Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
76
Filmadatlap
 
24
Szereplők
6
Vélemények
4
Képek
Videók
 
harnas1207   2018. 12. 27.

legújabb vélemény

Komoly paródiaműsorként kezdett. A közéleti celebek egymást ugratták, figurázták ki. Aztán elindult minden egy önálló politikai kör felé. Nem maradtak poénok a tarsolyban, csak a politikai célozgatások. A vérfrissítés se segített, az új vendégek voltak mindig a leggyengébbek.

 
indingo   2017. 11. 13.

A színvonal az évek alatt folyamatosan esett. Egyre unalmasabb embereket hívtak és a témák is silányabbak lettek. Kár érte, mert egy erős műsor volt.


 
LionelMessi10   2018. 07. 05.

Kezdetben még igazán jó volt, de az évek múlásával és a tagok kicserőlédésével a színvonal folyamatosan hanyatlott. Amíg Bajor, Gálvölgyi, Hernádi, Havas, Jáksó, Verebes, Farkasházy és az elején Csiszár voltak a résztvevők mindig bővelkedett humorban a sorozat. Sajnos aztán megváltozott az egész és bőven alábbhagyott a kezdeti minőségből.

 
Bazzzsi   2017. 11. 22.

Az eredeti bagázs és műsorvezetés volt a legjobb. Régebben volt benne egy rendszer, utána ez megváltozott. Jáksó szuper műsorvezető volt, Csiszár már kevésbé.

 
Lonka   2017. 07. 27.

Nincsenek tabu témák, bármiről mernek beszélni a hetek. Sok mindent megélt már a műsor, nekem a kezdeti bagázs és tökösség jobban tetszett, mint a mostani.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.