Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
119
Szereplők
2
Vélemények
11
Képek
Videók
 
kodin1   2015. 09. 26.

legújabb vélemény

Ez egy zseniális komédia, nem is nagyon lehet hozzáfűzni semmit. Nagyon sokat olvastam róla egy időben, aztán úgy voltam vele, hogy nekiállok, ha már ennyi sok pozitív véleményt hallottam, és egyáltalán nem kellett csalódnom. Persze nem mai darab, de a humora ugyanolyan éles maradt az elmúlt közel húsz évben. Mindenképp érdemes tenni vele egy próbát, és szerintem lessetek rá az Empire 50-es listájára, én is ott akadtam rá először. Van még mit pótolnom, de lassan csak a végére érek.

 
Pumpu   2015. 08. 27.

Nem kell ezt túlragozni, a Frasier minden idők egyik legjobb (ha nem...) sitcomja. Remek történet, jó alakítások és ami még fontosabb, nagyszerű összhang a karakterek között. Egy igazán intelligens komédia, amit a legjobb szívvel tudok ajánlani mindenkinek.

 

Habár a sorozatban az édesapját alakítja, John Mahoney mindössze 15 évvel idősebb Kelsey Grammernél.

(hp)
 

A Frasier - A dumagép minden idők legtöbb, összesen 37 Emmy-díjjal jutalmazott sorozata.

(hp)
 

Az Empire magazin 2008-ban minden idők 34. legjobb sorozatának választotta a A Frasier - A dumagépet.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.