Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Invázió (2021)

Invasion
Filmadatlap
 
35
Szereplők
4
Vélemények
3
Képek
3
Videók

Galéria (3)

Videók (3)

 
BÉLA Nézhetetlen  2021. 11. 28.

legújabb vélemény

1
Vontatott, unalmas!

Eddig 8 részt láttunk, talán 20 perc esemény volt benne. Tömören ez egy dögunalmas sorozat.

 
airbus   2021. 10. 25.

1

A történet nagyon sablonos, a karakterek felvonultatják a lehető legtöbb sztereotípiát, ami belefért. Rettenetesen lassú és melodramatikus. Szerintem nem igazán érdemes megnézni.

 
Robinson76   2021. 11. 06.

0
Sajnos ez nem győzött meg...

Az elején egy öt szálon futó, a világ öt különböző táján élő átlagos ember története bontakozik ki. Nos, a gond csak annyi, hogy számomra ezt nagyon lassan, kicsit nyögvenyelősen teszik a széria készítői. Fogalmazok inkább úgy, hogy alaposan megalapoznak az esetleges inváziónak, mert az első részek alapján csak feltételezheti a néző, hogy egyszer majd valami lesz... Az alaptéma tehát korántsem volt rossz, csak nem a legjobban használták ki a rendelkezésre álló játékperceket, és ezért nem tudott rendesen kibontakozni a széria, így a manapság látható sorozatdömpinget tekintve a kasza mellett döntöttem.

 
betegphiu   2021. 11. 14.

0
Beindult

Tényleg lassan indult be, de ez nem volt túl zavaró, így a karaktereket rendesen meg lehet ismerni. Már majdnem kukáztam a 3. rész után, még bele is aludtam, de aztán az 5. résznél megindult, a 6.-ra nem találok szavakat. 30 perc feszített tempó. Nagyon életszerű, emberközeli az egész. Ha ilyen marad, javítom 5 csillagra. Ha valaki tud hasonlót, ne tartsa magában!!!! Köszi.