Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
92

Volt egyszer egy Amerika (1984)

Once Upon a Time in America
Filmadatlap
 
34
Szereplők
25
Vélemények
16
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 07. 10.

A legjobb dolog Robert De Niro játéka volt számomra. Bár azért Joe Pesci is nagyon tudta mi kell a népnek. Kellemes hangulatot teremtett és ez a legnagyobb erőssége ennek a filmnek. Igazán rosszat nem is tudnék említeni mert jól szórakoztatott.

 
MP170506   2018. 12. 10.

Véleményem szerint ezt a filmet a hosszúsága egy kicsit túlzó, de ettől függetlenül jó film. A színészek, szereposztás kiváló lett. Nagyon jók a gyerekszínészek is és tetszett, hogy még hasonlítanak is a felnőttekre. A film hangulata magával tudja ragadni a nézőt: a ruhák, az autók, az utcák. Egyszer mindenképp megéri rászánni egy délutánt.


 
MidoD7   2019. 04. 05.

Mivel ez az egyik legkedvencebb filmem, semmi rosszat nem írhatok róla. Csúcs film, odavagyok érte. Magával ragadó alkotás, ha az ember egyszer látja, nem tud vele betelni.

 
Queenakasha   2018. 03. 21.

Nekem lehet akármilyen jó egy film ez már túl hosszú. Ettől függetlenül nagyon tetszett, erdekes volt a különböző korokat végignezni és a színeszek nagyon jók voktak, külön meglepődtem Jennifer Conellin.:)

 
Yosihiro   2015. 04. 25.

Robert de Niro miatt néztem meg a filmet. nagyon jól sikerült szerintem a legjobb filmek közé sorolható! Nagyon jól visszaadja az amerikaki életet. Ezt látni kell minden filmrajongónak. Üdv Yosihiro

Adrian Curran
Brian Bloom
Rusty Jacobs
Scott Schutzman Tiler
Elizabeth McGovern
Robert De Niro
Scott Schutzman Tiler
Tuesday Weld
William Forsythe
James Hayden
James Woods
Robert De Niro
Robert De Niro
Robert De Niro
 
A Volt egyszer egy Amerika méltó párja a Volt egyszer egy Vadnyugatnak, mindkettő abba a kategóriába tartozik, ami miatt feltalálták a mozgóképet, máig életre szóló élményt tudnak nyújtani a nézőjüknek. Örök darab! 9/10 több»

A film összbevétele 5 321 508 dollár volt (imdb.com).

 

Steven Jay Schneider által 2004-ben kiadott listájában az 1001 film, amit látnod kell mielőtt meghalsz-ban ez a film is fel van tüntetve.

(Norbi)
 

A film valamivel több, mint 5M $-t keresett az amerikai mozikban.

(dulkap)
 

A gyártási költségek nagyjából 30M $-t tettek ki.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.