Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Férjek gyöngye (1998)

The King of Queens
Filmadatlap
 
21
Szereplők
27
Vélemények
15
Képek
Videók

Galéria (15)

 
JRD   2022. 03. 31.

legújabb vélemény

1
A cuki queensi pasi

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Imádnivaló főszereplő, aki mára már befutott világsztárrá vált. Egy édes természetű ember mindennapjainak bemutatása, szerethető humorral. Vele mindig történik valami, mindig elbaltáz valamit és mindig a hűtőbe kotorászik. Kevin James mellett megjelenik másik főszereplőként Ben Stiller apja is, aki Arhurt, a saját házát leégető nyugdíjas apóst játssza, és minden erejével azon van, hogy veje (és sokszor a lánya) agyára menjen. Nevetős kikapcs az egész családnak. Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

0

Egyik kedvenc sorozatom, Kevin James és Jerry Stiller együtt verhetetlen. Tele poénokkal a mindennapi életből.

 
Deku   2017. 08. 21.

0

Ez a sorozat is egyike a sok jó családias hangulatú vígjátékoknak. Legjobb mert tele van életben is tapasztalt humoros pillanatokkal. Doug karaktere nagyszerű figura.

 
Crystaldeer   2020. 08. 24.

0
jó párosítás

Tinédzserkorom kedvelt sorozata, amikor még exemmel leültünk filmezni, aztán egymást húztuk a poénon, hogy na ilyen lenne egy házas élet. Ma egy ilyen sorozat már túl monoton lenne és unalmas lenne hogy a jelenetek, körülbelül mindig ugyanott játszódnak, de régebben ez volt a menő. Na és persze Kevin James és Jerry Stiller párosítása tökéletes volt, főleg, hogy mindkettő a poén improvizálás bajnoka.

 
babsy88   2015. 01. 23.

0

Mostani kedvenc vígjáték sorozatom. Megunhatatlan. Doug, azaz Kevin James azóta is a vígjátékok világában utazik és kezdi kiforrni magát. Minden napi élethelyzeteket mutat be, melyben a különböző generációk együtt éléséből származó konfliktusok a fő humor teremtő megrezzenések.

 
beero88   2016. 01. 16.

0

Imádnivaló sorozat mind a mai napig. Megunhatatlan poénokkal tűzdelt. Nekem ennél több nem is kell ha vígjáték kategóriáról van szó. Kevin James nagyon tudja mi a dörgés.

 
Szivárvány1   2016. 11. 20.

0

Érdekes, hogy ez szerintem tipikusan olyan sorozat, amit ha először látsz, egyszerűen nézhetetlen, de ha egyszer nem találod a távirányítót és megnézel egy teljes részt, egyszerűen utána a rabja leszel és letehetetlen. Nagyon jók a színészek és utáno... több»

 

Néhol úgy említik, hogy Doug és Deacon ugyanolyan régóta dolgozik futárként, a sorozat másik részeiben viszont ennek ellenkezője bizonyosodik be.

(mamiéstöti2)
 

Leah Remini férje Angelo Pagan összesen hat alkalommal szerepelt a sorozatban, ebből ötször alakított más-más karaktert.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Steffiana De La Cruz (Kevin James felesége) négy epizódban is feltűnik a sorozatban és mindegyikben más-más karaktert játszik.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A sorozatban Doug szüleinek neve Joes és Janet. A való életben Kevin James szüleit is Joe-nak és Janetnek hívják.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Kevin James Doug Heffernanként három másik szituációs komédiában is feltűnt: a Szeretünk Raymondban, Cosbyban és a Beckerben. Mindhárom sorozat a CBS-en futott.

(ArpiHajdu és Réci)