Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  

Rólam

 Mindig is közel álltak hozzám a művészetek, a filmek pedig különösen hiszen ez a legkifinomultabb önkifejezési forma. Spirituális beállítottságomnak köszönhetően főleg a keleti filmművészet áll hozzám közel, a harcművészeti alkotásoktól kezdve a horroron át a komolyabb hangvételű filmekig minden jöhet ami ázsiai. Amikor még általános suliba jártam, a nővéremmel gyakran látogattuk a helyi stúdiómozit (ami a hagyományos moziterem feletti kis szoba volt az emeleten) és faltuk a Show Brothers-es kung-fu filmeket. Később aztán ahogy egyre szélesedett a látóköröm, már nem csak a keleti filmművészet érdekelt, hanem tulajdonképpen minden ami művészet. Egészen fiatal koromtól kezdve írok verseket, illetve önfejlesztéssel, filozófiával, vallással, spiritualitással kapcsolatos gondolataimat, de el tudnám magam képzelni filmes újságíróként, filmesztétaként, vagy akár színészként is. Köszönöm, hogy itt lehetek ebben a közösségben ahol megoszthatom veletek a gondolataim :)                                                               Blogom : ficsorkarolyart.wordpress.com

 

Vélemények (139)

64 Gundala  (2019)

2021. 04. 18.
Indonéz melléfogás
Az indonéz akciófilmek egyáltalán nem rosszak – elég csak a Rajtaütésre gondolni –, és bár ez egy szuperhősmozi, mégsem jár minőségileg még csak a közelében sem. Az első ... több»

82 Senki  (2021)

2021. 04. 17.
Az év akciófilmje
Ilya Naishuller a 2015-ös Hardcore Henryvel robbant be a köztudatba, és könnyen lehet, hogy a Senki, ha nem is a legnagyobb dobása 2021-nek, de mindenképpen a legjobb akc... több»
2021. 04. 17.
Szürreális vízió
Nicolas Cage-nek az utóbbi időben vagy elmentek otthonról, vagy elege lett a hollywoodi álomvilágból, hiszen az utóbbi filmszerepei a szürreális és a trash közt vannak va... több»
2021. 04. 16.
Ha utáltad a mesét, ezt feltétlen nézd meg !
Annak idején elég volt egyszer hallanom a sárga bundájú és piros orcájú Pikacsu infantilis gügyögését, hogy soha többet rá se nézzek a sorozatra, és úgy általában kerülje... több»
2021. 04. 12.
Gyönyörű kaland
Olyan, mintha a Prince of Persiát keresztezték volna Lara Crofttal és a thai akciófilmekkel. Látványos mese szerethető karakterekkel és történettel. Nincs mit hozzáfűzni,... több»
Senki (2021)
Bestiáda (2019)
Kill Bill (2003)