87% 45 szavazat
Rejtélyes jég

Rejtélyes jég

Katla
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
32
Szereplők (32)
3
Képek (3)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
2
Filmkritika (2)
2
Cikkek (2)
Fórum
Lejátszás

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

FILMINFÓ

Egy évvel a Katla vulkán hirtelen és pusztító kitörése után egy kisváros nyugalma és békessége nagy mértékben megzavarodik.

(Hupka Adrián)

Ország: Izland
Premier: 2021.06.17. | Netflix (2021.06.17.)

KULCSSZAVAK

 
2022.06.21 betegphiu

legújabb vélemény

Zseniális

Régóta kerestem már egy olyan sorozatot, ami hasonlít a Darkra. Évekig hiába. Voltak olyanok, amik hozogatták a thriller, sci-fi, horror feelinget (The OA, Devs, Utopia), de ez most nagyon betalált. A negyedik résztől úgy bepörög, hogy csak kapkodod a fejed. Jók a szereplők, nagyon jól játszanak. Hiteles, mély, nyomasztó az atmoszféra végig. Fordulatos, izgalmas, néhol ijesztő. Nagyon várom a második évadot.

1
 
2022.01.15 Clairette

Szuper sorozat

Nagyon jó sorozat az utolsó rész nehezen megemészhető jeleneteivel. Életvidám és depressziós emberkéknek nem ajánlott! Nem örülnék a folytatásnak, attól félve, hogy úgy elrontják, mint pl. az Érkezés a sötétségbe című sorozatot - amennyire jó volt az első évad, annyira rossz a második. Ez nekem olyan szép kerek lett ezzel a befejezéssel, persze egy folytatás is hozhat meglepetéseket, csak nem mindegy, milyet. A lányok apját kívéve jók voltak a szereplők, de külön kiemelném a kiskölyök alakítását, ami szerintem szenzációs volt!

2
 
2021.11.16 Péter Fazekas

Kellemes csalódás

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nagyon tetszett.

1
 
2021.06.18 István

Ügyesen vegyíti a sci-fi és thriller műfajokat, valamint helyenként vicces is és az is betalál. Nagyon remélem, hogy lesz második évad.

0
 
2021.06.17 emiel

A történetet mintha nagyon elhúznák, szerintem szükségtelenül, viszont ennek ellenére nagyon élveztem a sorozatot.

0
 
Értékelés: 7.5/10
(2021. 07. 24.)
Hamufödte depresszióval véd a napszúrás ellen az Izlandiak első Netflix sorozata
A Netflix sorozatkínálatának egyik igazán vonzó aspektusa, hogy a médiaglobalizáció jegyében rengeteg helyről szív fel produkciókat. Így akár különleges, az előfizetők egy jó részének egzotikusnak számító vidékekről is találni különféle szériákat. Legyen az valamilyen japán anime, esetleg indiai vagy koreai zombisorozat (Betaal, A királyság titkai)... Több
 
Értékelés: 9/10
(2022. 04. 22.)
Az izlandi táj és a skandináv krimik szerelmesei megtalálják a számításaikat – nekik szinte kötelezőként is merem ajánlani. Cselekményben szegény, elmélyülős történetek kedvelői szintén szerethetik. Több