Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Különleges ügyosztály (1999-2022)

Law & Order: Special Victims Unit
Filmadatlap
 
17
Szereplők
3
Vélemények
250
Képek
2
Videók

Galéria (250)

Videók (2)

 
MethMan   2016. 12. 19.

legújabb vélemény

0

Kimondottan szerettem ebben a sorozatban, hogy nem csak a történetre fókuszált, hanem arra is, miként élik meg a nyomozók az elkeserítő ügyeket. Persze ehhez kellett egy nagyszerű színészgárda is, és bár krimikből évek óta tele van a padlás, a Különleges ügyosztály tudott valami pluszt is felmutatni.

 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

0

A sorozat fő erősségét a fontos téma jelenti, a kemény történetek. Ettől viszont a dráma, annak az emberre gyakorolt hatása is erős. Alapmű.

 
airbus   2015. 09. 30.

0

Kőkemény történetek, erős drámai alakítások, ez a két dolog jut eszembe a sorozatról, de azért mégiscsak egy tizenhat évadot megérő szériáról van szó, ennyi ideig pedig szinte kizárt tartani a magas színvonalat. Az első években még rendszeresen követ... több»

1
 

A stáb tagjai számos alkalommal kaptak levelet szexuális bűncselekmények áldozataitól, akik köszönetet mondtak az alkotóknak, hogy hitelesen foglalkoznak a témával.

(hp)
 

Ice-T eredetileg mindössze 4 epizódban játszott volna, de annyira élvezte a forgatást, hogy megkérte az alkotókat, hadd maradhasson hosszabb távra is.

(hp)
 

Hargitay Mariska édesanyjának képe látható Olivia asztalán.

(hp)
 

Peter Hermann és Hargitay Mariska a való életben házastársak.

(hp)
 

Két évvel azelőtt, mielőtt tartósan is csatlakozott volna a stábhoz, Diane Neal a sorozat egy korábbi részében is feltűnt.

(hp)