Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
53%

Édes kislányom (2021)

Sweet Girl
Filmadatlap
 
31
Szereplők
9
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Galéria (5)

Jason Momoa
Isabela Moner
Jason Momoa
Jason Momoa
Isabela Moner
Jason Momoa

Videók (1)

 
jfruzsi97   2021. 10. 14.

legújabb vélemény

0

Egész izgalmasra és érdekesre sikerült. Momoában nem lehetett csalódni. Igazi kemény csávó volt a filmben. Akciójelenetek bőven voltak benne. Na meg a végén az a nagy csattanó. Érdekes volt.

 
GabrielSloane   2021. 08. 22.

a nap véleménye

4
Zavarbaejtő menekülés

Jason Momoa a Netflix új filmjében menekül a lányával karöltve, és nem feltétlenül leszünk elégedettek a látottakkal, amikor megjelenik a stáblista. Nehéz spoilermentesen írni a történetről, szóval tömören összefoglalva a lényeg: Ray Cooper (Momoa), ... teljes kritika»

 
Szilonka   2021. 10. 12.

1

Momoa amúgy se a kedvencem, de adtam a filmnek egy esélyt. A nagy csavar erőltetett és izzadságszagú volt. Az akciójelenetek sem kötöttek le.

 
F79   2021. 09. 16.

1
A streaming az új VHS

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Filmek korábban sem kizárólag nagyvászonra készültek. Amint a film kikerült a sötét termekből a háztartásokba, sokan kezdték el firtatni a mozik létjogosultságát. A korabeli vészmadarak először a televíziót tartották a mozik végzetének. A videó elter... teljes kritika»

 
elekm90   2021. 10. 04.

0

Ez egy nézhető, közepes akciófilm... Lenne, hogyha a forgatókönyvírók két lábbal a földön maradtak volna, és nem találtak volna ki egy ekkora orbitális baromságot. Sajnos csak egy bizonyos pontig működött a film, onnantól engem teljesen elveszített. A tanulság: nem kell mindent túlcsavarni.

 
Eastern79   2021. 08. 22.

0
Aquaman vs. gyógyszermaffia

Tipikusan az a film, amit csak a végére tartogatott csavar tesz tesz a helyére. Már az elején lehet sejteni, hogy valami nincs rendben, azonban nem tudtam eldönteni, hogy ez a bizonytalanság dramaturgiai és rendezői hiányosságból fakad, vagy része volt a koncepciónak. Mindenesetre Momoa nem rossz a bosszúra szomjazó apa szerepében, de nem is nyújt maradandót. Rendre az volt az érzésem, hogy Steven Seagal is lehetett volna helyette, és akkor legalább az akciók néztek volna ki valahogy. Így azonban egy átlagos akció-thrillert kapunk, az átlagnál egy fokkal jobb történettel. A Netflix mezőnyben mindenképp a jobb alkotások közé tartozik.

 
zoltyah   2021. 08. 21.

0

Jó a sztori, de a film valahogy nem jött át. Valahogy Jason Momoa számomra nem hiteles színész, akkor inkább Steven Seagal, ha már akciófilm. Jason Momoa Marvel filmekben éppen elmegy, de egy komolyabb alakításban aligha, inkább modell, mint színész.

3
 
De talán még ennyire sem szabad komolyan venni ezt a filmet. Vagy abban bízni, hogy mindig lesz valaki, aki majd kiáll értünk, és laposra veri, lebuktatja a gazfickókat. A többit megoldja a felejtés. több»
 
Az Édes kislányom az a fajta Netflix film, ami minden bizonnyal nagyot fog menni a platformon, köszönhetően az algoritmus agresszivitásának, a kellően érdekes premisszának és az évek során A-listás sztárrá fejlődő Jason Momoának. Ezzel egyidőben pedig az a fajta Netflix film is, ami még a streamóriás sajátgyártású, zsáneren belüli B-kategóriás kínálatában is egy gyengécske darab. több»