Rólam

Szia. Szeretem a filmeket es a sajat velemenyemmel kommentalok, ami relative gyakran valtozik, tehat lehet hogy kesobb valtoztatok .

En, a jo filmeket mualkotatsnak tartom es ugy allok hozza. Ritkan erdekel az hogy elethu legyen. De viszont amikor egy film realista akar lenni, es egyszeruen borzalmasan melleutnek, na, az zavar!  

Szerintem a Magyar(es cseh, nemet) szinkron altalaban nagyszeru, nem kizart hogy "jobb mint az eredeti" ahogy sokan mondjak(altalaban azok akik a tort angolon kivul csak magyarul beszelnek). De sajnos sokszor a szinkron teljesen elront egy jo filmet. En ha lehet mindig megnezem eredetiben is. A legjoban az erdekel ha valami erdekeset tud mutatni a film, valamit ami uj, meg nem latot, mashonnan nem masolt.

Altalban nem vagyok oda a Hollywoodi filmekert. Nem nagyon jonnek be a 3D animaciok sem. A csaladi vigjatekoktol, "tinik elmennek kocsikazni es ott egy tomeggyilkos" tipusu horroroktol, es (foleg) az amerikai patriota propaganda filmektol kiuteseket kapok! ...bar vannak kivetelek.

Ja, es: LE A CENZURAVAL, LE A KORHATAR KARIKAVAL!

 

Vélemények (188)

2022. 12. 23.
Nem rossz, de nem a kedvencem. Godard csinált rosszabb filmeket, tehát nem veheti rossz néven, hogy a tiszteletere ez sikerült, de az hogy Hazanavicius, aki az egyik legj... több»

64 Átjáró  (1979)

2022. 12. 18.
Ok, az egész film nem rossz, de nincs messze az átlagos 70-es évekbeli háborús filmektől. De Malcolm McDowell szerepe miatt adok 5*****, szerintem jól ábrázolja az önmagá... több»
2022. 12. 18.
A zsáneren belül átlagon felüli, mert nem akar mű-realizmust ráerőszakolni az amúgy is fizikán kívülire. Sokkal inkább mese-fantázia, mint Star Wars-imitáció. Az, hogy po... több»

88 Columbo  (1971)

2022. 12. 18.
Zseniális, de...
Ez nem egy sorozat, hanem sokkal inkább a mccarthyzmus alatt feketelistázott filmesek egyetlen lehetősége, hogy dolgozhassanak, persze ez változott, de gondolom, azt a pr... több»
Egy kicsit kevésbé ötletes és különleges, mint az előző kettő, de amúgy jó.... több»
Columbo (1971)
Tampopo (1985)
Heti Hetes (1999)