A nagyszülei végül megelégelik a dolgot, és kiteszik a szűrét. Caine legjobb barátja a rossz hírű O-Dog, akire a rendőrség vadászik. Ugyanakkor ott van a lány is, akit teherbe ejtett, azután otthagyott. Az egyetlen pozitív minta a közelében Ronnie, aki egyedül neveli a… Több

82 Veszélyes elemek (1993)
A film atmoszférája visszaadja azt az érzést, amit a generációról generációra nehéz sorsba született négerek megélnek. A filmben többekben közülük megtörténik az elhatározás: menjünk innen! De ahogy Caine mondja a lánynak, bárhova megyünk, ott is csak négerek leszünk. Sajnos nekem nagyon valószínűnek tűnt az egész film, és ez lehangoló. És azt sem hiszem, hogy a készítés óta eltelt majd 30 év nagy változást hozott volna ott abban a világban. Rád bízom, de egyszer azért nézd meg!
Untatott szó szerint, nem voltam igazából sose ezeknek a filmeknek a híve, de ez konkrétan elaltatott. Nagy nehezen sikerült egyszer végig nézni, de nem okozott nagy meglepődést. Csalódás volt ez a film. Nem ajánlom.
A hood movies vagy a gangsta rap rajongóinak kötelező házi feladat ez a film. Nekem ez a BNTH-vel szemben kevésbé tűnt drámainak. Az egész film szinte egy dokumentum a gettóbeli életről. Plusz egy kis keserű humor.
A forgatás 1992. október 2. és 1992. november 14. közt zajlott.