Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
57
Filmadatlap
 
36
Szereplők
4
Vélemények
200
Képek
Videók
 
SzFa   2017. 10. 07.

legújabb vélemény

Tóth János karaktere, nem hozza a megszokott formát. A Munkaügyek szintjét nem éri el. Volt néhány jó poén, de az édes kevés. Nagyon gyengére sikerült sorozat.

 
indingo   2017. 04. 10.

Nekem a Munkaügyek sokkal jobban bejött. Azért az előzménysorozatban sem volt akkor a karakter János, hogy önálló sorit kapjon. Még Mucsi Zoltán sem képes csodákra.


 
GedyPapa   2017. 09. 19.

Jó pár rész esélyt adtam neki, hogy megnevettessen és jókedvre derítsen. Azonban a Tóth János nem az a szint, amit a nagy kedvencem a Munkaügyek hozni tudott. És ez sajnos még Mucsinak is kemény dió volt.

 
Lonka   2017. 07. 25.

Mucsi Zoltán karaktere önmagában humoros, nagyon jól áll a karakter neki. Kicsit féltem, hogy nagyon hasonló lesz, mint a Munkaügyek, de egy önálló sorozatot csináltak.

Mucsi Zoltán
Mucsi Zoltán
Mucsi Zoltán
Balázs Csémy
Mucsi Zoltán
Mucsi Zoltán
Balázs Csémy
Mucsi Zoltán
 

A forgatókönyv írásán 6-an is osztoznak. Az első 26 epizódot Litkai Gergely jegyzi, a sorozat második 26 epizódjának írását pedig Lengyel Balázs vezeti és mellette még négyen (Kovács András Péter, Vinnai András, Kormos Anett és Szabó Bori) próbálnak minél frappánsabb történetet kerekíteni Tóth Jánosnak.

(GedyPapa)
 

A Munkaügyek sorozatban a Mucsi Zoltán alakította Tóth Jánosnak akkora sikere volt, hogy különálló sorozatot indítottak el miatta.

(GedyPapa)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.