Egy idegen civilizáció inváziója több szemszögből elmesélve; a sorozat H.G. Wells Világok harca című művéből merített ihletet.
(Hupka Adrián)
Sorozat áttekintés

60 Invázió (2021)
Végignéztem az összes évadot. Sajnos van egy olyan mániám, hogy ha elkezdek valamit nézni, akármilyen rossz is, végignézem. Ez a sorozat rengeteg sebből vérzik. Gagyi a sztori, a forgatókönyv, a színészek, a rendezés. Konkrétan van olyan jelenet a 3. évadban, amit fényes nappal vettek fel és 10 másodperc múlva már sötét van. Rengeteg a hülyeség, a felesleges ömlengés és a gyerekek/tinik közötti piszkálódás már a könyökömön jön ki. Minden hollywoodi klisé megtalálható benne. A melegszál, a nők a kemények, a hős néger stb. Jóindulattal is csak 4/10.
Lebilincselő! Izgalmas! Magával ragadó! Minden rosszakarómnak ajánlom! Iskolapéldája a modern filmvilág betegségeinek!
Amerikai sci-fi drámasorozat, amely öt különböző kontinensen élő átlagember szemszögéből mutatja be az emberiséget fenyegető földönkívüli inváziót. A stílusa komoly, drámai, a hangulat feszült, miközben a cselekmény és a karakterek fókusza inkább az ... Több
Megkaptuk az idei inváziós sorozatot, az n-edik Világok harca-feldolgozást. Már hiányzott, mint egy falat kenyér. Régen jók voltak ezek, de már egyre gyengébbek. Most az Apple-nél már odáig jutottak, hogy a történetet csak ürügyként, hordozó felületként használták a szokásos progresszív ideológiák terjesztéséhez. Kapunk itt leszbidrámát bőven, nem győztem tekerni. Feminizmusból sincs hiány, és hát amatőr gyerekszínészekből sem. A képi megvalósítás ugyan nagyon profi, de a tartalom az nagyon gagyi. Inkább nézd meg a 2005-ös Invasiont vagy a Falling Skiest, ha normális inváziós sorozatot keresel.