Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88

A híd (2013)

The Bridge
Filmadatlap
 
66
Szereplők
3
Vélemények
14
Képek
2
Videók
A híd
 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

Korrekt feldolgozás, nem több, nem kevesebb. Kicsit fáj, hogy amikor a HBO itthon dolgoz fel sok ötletet, akkor többet tesznek hozzá az alaphoz, mint az USAban készülő feldolgozások, és mégis a Híd és sok hasonló sorozat lesz világsiker. De ennek lehet némi köze ahhoz, hogy a feldolgozás, ha az eredetin nem is nő túl, sok más mainstream krimit messze ver.

 
Williamgek   2015. 11. 07.

Úristen, mekkorát alakított a két színész? Ilyen erős atmoszférájú sorozatot már rég nem láttam, de teljesen leesett az állam tőle. Aki bírja a feszültséget meg a komor látványvilágot, és nem veti meg az intelligens nyomozást (nem a CSI-t és társait tekintsétek alapul), az vesse bele magát, amint lehetősége van rá, nem fog csalódni.


 
Zsombi   2015. 10. 05.

A krimik rajongóinak A híd egész egyszerűen kötelező darab, bár ugyanilyen alapon tudnám ajánlani az eredeti dán sorozatot, ami szintén zseniális a maga nemében. Ízlésesen reflektál a modern társadalmak problémáira, miközben a sztori is nagyon feszes, az alakítások pedig kiválóak. Engem teljesen levett a lábamról.

 
Kisebb remekmű a zaklatott szépségű és kommunikációjú Saga történetének újabb fejezete. De nagy kérdés, miben rejlik a harmadik évaddal csúcsára ért sorozat fojtott nagyszerűségének titka. GYENGE ZSOLT ÍRÁSA. több»
 

A híd az azonos című dán sorozat, a Bron | Broen amerikai remake-je.

(hp)
 

A sorozat atyja, Elwood Reid elmondta, hogy Sonia karakterének megalkotásához az autizmus egyik szakértőjének, Alex Plank segítségét is kikérték. Plank nem csak a forgatásokon volt jelen, de a forgatókönyvet is felügyelte.

(hp)
 

Diane Kruger bevallása szerint a televíziós sorozatok nagy előnye a mozifilmekkel szemben, hogy előbbiben több jelentőségteljes női karakter megformálására nyílik lehetőség.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.