Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Szeretem a filmeket, de leginkább a dráma kategóriába sorolt filmeket kedvelem.

Munkámat tekintve a kereskedelemben dolgozom már több, mint 30 éve, így sok emberrel találkozom és próbálom empatikusan megközelíteni az embereket. De nem lennénk jó filmkarakter, mert az életem átlagosnak mondható (közel a 60-hoz, feleségemmel élek és van két felnőtt gyerekünk. A fő hobbim a film- és a kézilabda nézése és néha néha a bridzs. Keveset mozgok és rendszertelenül.

Hát kb. ez vagyok én.

2020. 07. 30.
nézd meg, de csak ha szereted a fanatikust!
A forgatókönyv remek, a történet nagyon érdekes. A szereplők nagyon hitelesek. A film iránya jó, a néző egyre jobban várja hogy mi lesz a vége. A srác végig ellenáll a kí... több»
2020. 04. 14.
Cigi vagy nem cigi... szerintem ciki
Nekem semmi említésre méltó, átlagos/szokásos hollywoodi klisékkel tűzdelt film. A jóképű apa kivágja magát, mert csupán jól kommunikál (ennyi). Na és a kb. 12 éves fia, ... több»
2020. 04. 14.
a Tetovált lány folytatása
Nekem tetszik a Tetovált lány folytatása. A végén azért van némi túlzás (az éjjel meglőtt és eltemetett lány, hajnalban kiássa magát és még arra is van ereje, hogy)... De... több»
2020. 04. 14.
egy szimpla film a szimpla börtönéletről, sajna nem több
Nekem ez egy szimpla film a szimpla börtönéletről. Csak a Thai fickók tetoválása extrém. A srác néhány stáción végig megy a börtönbe, majd jön érte az apja, kb. ennyi.... több»
1

78 A bűnös  (2018)

2020. 04. 14.
csak telefonálni látjuk és mégis izgalmas a film!
A 112-es számon bejövő hívást a másnap bíróságra készülő felfüggesztett rendőr fogadja éjfél előtt 1 órával. A nő segítséget kér, de szép lassan kiderül az igazság. A nőt... több»
Mr. Robot (2015)
Quantico (2015)
A híd (2013)