Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Rejtélyes jég (2021)

Katla
Filmadatlap
 
32
Szereplők
4
Vélemények
3
Képek
2
Videók

Galéria (3)

Videók (2)

 
Clairette   2022. 01. 15.

legújabb vélemény

0
Szuper sorozat

Nagyon jó sorozat az utolsó rész nehezen megemészhető jeleneteivel. Életvidám és depressziós emberkéknek nem ajánlott! Nem örülnék a folytatásnak, attól félve, hogy úgy elrontják, mint pl. az Érkezés a sötétségbe című sorozatot - amennyire jó volt az első évad, annyira rossz a második. Ez nekem olyan szép kerek lett ezzel a befejezéssel, persze egy folytatás is hozhat meglepetéseket, csak nem mindegy, milyet. A lányok apját kívéve jók voltak a szereplők, de külön kiemelném a kiskölyök alakítását, ami szerintem szenzációs volt!

 
Péter Fazekas   2021. 11. 16.

0
Kellemes csalódás

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nagyon tetszett.

 
István   2021. 06. 18.

0

Ügyesen vegyíti a sci-fi és thriller műfajokat, valamint helyenként vicces is és az is betalál. Nagyon remélem, hogy lesz második évad.

 
emiel   2021. 06. 17.

0

A történetet mintha nagyon elhúznák, szerintem szükségtelenül, viszont ennek ellenére nagyon élveztem a sorozatot.

 
A Netflix sorozatkínálatának egyik igazán vonzó aspektusa, hogy a médiaglobalizáció jegyében rengeteg helyről szív fel produkciókat. Így akár különleges, az előfizetők egy jó részének egzotikusnak számító vidékekről is találni különféle szériákat. Legyen az valamilyen japán anime, esetleg indiai vagy koreai zombisorozat (Betaal, A királyság titkai), netalántán belga minimalista világvége szcenárió (Érkezés a sötétségbe) vagy éppen egy magyar sorozatgyilkosról szóló film szerializált újravágása (A martfűi rém). több»