Egy gyászoló férj elhatározza, hogy megleli az igazságot halott felsége ügyében, miközben igyekszik megóvni a kislányát.
(csd)A svédcsavar ismerete mellett is azt tudom mondani, ez egy irdatlan primitív film. Minden ízében. Színészi játék egyenlő a "na ezt is dolgozzuk le, hol a pénztár, és menjünk már haza" szlogennel. Úgy tűnik, elég sok (állítólagos) akciófilm után, hogy a Terminátor óta képtelenek a fantáziaszerepek mentén is elfogadható, egészestés akciófilmet csinálni. Maradok a CSI-nél, FBI-nál, Chicago-sorozatoknál. Na, azokat ajánlom.
Filmek korábban sem kizárólag nagyvászonra készültek. Amint a film kikerült a sötét termekből a háztartásokba, sokan kezdték el firtatni a mozik létjogosultságát. A korabeli vészmadarak először a televíziót tartották a mozik végzetének. A videó elter... teljes kritika»
A fordulat nem ad akkora élményt a filmhez, mint gondolták szerintem. Esti elalváshoz tökéletes. :D
Tipikusan az a film, amit csak a végére tartogatott csavar tesz tesz a helyére. Már az elején lehet sejteni, hogy valami nincs rendben, azonban nem tudtam eldönteni, hogy ez a bizonytalanság dramaturgiai és rendezői hiányosságból fakad, vagy része volt a koncepciónak. Mindenesetre Momoa nem rossz a bosszúra szomjazó apa szerepében, de nem is nyújt maradandót. Rendre az volt az érzésem, hogy Steven Seagal is lehetett volna helyette, és akkor legalább az akciók néztek volna ki valahogy. Így azonban egy átlagos akció-thrillert kapunk, az átlagnál egy fokkal jobb történettel. A Netflix mezőnyben mindenképp a jobb alkotások közé tartozik.
Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »