Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  

Rólam

 Mindig is közel álltak hozzám a művészetek, a filmek pedig különösen hiszen ez a legkifinomultabb önkifejezési forma. Spirituális beállítottságomnak köszönhetően főleg a keleti filmművészet áll hozzám közel, a harcművészeti alkotásoktól kezdve a horroron át a komolyabb hangvételű filmekig minden jöhet ami ázsiai. Amikor még általános suliba jártam, a nővéremmel gyakran látogattuk a helyi stúdiómozit (ami a hagyományos moziterem feletti kis szoba volt az emeleten) és faltuk a Show Brothers-es kung-fu filmeket. Később aztán ahogy egyre szélesedett a látóköröm, már nem csak a keleti filmművészet érdekelt, hanem tulajdonképpen minden ami művészet. Egészen fiatal koromtól kezdve írok verseket, illetve önfejlesztéssel, filozófiával, vallással, spiritualitással kapcsolatos gondolataimat de el tudnám magam képzelni filmes újságíróként, filmesztétaként, vagy akár színészként is. Köszönöm, hogy itt lehetek ebben a közösségben ahol megoszthatom veletek a gondolataim.

Blogom: ficsorkarolyart.wordpress.com

 

Vélemények (206)

2021. 09. 18.
Régi mese új köntösben
A Sam Raimi producerkedése mellett készült fantasy Jancsi és Juliska történetét meséli el egészen újszerűen és meglepően. Inkább sötét mesefilm, mint horror, ha így ül le... több»

68 Idő  (2021)

2021. 09. 18.
Egy jó rendező középszerű próbálkozása
M. Night Shyamalan ismét egy érdekes történettel rukkolt elő, azonban a furcsa sztori lehetőségeit már kevésbé aknázta ki. Elmehetett volna a biohorror irányába is akár (... több»
2021. 09. 14.
Cronenberg film ismertetőjegyek nélkül
Viggo Mortensen talán egyik legjobb alakítása, másfelől pedig a legkevésbé "Cronenberges" film. Talán egy-két naturalisztikusan erőszakos pillanata volt, ami igazán rá je... több»

67 Kate  (2021)

2021. 09. 14.
Halálos bosszú
Mary Elizabeth Winstead állati menő, még akkor is, ha a közelmúltban se szeri, se száma a csajos bosszúmoziknak. John Wick reneszánszát éli a női változataiban, és azt ke... több»

73 Eleven kór  (2021)

2021. 09. 11.
Zseniális borzongás
James Wan igazán kitett magáért. Sajnos spoiler nélkül nehéz bármit is írni, de annyit elárulhatok, hogy rendkívül hangulatosra sikerült. Olyan, mintha Cronenberg korai t... több»
Pig (2021)
Paul (2011)