Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Kaliforniába jöttem (1990-1996)

The Fresh Prince of Bel-Air
Filmadatlap
 
109
Szereplők
3
Vélemények
85
Képek
1
Videók

Galéria (85)

Videók (1)

 
JRD   2023. 04. 17.

legújabb vélemény

0

Will Smith mára már kiforrott színész, de üdítő látni még pelyhesebb korában, ahogyan megcsillogtatta komikusi énjét. Eredeti nyelven nézve szerintem jobb, noha a magyar szinkron nagyon passzol a karakterekhez. (Will Smith eredeti hangja férfiasabb, ... több»

 
Sabnock Sanatory   2021. 12. 30.

3
Kissé modoros, vagy nyers és műanyag, de mégis jó volt.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Véletlenül akadtam rá anno a sorozatra, és az első rész után nem is tudtam abbahagyni... Azt nem tudom, hogy ma hogyan hatna rám, de fiatalon óriási kedvencem volt... Az epizódok rövidsége miatt nem vett el nagy időt az életemből. És akkoriban még na... teljes kritika»

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

0

Régi kedvenc sorozat, azért felnőtt fejjel nézve közel sem az igazi.

 

Will Smith nyilatkozta a sorozat kapcsán magáról, hogy mint tapasztalatlan színész mindig megtanulta a teljes szövegkönyvet, nem csak a saját részét. Hogy jobban emlékezzen a saját soraira, a többiek szövegét is tátogva idézte. Az első néhány epizódban ez néha látható is.

(Nk)
 

A karakter Will Smith teljes neve William Smith, míg a színész teljes neve Williard Smith. Emiatt nevezik egyszer viccből Williardnak a kataktert.

(Nk)
 

Az NBC négy évad után törölte a sorozatot, de rajongói nyomásra folytatták még két évaddal.

(Nk)
 

Jada Pinkett Smith jelentkezett Lisa szerepére, de elutasították, mert nem érezték közte és Will Smith között a kémiát, illetve nagy volt a magasságbeli különbség. Ironikus, de három évvel később összeházasodtak.

(Nk)