Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
62%

Tóth János (2017)

Tóth János
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
200
Képek
Videók

Galéria (200)

Mucsi Zoltán
Mucsi Zoltán
Mucsi Zoltán
Csémy Balázs
Mucsi Zoltán
Mucsi Zoltán
Csémy Balázs
Mucsi Zoltán
 
SzFa   2017. 10. 07.

legújabb vélemény

0

Tóth János karaktere, nem hozza a megszokott formát. A Munkaügyek szintjét nem éri el. Volt néhány jó poén, de az édes kevés. Nagyon gyengére sikerült sorozat.

 
indingo   2017. 04. 10.

0

Nekem a Munkaügyek sokkal jobban bejött. Azért az előzménysorozatban sem volt akkor a karakter János, hogy önálló sorit kapjon. Még Mucsi Zoltán sem képes csodákra.

 
GedyPapa   2017. 09. 19.

0

Jó pár rész esélyt adtam neki, hogy megnevettessen és jókedvre derítsen. Azonban a Tóth János nem az a szint, amit a nagy kedvencem a Munkaügyek hozni tudott. És ez sajnos még Mucsinak is kemény dió volt.

 
Lonka   2017. 07. 25.

0

Mucsi Zoltán karaktere önmagában humoros, nagyon jól áll a karakter neki. Kicsit féltem, hogy nagyon hasonló lesz, mint a Munkaügyek, de egy önálló sorozatot csináltak.

 

A forgatókönyv írásán 6-an is osztoznak. Az első 26 epizódot Litkai Gergely jegyzi, a sorozat második 26 epizódjának írását pedig Lengyel Balázs vezeti és mellette még négyen (Kovács András Péter, Vinnai András, Kormos Anett és Szabó Bori) próbálnak minél frappánsabb történetet kerekíteni Tóth Jánosnak.

(GedyPapa)
 

A Munkaügyek sorozatban a Mucsi Zoltán alakította Tóth Jánosnak akkora sikere volt, hogy különálló sorozatot indítottak el miatta.

(GedyPapa)