Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
89

A híd (2013)

The Bridge
Filmadatlap
 
66
Szereplők
4
Vélemények
14
Képek
2
Videók
A híd
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Attila Herke   2019. 12. 01.

legújabb vélemény

Ez egy zseniális szuper sorozat.

 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

Korrekt feldolgozás, nem több, nem kevesebb. Kicsit fáj, hogy amikor a HBO itthon dolgoz fel sok ötletet, akkor többet tesznek hozzá az alaphoz, mint az USAban készülő feldolgozások, és mégis a Híd és sok hasonló sorozat lesz világsiker. De ennek lehet némi köze ahhoz, hogy a feldolgozás, ha az eredetin nem is nő túl, sok más mainstream krimit messze ver.


 
Williamgek   2015. 11. 07.

Úristen, mekkorát alakított a két színész? Ilyen erős atmoszférájú sorozatot már rég nem láttam, de teljesen leesett az állam tőle. Aki bírja a feszültséget meg a komor látványvilágot, és nem veti meg az intelligens nyomozást (nem a CSI-t és társait tekintsétek alapul), az vesse bele magát, amint lehetősége van rá, nem fog csalódni.

 
Zsombi   2015. 10. 05.

A krimik rajongóinak A híd egész egyszerűen kötelező darab, bár ugyanilyen alapon tudnám ajánlani az eredeti dán sorozatot, ami szintén zseniális a maga nemében. Ízlésesen reflektál a modern társadalmak problémáira, miközben a sztori is nagyon feszes, az alakítások pedig kiválóak. Engem teljesen levett a lábamról.

 
Kisebb remekmű a zaklatott szépségű és kommunikációjú Saga történetének újabb fejezete. De nagy kérdés, miben rejlik a harmadik évaddal csúcsára ért sorozat fojtott nagyszerűségének titka. GYENGE ZSOLT ÍRÁSA. több»
 

A híd az azonos című dán sorozat, a Bron | Broen amerikai remake-je.

(hp)
 

A sorozat atyja, Elwood Reid elmondta, hogy Sonia karakterének megalkotásához az autizmus egyik szakértőjének, Alex Plank segítségét is kikérték. Plank nem csak a forgatásokon volt jelen, de a forgatókönyvet is felügyelte.

(hp)
 

Diane Kruger bevallása szerint a televíziós sorozatok nagy előnye a mozifilmekkel szemben, hogy előbbiben több jelentőségteljes női karakter megformálására nyílik lehetőség.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.