Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
50%

Édes kislányom (2021)

Sweet Girl
Filmadatlap
 
31
Szereplők
11
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Galéria (5)

Jason Momoa
Isabela Moner
Jason Momoa
Jason Momoa
Isabela Moner
Jason Momoa

Videók (1)

 
Sebes Gábor   2022. 05. 23.

legújabb vélemény

1
Kétségbeejtő

A svédcsavar ismerete mellett is azt tudom mondani, ez egy irdatlan primitív film. Minden ízében. Színészi játék egyenlő a "na ezt is dolgozzuk le, hol a pénztár, és menjünk már haza" szlogennel. Úgy tűnik, elég sok (állítólagos) akciófilm után, hogy a Terminátor óta képtelenek a fantáziaszerepek mentén is elfogadható, egészestés akciófilmet csinálni. Maradok a CSI-nél, FBI-nál, Chicago-sorozatoknál. Na, azokat ajánlom.

 
Szilonka   2021. 10. 12.

3

Momoa amúgy se a kedvencem, de adtam a filmnek egy esélyt. A nagy csavar erőltetett és izzadságszagú volt. Az akciójelenetek sem kötöttek le.

 
HannaK   2021. 10. 24.

3

A végén a nagy csavar láttán nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Addig sem volt egy kimagasló alkotás, de a végén kiborultam.

 
F79   2021. 09. 16.

1
A streaming az új VHS

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Filmek korábban sem kizárólag nagyvászonra készültek. Amint a film kikerült a sötét termekből a háztartásokba, sokan kezdték el firtatni a mozik létjogosultságát. A korabeli vészmadarak először a televíziót tartották a mozik végzetének. A videó elter... teljes kritika»

 
jfruzsi97   2021. 10. 14.

1

Egész izgalmasra és érdekesre sikerült. Momoában nem lehetett csalódni. Igazi kemény csávó volt a filmben. Akciójelenetek bőven voltak benne. Na meg a végén az a nagy csattanó. Érdekes volt.

 
Lóri Ádámcsik   2021. 08. 23.

1
1x nézhető

A fordulat nem ad akkora élményt a filmhez, mint gondolták szerintem. Esti elalváshoz tökéletes. :D

 
Eastern79   2021. 08. 22.

0
Aquaman vs. gyógyszermaffia

Tipikusan az a film, amit csak a végére tartogatott csavar tesz tesz a helyére. Már az elején lehet sejteni, hogy valami nincs rendben, azonban nem tudtam eldönteni, hogy ez a bizonytalanság dramaturgiai és rendezői hiányosságból fakad, vagy része volt a koncepciónak. Mindenesetre Momoa nem rossz a bosszúra szomjazó apa szerepében, de nem is nyújt maradandót. Rendre az volt az érzésem, hogy Steven Seagal is lehetett volna helyette, és akkor legalább az akciók néztek volna ki valahogy. Így azonban egy átlagos akció-thrillert kapunk, az átlagnál egy fokkal jobb történettel. A Netflix mezőnyben mindenképp a jobb alkotások közé tartozik.

 
De talán még ennyire sem szabad komolyan venni ezt a filmet. Vagy abban bízni, hogy mindig lesz valaki, aki majd kiáll értünk, és laposra veri, lebuktatja a gazfickókat. A többit megoldja a felejtés. több»
 
Az Édes kislányom az a fajta Netflix film, ami minden bizonnyal nagyot fog menni a platformon, köszönhetően az algoritmus agresszivitásának, a kellően érdekes premisszának és az évek során A-listás sztárrá fejlődő Jason Momoának. Ezzel egyidőben pedig az a fajta Netflix film is, ami még a streamóriás sajátgyártású, zsáneren belüli B-kategóriás kínálatában is egy gyengécske darab. több»