Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
87

Kockafejek (2006)

The IT Crowd
Filmadatlap
 
29
Szereplők
11
Vélemények
18
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 08. 22.

legújabb vélemény

Nagyon bejött ez a sorozat nekem, szeretem a kocka poénokat és bármit ami ehhez köthető. Kétkedve fogadtam viszont akkorákat lehet röhögni rajta, hogy az brutális.

 
beero88   2016. 01. 16.

Erősen az angol humor övezi a sorozatot ami néhol inkább fárasztó de szerintem nagyon eltalált sorozatot hoztak ki belőle a készítők. Szerethető karakterek és kellemes hangulat jellemzi.


 
bgnz367   2017. 04. 19.

Az angol humor nem szokott nálam bevállni. Viszont ez a sorozat totálisan lehengerelt. Levett a lábamról és a végére már sajnáltam, hogy csak ilyen rövidke ideig futott.

 
czigler.nora   2017. 08. 09.

Tipikus angol humor, amit még a Comedy bejövetelekor láttam néha-néha a csatornán. Szerintem nem volt rossz, én szerettem is ha ment, de magamtól nem biztos, h néztem volna

 
Pappcsino   2016. 12. 09.

Nem feltétlenül vagyok oda az angol humorért, de az IT Crowd esetén kivételt kell tennem. Eszméletlenül vicces sorozat, minden részét imádtam. Tele van frappáns, jól eltalált poénokkal.

Richard Ayoade
Richard Ayoade
Richard Ayoade
Richard Ayoade
Richard Ayoade
Richard Ayoade
Richard Ayoade
 

Graham Linehan egy napon számítógép-szereplő szakembert hívott otthonába, aki finoman szólva sem jeleskedett a személyközi kommunikáció terén. A rendező elmondása szerint ez az eset inspirálta a sorozat megalkotásában.

(hp)
 

A Chanel 4 a megszokottól merőben eltérő módon vetítette a szériát. Már a tévéadás előtt egy héttel felöltötték az egyes epizódokat az internetre.

(hp)
 

Sosem derült ki, hogy a Reynholm Industries milyen elektronikai termékeket gyárt.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.