Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Kockafejek (2006-2013)

The IT Crowd
Filmadatlap
 
29
Szereplők
12
Vélemények
18
Képek
1
Videók

Galéria (18)

Richard Ayoade
Richard Ayoade
Richard Ayoade
Richard Ayoade
Richard Ayoade
Richard Ayoade
Richard Ayoade

Videók (1)

 
Hupka Adrián   2021. 01. 12.

legújabb vélemény

1

Mindig is nagyon szerettem az angol humort, bár nem vagyok 100%-os kockafej, ezen a sorozaton sikítva röhögtem viszonylag gyakran. Imádnivaló helyzet- és jellemkomikum, alakítások. Ha egyszer az ember rákap az ízére, csak sajnálja, hogy ilyen kevés rész lett elkészítve.

 
Deku   2017. 08. 22.

0

Nagyon bejött ez a sorozat nekem, szeretem a kocka poénokat és bármit ami ehhez köthető. Kétkedve fogadtam viszont akkorákat lehet röhögni rajta, hogy az brutális.

 
beero88   2016. 01. 16.

0

Erősen az angol humor övezi a sorozatot ami néhol inkább fárasztó de szerintem nagyon eltalált sorozatot hoztak ki belőle a készítők. Szerethető karakterek és kellemes hangulat jellemzi.

 
bgnz367   2017. 04. 19.

0

Az angol humor nem szokott nálam bevállni. Viszont ez a sorozat totálisan lehengerelt. Levett a lábamról és a végére már sajnáltam, hogy csak ilyen rövidke ideig futott.

 
czigler.nora   2017. 08. 09.

0

Tipikus angol humor, amit még a Comedy bejövetelekor láttam néha-néha a csatornán. Szerintem nem volt rossz, én szerettem is ha ment, de magamtól nem biztos, h néztem volna

 
neeta92   2015. 06. 20.

0

Marha nagy vígjáték volt tele ütős kis poénokkal. Azért a TBBT-vel nem hasonlítgatnám de ez nem fontos. Számomra az is és ez is egy szuper alkotás. Ebben a tipikus angol humor van ami sokkal nehezebben emészthető sokszor. Viszont nekem nagyon bejött.

 
Pappcsino   2016. 12. 09.

0

Nem feltétlenül vagyok oda az angol humorért, de az IT Crowd esetén kivételt kell tennem. Eszméletlenül vicces sorozat, minden részét imádtam. Tele van frappáns, jól eltalált poénokkal.

 

Graham Linehan egy napon számítógép-szereplő szakembert hívott otthonába, aki finoman szólva sem jeleskedett a személyközi kommunikáció terén. A rendező elmondása szerint ez az eset inspirálta a sorozat megalkotásában.

(hp)
 

A Chanel 4 a megszokottól merőben eltérő módon vetítette a szériát. Már a tévéadás előtt egy héttel felöltötték az egyes epizódokat az internetre.

(hp)
 

Sosem derült ki, hogy a Reynholm Industries milyen elektronikai termékeket gyárt.

(hp)
 

Richard Ayoade-et a sorozat amerikai adaptációjában is Maaurice Moss szerepében láthattuk volna. A szériában egy teljes évadot rendelt be az NBC, azonban a csatorna akkori elnöke, Ben Silverman nem hitt a projekt sikerében, ezért még a forgatás előtt leállította a projektet.

(hp)
 

Noel Fielding a Zooniverzum - Állati kert! forgatási munkálatai miatt nem tudott szerep vállalni a Kockafejek 3. évadában. A sorozatban a szereplők azzal magyarázták a karakter hiányát, hogy skorbutos lett.

(hp)