Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Invázió (2021)

Invasion
Filmadatlap
 
35
Szereplők
8
Vélemények
3
Képek
4
Videók

Galéria (3)

Videók (4)

 
Tanovszky   2022. 01. 25.

legújabb vélemény

0
Csak tekerve

Megkaptuk az idei inváziós sorozatot, az n-edik Világok harca-feldolgozást. Már hiányzott, mint egy falat kenyér. Régen jók voltak ezek, de már egyre gyengébbek. Most az Apple-nél már odáig jutottak, hogy a történetet csak ürügyként, hordozó felületként használták a szokásos progresszív ideológiák terjesztéséhez. Kapunk itt leszbidrámát bőven, nem győztem tekerni. Feminizmusból sincs hiány, és hát amatőr gyerekszínészekből sem. A képi megvalósítás ugyan nagyon profi, de a tartalom az nagyon gagyi. Inkább nézd meg a 2005-ös Invasiont vagy a Falling Skiest, ha normális inváziós sorozatot keresel.

 
BÉLA Nézhetetlen  2021. 11. 28.

1
Vontatott, unalmas!

Eddig 8 részt láttunk, talán 20 perc esemény volt benne. Tömören ez egy dögunalmas sorozat.

 
Robinson76   2021. 11. 06.

0
Sajnos ez nem győzött meg...

Az elején egy öt szálon futó, a világ öt különböző táján élő átlagos ember története bontakozik ki. Nos, a gond csak annyi, hogy számomra ezt nagyon lassan, kicsit nyögvenyelősen teszik a széria készítői. Fogalmazok inkább úgy, hogy alaposan megalapoznak az esetleges inváziónak, mert az első részek alapján csak feltételezheti a néző, hogy egyszer majd valami lesz... Az alaptéma tehát korántsem volt rossz, csak nem a legjobban használták ki a rendelkezésre álló játékperceket, és ezért nem tudott rendesen kibontakozni a széria, így a manapság látható sorozatdömpinget tekintve a kasza mellett döntöttem.

 
istvan389236   2021. 12. 20.

1
Jó film

Nagyon igényes, jó film. Az eleje kicsit Twin Peaks-es hangulattal indul, és később is nyomokban tartalmazza. Nekem bejött. Persze később több lesz az akció, a cselekmény, de azok is teljesen rendben vannak. Jó sci-fi, beszippant!

 
Nagy Tímea   2021. 12. 20.

1
Megéri megnézni!

Nálam nem lesz toplistás sorozat, de tetszik. Jó lett, érdekes, izgalmas. Sok 21. századi klisé van a történetben, de ha tovább lép az ember a tipikus homoszexualitással, faji előítélettel és hierarchikus elnyomással kapcsolatos érzésein (ha vannak neki), és azon a tényen, hogy már megint érzékenyíteni próbálnak bennünket (de hova már, meddig még és minek?), akkor még élvezhető is, ahogyan a több szálon futó cselekmények kibontakoznak. A sorozat néhány rész után kinövi a kliséket, és ekkor már egy valóban érdekes sci-fit kapunk.

 
airbus   2021. 10. 25.

1

A történet nagyon sablonos, a karakterek felvonultatják a lehető legtöbb sztereotípiát, ami belefért. Rettenetesen lassú és melodramatikus. Szerintem nem igazán érdemes megnézni.

 
Lovas János   2021. 12. 16.

0
Unalmas

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Közepes színészek, nagyon lassú, irgalmatlan vontatott történet. A japán csaj a 3. rész után kifejezetten idegesítő volt. Én szeretem a felépített történeteket, és jól megvagyok a hatalmas látványvilág nélküli igazi sci-fi vel is, ha kapok egy normális történetet, jó forgatókönyvet, de ez szinte nulla. A 9. résznél járok, és azt kell, hogy mondjam, ez egy bő 1.5 órás filmben megállná a helyét, de így az életemből elpazarolt idő. Felesleges nyavalygások hada! Az elején a sheriffszál? Vagy csak kellett egy nagy név, hogy lekösse a néző figyelmét?