Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Az alelnök (2012-2019)

Veep
Filmadatlap
 
89
Szereplők
5
Vélemények
180
Képek
10
Videók

Galéria (180)

Videók (10)

 
deneslau   2016. 05. 10.

legújabb vélemény

0

Kissé fanyar,annyira nem ütősek a poénok, mégis nagyon tetszett a stílusa miatt. Nincsenek benne a sorozatokra jellemző sablonok, üresjáratok. Nem erőltetett , hiteles a történet és a szereplők is, bírom Julia Louise-Dreyfust.

 
bviki   2016. 02. 09.

0

Még nem hallottam erről a sorozatról. A főszereplő hölgyet csak a Christine kalandjaiból ismerem. Érdekesnek és jónak tűnik a sorozat. Talán ha lesz időm megnézek pár részt belőle

 
tomvétsz   2015. 08. 02.

0

A Veep egy instant kalsszikus. Már a pilotban olyan karaktereknek ágyaztak meg a készítők, hogy csak kapkodtam a fejem. Ezt a sorozatot úgy telibe találták, ahogy csak lehet, Julia Louis-Dreyfus pedig egyszerűen lubickol a szerepében. Zseniális!

 
Toncsi   2015. 06. 06.

0

Csak margóra jegyzem meg, hogy rögtön az első évad 5 Emmy-jelölést gyűjtött be, az viszont már a főoldalra tartozik, hogy meg is érdemelte, kettőt pedig meg is nyert. Remek sztori, iszonyatosan erős, és jó humor, és brutálisan megírt karakterek. Ninc... több»

 
cosmik   2016. 03. 30.

0

Nem is emlékszem már rá, mikor láttam ehhez fogható humorú szériát. Egész egyszerűen briliáns! Viszont azt azért hozzá kell tenni, hogy ez pont egy olyan sorozat, ami vagy nagyon bejön, vagy nagyon nem, nem igazán érzek középutat.

 

2017-ben a legjobb komédiának és a legjobb színésznőnek (Julai Louis-Dreyfus) járó díjat is megnyerték az Emmy gálán.

(GedyPapa)
 

Julia Louis-Dreyfus alakításáért 2014-ben megkapta a Screen Actors Guild legjobb komikus színésznőnek járó díját.

(hp)
 

A 2013-as Emmy díjátadó ünnepségén Julia Louis-Dreyfus és Tony Hale is díjat kapott alakításukért. A díjat egyszerre vették át, és akárcsak a sorozatban, Hale úgy tett, mintha ő súgná Juliának a szövegét.

(hp)
 

Mivel Armando Iannucci már korábban is dolgozott együtt Anna Chlumskyval, a színésznő anélkül kapta meg a szerepét, hogy részt kellett volna vennie a meghallgatásokon.

(hp)
 

Az Amerikai Egyesült Államok elnöke sosem jelenik meg a sorozatban. A neve (Stuart Hughes) is csak a harmadik évad záróepizódjában hangzik el először.

(hp)
 
Lehet, hogy az egyik legszórakoztatóbb komédiasorozatként Az alelnök eredetileg egy brit széria, a 2005 és 2012 között a BBC-n bemutatott Kormányrúdnál amerikanizált változata, és mint ilyen, hemzseg a bonyolult amerikai választási rendszerre jellemző utalásoktól, de tipikus, hataloméhes és gátlástalan figuráival a magyar néző számára nagyon is ismerősnek tűnhet. Amerikáról szól ugyan, de akár nálunk is játszódhatna. több»
 
Az alelnök tehát hét év alatt ártatlan élcelődésből roppant lesújtó és elgondolkodtató látleletté vált a politikáról. több»