Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
87
Filmadatlap
 
33
Szereplők
14
Vélemények
5
Képek
1
Videók
 
harnas1207 Nézhetetlen  2019. 05. 27.

legújabb vélemény

Sokan ajánlották, hogy görbe tükröt tart az irodai munka elé. Rengeteg a hasonlóság és van mit kiparodizálni. Ezért vágtam bele, de felesleges volt. A sorozat filingje elkapott, de nevetni még egyszer sem tudtam rajta. Rendkívül erőltetett minden poén,a karakterek túl vannak játszva. Egyes jelenetek, már bántóan bugyuták. Minden percén érződik, hogy magyar, ez valakinek öröm lesz, van akinek nem.

 
indingo   2017. 04. 10.

Magam is hivatalban dolgozom és sok a hasonlóság az élet és a film között, bár sok más munkahelyen is szerintem így van ez. Remek kis humora van, bár Timike Tájmi néha sok.


 
Deku   2017. 08. 22.

Na ez azon ritka magyar kreálmányok egyike amire azt mondom, hogy remek, vicces és hangulatos. Nagyon tetszett. Tele van poénokkal és jópofa élethelyzetekkel is.

 
Szilonka   2016. 04. 14.

Én halálra szoktam magam röhögni egy-egy részen, és a poén az egészben, hogy tényleg ilyenek a magyar hivatalok. Remek a humora a sorozatnak és jók a szereplők is Elek Ferenc, Mucsi, Kovács Lehel.

 
Bazzzsi   2017. 11. 21.

Rövid és pörgős részek egy munkahely szerencsétlenkedéséről. Imádom, hogy mindenki meg akarja fogni a munka rövidebb felét. Kicsit lógunk, úgy csinálunk mintha dolgoznák.

 

Tóth János karaktere annyira sikeres volt, hogy "Tóth János" címmel saját sorozatot kapott Mucsi Zoltán főszereplésével.

(GedyPapa)
 

A Műkedvelő előadás című epizód 2013-ban elnyerte a Kamera Korrektúra díjátadón a zsűri elnökének különdíját.

(Szilonka)
 

„Work Matters” címmel külföldi médiapiacokon is értéksítenék a sorozatot.

(Szilonka)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.