Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83
Filmadatlap
 
22
Szereplők
14
Vélemények
4
Képek
Videók
 
indingo   2019. 01. 21.

Az eredeti banda volt az igazi. Hadházi, Kiss, KAP, Aranyosi és persze Kőhalmi. Azóta 1-1 tehetségesebb humorista is feltűnt, de a többség elég feledhető.

 
Deku   2017. 08. 23.

Sajnos jól látják mások, hogy idővel ez a műsor is kikopott. Eleinte nagyszerű volt hahotáztam minden részen majd lassan azt vettem észre, hogy már nem ütnek úgy a poénok benne.


 
GedyPapa   2017. 03. 25.

A kezdeti időszakban nagyon jól sikerült poénok, nagyon jó előadások jellemezték a Showder Klubot, de felhígult a mezőny, illetve a húzónevek közül is akadtak olyanok, akikkel elszaladt a ló a rossz irányba.

 
Szivárvány1   2016. 11. 20.

A magyar tv egyik legjobb "találmánya" szerintem. Szeretem rendezvényeken is hallgatni őket. Zseniális humorral operálnak. Kis Ádámot, Hadházi Lászlót és Kovács András Péter különösen kedvelem. Bátran ajánlom mindenkinek aki munka után egy kis sírva röhögésre vágyik.

 
Bazzzsi   2017. 11. 27.

Most is az megy! :) Sokrétű humorral találkozhat benne az ember, az obszcén poénoktól az igényes humorig minden van benne, bár a utóbbiból sajnos egyre kevesebb.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.