Sorozat áttekintés

Az Angyalbőrben című nagy sikerű magyar sorozat a katonaság komikus oldalát mutatja be.

Ország: Magyarország
Premier: 1987.11.30.
Usztics Mátyás
Kálid Artúr
Usztics Mátyás
Kálid Artúr
Rajkai Zoltán

2025.08.03 Leslie77

Magyar televíziózás egyik legismertebb katonai vígjátéksorozata, mely hétköznapi srácok honvédségi mindennapjait mutatja be sok humorral, de közben reális társadalomkritikával. A sorozat stílusa könnyed, retró hangulatú, a miliő ironikus, mégis szere... Több

2020.11.20 Robinson76

Egy igazi hungarikum

Gyermekkorom legjobb magyar sorozata a katonaéletről, a fiktív vasbogdányi laktanya egy szakaszának ügyes-bajos dolgairól. Remek történetek, szenzációs karakterek, szuper zenék jellemzik. Bár időközben megszűnt a sorkatonai szolgálat, mindenkinek csak ajánlani tudom, kinek nosztalgiázni, kinek képet kapni a honvédség életéből.

2016.09.29 Macskínó

A legjobb magyar sorozat, ami nagyobb tömegeket volt képes a honvédség közelébe csábítani. A sorozat Sven Hassel könyveinek karaktereire nagyon hasonlító hősökre épül. A prpaganda olyan sikeres volt, hogy több szülő kívánta "rossz" kölykét Vasbogdányba Karádi kezei alá küldeni. :)

2025.05.30 Isti Rupp

Jó sorozat, gyerekkorom óta szeretem, és többször láttam a TV-ben.

A sorozat utómunkái közel egy évig tartottak, és mivel közben megtörtént a rendszerváltás, ezért a sorozat csak 1990-ben került adásba.Szerző: GreyWolf

A faluban lévő jeleneteket Zsámbékon forgatták, a zsámbéki romtemplom tornyát párszor lehetett is látni a sorozatban.Szerző: Sophie