Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
58
Szereplők
6
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
Hugi   2018. 08. 27.

legújabb vélemény

Megnéztem a 3 évadot. Le vagyok nyűgözve. Az északi emberek és életformájuk egyébként is nagyon érdekel. A krimik alaptörténete is magával ragadott(különösen a 2.évad). Természetesen hiba előfordul.(nagy baki, amikor a tüdőlövést követően, az egyik kulcsszereplő egy nap elteltével úgy fut és küzd mintha mi sem történt volna). Lenne valaki, aki megmondaná nekem, hogy a dán sorozatnak(nem az amerikainak), van-e 4.évfolyama?

 
Deku   2017. 08. 23.

Nagyon kevert származású sorozat és nem is szoktam az ilyet kedvelni. Nem meglepő hát, hogy ez a sorozat sem nyerte el tetszésemet. Nagyon ügyetlenkedős fajta.

1

 
Zsceeeka   2017. 12. 30.

Szeretem a skandináv filmeket/sorozatokat, így sejtettem, hogy tetszeni fog, de azt nem, hogy ilyen gyorsan ledarálom. Tetszik az atmoszféra és a színészi játék is.

 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

Jó sorozat, jobb mint a feldolgozása. A karakterek érdekesek, a történetben vannak jó csavarok. Nem véletlenül érdemelte ki a feldolgozást. De a hasonló európai / skandináv sorozatok kapcsán fontos megjegyezni, hogy az unalmassá vállt, ellaposodott mainstreamtól való eltérés addig érték, amíg nem válik ellaposodó mainstreammé.

 
ZsoltSon   2016. 08. 13.

Rögtön le kell szögeznem, hogy rég fogott már meg ennyire sorozat. Rögtön a méyvízbe dob, és a hangulat mindent megér, nincs benne kivetnivaló...

 
julis   2015. 01. 02.

Kiváló! Jól kidolgozott bűnügyi sorozat, jól kidolgozott alakokkal. Felelsleges töltelék nélkül, a vége felé jól fokozódó feszültséggel.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.