80% 61 szavazat
Gólkirályság

Gólkirályság

Gólkirályság
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
35
Szereplők (35)
4
Képek (4)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Betekintést nyerhetünk egy falusi focicsapat mindennapjaiba, amely új edzőt kap, méghozzá – a drukkolók nagy megrökönyödésére – egy hölgy formájában. Mindemellett mindenki reménykedik, hogy a csapat bekerül az NB1-be, illetve a község is szeretne bekerülni a városok közé. A feszültség a… Több


Rendező: Kapitány Iván
Ország: Magyarország
Premier: 2023

Sorozat áttekintés

1. évad - 10 epizód

Hol nézheted

Lovas Rozi
Lovas Rozi
 
2023.09.29 R9CK3R

legújabb vélemény

Ismét készült egy nagyon szuper kis sorozat, hála Kapitány Ivánnak. :D Amihez ő hozzányúl, abból aranyat csinál, az biztos, már sokadjára bizonyítja ezt be! Nagyon örülök, hogy megnéztem ezt is, és nem hagytam ki, egy percet sem érzek elpocsékoltnak, amíg néztem, minden a helyén volt! Izgatottan várom már a 2. évadot!

0
 
2023.03.26 Emmersson

Kapufáról bepattant

Rendben van ez, kikapcsol 45 percre. Nem kell mindig „mély” gondolatokat nyújtó alkotásokat nézni! Ha őszintén belegondolunk, Rejtő ponyvái is alsó polcra kerülnének Savanyú Jóskáéknál. Szórakoztató sorozat, amely bohózati szinten csiklandoz, de a hü... Teljes kritika

1
 
2023.03.23 Dorkateo

Olyan, mint a magyar foci…

…várom, hogy végre történjen valami, de semmi. Várom, hogy fusson a történet, de csak sétálgat. Férfiak hosszan vitáznak, majd sokat hibáznak, és az összes szexista közhelyt elpuffogtatják, lehetőleg háromszor is. Elvileg egy női fociedző a történet főhőse, de amiből a legkevesebb van, az a foci és az edzés. De ugye ez így nagyon magyar és nagyon realisztikus. Játék nincs, duma van. De félre a vitriolos pennával, az előbbi szöveget valószínűleg a magyar foci kritikájának lehet inkább betudni, és nem annyira a sorozatnak. Lovas Rozi ügyesen hozza a szerepet, a férfikarakterek is megfelelnek a szituációtól elvárhatónak, talán csak Szinetár Dóra hat idegesítően, de egyelőre nem tudom eldönteni, hogy a gyanakvó feleség szerepének kedvéért, vagy amúgy is ilyen lenne. Hrutka János pedig gyalázatosan rossz a kommentátori szerepben, ahogy diákos hanghordozással felolvassa a szövegét. A párbeszédek gyakran döcögnek, de a poénok azért időnként mégis ülnek. Kellemes szórakozásnak – néha egy kis összekacsintással fűszerezve – elmegy a sorozat, feltéve, ha etalonnak fogadjuk el a magyar vígjátékok enyhén modoros, túljátszott színpadiasságát. A négy csillagot a zseniális ötlet tolta feljebb: női fociedző? Magyarországon? Vannak persze kihagyott helyzetek, de nem rossz. Jobb, mint a magyar foci!

1
 
2023.03.15 Robinson76

Ted Lasso után szabadon

Kicsit Ted Lasso-s érzések kavarogtak bennem a sorozat megtekintése közben. Igazán jól szórakoztam rajta, pedig futballrajongóként jó pár sportidegen dologgal és egyéb érdekességekkel szembesültem. Itt azonban a futball csak egy körítés, csak a történet keretét adja, így az is élvezni tudja, akit nem igazán köt le a sport, jelesül a foci. Folytatása biztosan lesz, különben az egésznek nem sok értelme lett volna, így az, aki eddig még nem látta vagy nem nézte végig, annak lesz ideje bepótolni. Szerintem érdemes.

1