

Netflix

Hogy megmentse a farmot a teljes csődtől, egy egyedülálló anya nem mindennapi ötlettel áll elő, ehető szöcskéket kezd tenyészteni. Hamarosan azonban furcsa, rögeszmés kapcsolat... több»

A Sáskaraj egy hátborzongató francia horror, melynek főhőse egy egyedülálló anya, aki mindent elkövet, hogy megmentse a családi farmot a csődtől. A nő úgy dönt, ehető szöcskék tenyésztésébe fog, de ekkor még nem számol a rémísztő következményekkel, melyek nem csak az ő életére lesznek visszafordíthatatlan következményekkel. 
#10

70 Örökre eltűnt  (2021)

(5)

dráma | krimi | misztikus | thriller

Netflix

Guillaume Lucchesi két tragédia bekövetkezése után határvonalat húz, és elhatározza, hogy soha többé nem veszít el senkit. Sonia, az első szerelme és Fred, Guillame testvére... több»

A Netflix és Harlan Coben együttműködésének legújabb darabja, melynek főhőse Guillauma, aki egy tragikus szerencsétlenségben két szerettét is elveszítette. Tíz évvel később, Judith, aki új értelmet adott az életének nyom nélkül eltűnik a férfi édesanyjának temetésén.
#9

akció | animáció | családi | fantasy | kaland | musical | thriller | vígjáték | zenés

Netflix

A Nickelodeon leglármásabb családja ezúttal vakációját tölti, ahol rövidesen felfedezik, hogy egy mesés örökségben részesülhetnek.

Hosszas várakozás után végre megérkezett a Nickelodeon azonos című sorozatának filmváltozata Dave Needham rendezésében, melyben az eredeti széria összes főbb karaktere feltűnik. A másfél órás filmben a jól ismert szereplők ezúttal Skócia felé veszik az irányt. 
#8

akció | animáció | fantasy | kaland | sci-fi

Egy olyan világban élünk, amelyben az emberek és a félelmetes szörnyek között törékeny béke áll fent. Ezt a békét azonban egy gonosz sárkány veszélyezteti, az ifjú vadász,... több»

Netflix alaposan ráhajtott a videojáték adaptációkra, ezúttal a Capcom Monster Hunter című játékát dolgozták fel anime formájában. A sztori főhőse egy fiatal férfi, Aiden, akinek egy napon a tudomására jut, hogy a faluját egy rejtélyes szörny fenyegeti. Aidennek el kell hagynia az otthonát, ha meg akarja védeni a szeretteit, és az útja során számos szövetségesre tesz szert. 
#7

53 A csókfülke 3  (2021)

(13) (2)

romantikus | vígjáték

Netflix

Fantasztikusan indul a nyár Elle Evans számára. A lány hamarosan megkezdi egyetemi tanulmányait, előtte azonban fontos döntést kell meghoznia. Az első két rész sikere után... több»

Tovább folytatódik a Netflix young-adult romantikus filmje, melyel egyúttal lezárul Elle történetre. A filmet a második résszel egyszerre forgatták, de a munkálatokat mindvégig titokban tartották. A történet szerint Elle Evansnek nagy döntést kell meghoznia a nyár során, mielőtt szeptembertől belevágna az egyetemi éveibe.
#6

84 Cserben hagyva  (2021)

(6)

akció | dráma | krimi | misztikus | thriller

Netflix

Egy férfi boldog élete egyik pillanatról a másikra a feje tetejére fordul, amikor felesége egy rejtélyes autóbalesetben életét veszti Tel-Avivban. A férfi eltökélt, hogy az ügy... több»

Fauda és a Gyilkosság producerei újabb Netflixes sorozattal rukkol elő, melyben ezúttal sem térnek el a jól bevált recepttől, ami jó jel azoknak, akik egy izgalmas thriller sorozatra vágynak. A főbb szerepeket Lior Raz és Sanaa Lathan alakítja. 
#5

dráma | thriller

Netflix

Live Hallangent halottnak nyilvánítják, azonban órákkal később hirtelen felébred és vérre szomjazik. Mindeközben a testvére próbálja összetartani a családot a temetésen. több»

A norvégok valami különlegessel készültek augusztusra. A drámai elemekkel fűszerezett vámpíros vígjáték sorozat a nemzetközileg is elismert rendező,  Harald Zwart munkája. A sztori főhőse Live Hallangen, akinél megállapítják a klinikai halált, de a nő néhány órával később magához tér a boncasztalon. Eközben fivére, Odd megpóbálja egyben tartani a gyászoló családot. Live-nek meg kell tanulnia kezelni az 'éhségét', de ehhez komoly áldozatot kell hoznia: mi a fontosabb, a saját vagy a többi ember élete? Ironikus módon a döntése a családi vállalkozásra is nagy hatással van.
#4

vígjáték

Netflix

Egy népszerű diáklány elfogad egy kihívást: a szalagavató királyává varázsolja Cameront, az iskola lúzerét.

Az 1999-es, azonos című tini klasszikus újragondolása. A napjainkra adaptált cselekmény főszereplője egy fiatal lány (Addison Rae), aki elfogadja a kihívást, hogy az iskola legnagyobb vesztesét (Tanner Buchanan) bálkirállyá tegye.
#3

47 A tanszékvezető  (2021)

(3)

dráma | vígjáték

Netflix

Betekintést nyerhetünk egy tekintélyes angol egyetem tanszékvezetőjének életébe és mindennapjaiba. Ji-Yoon nehéz helyzetben találja magát, mint az első női tanszékvezető,... több»

A történet Dr. Ji-Yoon Kim (Sandra Oh) karaktere köré épül, aki vezető állást kap egy rangos egyetemen, arról nem is beszélve, hogy ő az első nő az intézmény történetében, aki betöltheti ezt a pozíciót. A pazar szereplőgárdával érkező széria hat epizódból áll, melyek egyenként 30 percesek, és arról se feledkezzünk meg, hogy a produceri teendőket a Trónok harca alkotói, David Benioff és D.B. Weiss látják el. 
#2

49 Édes kislányom  (2021)

(13)

akció | dráma | thriller

Netflix

Egy gyászoló férj elhatározza, hogy megleli az igazságot halott felsége ügyében, miközben igyekszik megóvni a kislányát. több»

Az elkötelezett családapa, Ray Cooper igazságot követel egy gyógyszergyártó cégtől, amely egy potenciálisan életmentő gyógyszert épp akkor vont ki a piacról, mielőtt felesége (Adria Arjona) meghalt volna rákban. Csakhogy az igazság keresése váratlan és veszélyes helyzetekbe sodorja Rayt (Jason Momoa) és lányát, Rachelt (Isabela Merced). Ray számára már csak egy dolog fontos, és ezért bármit megtenne: hogy megvédje az egyetlen embert, aki megmaradt számára. A film rendezője Brian Andrew Mendoza, főszereplők: Jason Momoa, Isabela Merced, Justin Bartha, Amy Brenneman, Manuel Garcia-Rulfo, Raza Jaffrey, Lex Scott Davis és Michael Raymond-James.
#1

57 Beckett  (2021)

(8)

akció | dráma | krimi | thriller

Netflix

Egy amerikai turista Görögországban menekülésre kényszerül, miután egy tragédia következtében gyilkosok veszik üldözőbe és egy politikai összeesküvés kellős közepén... több»

A Netflix egyik legnagyobb augusztisi dobása a Beckett, melyről a pazar szereplőgárda is árulkodik. Kikről is van szó? Alicia Vikander, John David Washington, Vicky Krieps és Boyd Holbrook. Ehhez talán nem is kell túl sokat hozzáfűznünk. A történet főhőse egy amerikai turista, Beckett, aki görögországi nyaralása során egy veszélyes ügybe keveredik. A férfinak az egész országon át menekülnie kell, hogy az amerikai nagykövetségen végre tisztázhassa a nevét, de az összeesküvések sűrű hálójából nem lesz könnyű megtalálnia a kiutat.