Rólam

Szeretem a filmeket, de leginkább a dráma kategóriába sorolt filmeket kedvelem.

Munkámat tekintve a kereskedelemben dolgozom már több, mint 30 éve, így sok emberrel találkozom és próbálom empatikusan megközelíteni az embereket. De nem lennénk jó filmkarakter, mert az életem átlagosnak mondható (közel a 60-hoz, feleségemmel élek és van két felnőtt gyerekünk. A fő hobbim a film- és a kézilabda nézése és néha néha a bridzs. Keveset mozgok és rendszertelenül.

Hát kb. ez vagyok én.

2024. 04. 07.
Támadnak a san-tik, de nekünk van 3 falnézőnk...
A trilógia első része, nos... Nézd meg, annak ajánlom, aki szereti a fantasyt. Az első epizódban megértjük a nagy küldetés lényegét, hogy 400 év múlva a san-tik ideérnek,... több»
2024. 04. 03.
Már félnem kellene az AI-től?
Az első olyan film, amit láttam, amiben az AI részt vesz gyilkosságokban. Ez a szál el van rejtve a filmben, egészen az utolsó epizódig nem tudhatjuk meg a gyilkosságok o... több»
2024. 03. 30.
Ez egy jó gengszterfilm
Ez egy jó gengszterfilm. Onnan tudom, hogy itt is sikerült elérni, hogy a rossz emberek közül is lesz kedvenc karaktered, és drukkolsz annak, hogy tovább éljen. De ha ezt... több»

70 Védőr  (2023)

2024. 02. 07.
Szerencsémre nem voltam ott akkor
Mit lehet leírni rögtön a film után? Végtelen szomorúság, fájdalom, túlélés, válaszút, árulás, kínzás, fájdalom, kegyetlenség, ŐRÜLET. Egy jó rendezés, szinte néha ott va... több»
2023. 12. 31.
Szerintem egy kicsit sírni fogsz...
Ez a film szívbemarkoló. A fiú és Rosa mama kapcsolata. Egy nehéz kor és nehéz sorsok, csak egy közülük a kis Momo és Rosa asszony. Na és most is elképzelhető ez a helyze... több»
Mr. Robot (2015)
Quantico (2015)
A híd (2013)