Invázió

Sorozat áttekintés

1. évad (2021) - 10 rész
2. évad (2023) - 10 rész
3. évad (2025) - 10 rész

Egy idegen civilizáció inváziója több szemszögből elmesélve; a sorozat H.G. Wells Világok harca című művéből merített ihletet.

(Hupka Adrián)

Forgatókönyvíró: Simon Kinberg, David Weil
Premier: 2021.10.21. | Apple TV+ (2021.10.21.)

2025.10.29 Findzs

Közepestől gyengébb...

Végignéztem az összes évadot. Sajnos van egy olyan mániám, hogy ha elkezdek valamit nézni, akármilyen rossz is, végignézem. Ez a sorozat rengeteg sebből vérzik. Gagyi a sztori, a forgatókönyv, a színészek, a rendezés. Konkrétan van olyan jelenet a 3. évadban, amit fényes nappal vettek fel és 10 másodperc múlva már sötét van. Rengeteg a hülyeség, a felesleges ömlengés és a gyerekek/tinik közötti piszkálódás már a könyökömön jön ki. Minden hollywoodi klisé megtalálható benne. A melegszál, a nők a kemények, a hős néger stb. Jóindulattal is csak 4/10.

2023.08.03 harnas1207 Nézhetetlen

Lebilincselő! Izgalmas! Magával ragadó! Minden rosszakarómnak ajánlom! Iskolapéldája a modern filmvilág betegségeinek!

2023.10.11 Lóri Ádámcsik

Jobb is lehetett volna

Jól indult... aztán unalmas... még unalmasabb... utána izgalmas... az utolsó előtti két rész nagyon jó... az utolsó rész nagyon unalmas. Le is írtam, azt hiszem. Kár érte.

2022.01.25 Tanovszky

Csak tekerve

Megkaptuk az idei inváziós sorozatot, az n-edik Világok harca-feldolgozást. Már hiányzott, mint egy falat kenyér. Régen jók voltak ezek, de már egyre gyengébbek. Most az Apple-nél már odáig jutottak, hogy a történetet csak ürügyként, hordozó felületként használták a szokásos progresszív ideológiák terjesztéséhez. Kapunk itt leszbidrámát bőven, nem győztem tekerni. Feminizmusból sincs hiány, és hát amatőr gyerekszínészekből sem. A képi megvalósítás ugyan nagyon profi, de a tartalom az nagyon gagyi. Inkább nézd meg a 2005-ös Invasiont vagy a Falling Skiest, ha normális inváziós sorozatot keresel.